Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Förslag Söndag 29/7

Detta Europatipset förslag Söndag 29/7 tar ställning till matcher världen över. Totalt är det sex olika ligor som avverkas i vår analys. De svenska lagen på kupongen har chans att göra bra ifrån sig, men det är i de utländska ligorna de klaraste spelen finns.

AIK – Kalmar FF 1

AIK har fortfarande inte förlorat denna säsongen. Kalmar FF kommer från sen sur förlust på hemmaplan mot Sundsvall nu i veckan. Där uppvisade de trots tvåmålsförlusten ganska bra spel. Det spelar nog inte så roll när de nu möter Gnaget på hemmaplan.

BK Häcken – Örebro SK X

Det här är en relativt tuff nöt att knäcka. Bägge lagen har åkt på några sura förluster. Grundkunnandet är antagligen högst hos Hisingslaget, men deras spel i Europa League kvalet kan innebära trötta ben. Örebro saknar Ajdarevic och Brorsson, bägge med skador i fötterna. Vi sätter ett kryss som utgång.

Djurgården – GIF Sundsvall 1

Giffarna slog Kalmar nu in veckan i en match där allt gick deras väg. Trots allt ligger laget på sjunde plats i tabellen och kan på allvar vara med och spela om fina placeringar när säsongen lider mot sitt slut. DIF har ett på pappret bättre lag och de får också tipset. Det skall sägas att de saknar Kadawere på grund utav en skada i knät, men laget bör ändå räcka för seger ikväll.

Landskrona BoIS – Gefle IF 1

Det är två bottenlag som gör upp om viktiga poäng. Landskrona BoIS skall normalt sett vara en bit högre upp i tabellen. Deras tolfte plats lämnar mer att önska. Fortsätter de att åka på förluster är det dock tydligt att det är bottenstrid som gäller för gänget denna säsongen. Vi ger de ett svagt favoritskap mot nästjumbon Gefle IF.

Jönköpings Södra – Helsingborgs IF 2

Helsingborg är på allvar med i toppstriden i Superettan. J Södra ligger på en stabil mittenplats. De har en del problem framåt, vilket mörks när man granskar målstatistiken, Jönköpingslaget har skapat allra minst mål hemma av alla i serien, vilket är långt ifrån godkänt. Bortavinst idag känns mycket möjligt.

Hobro IK – Bröndby 2

Bröndby i danska Superliga har vunnit en match och spelat en oavgjort i inledningen av den danska säsongen. Hemmalaget inledde säsongen med två förluster med tre mål insläppta i varje. Laget har skadebekymmer och det är oklart om de kommer klara av att omstrukturera inför detta mötet. En solklar tvåa.

FC Köpenhamn – Aalborg 1

FCK stod för en besvikelse förra säsongen. Denna har de inlett bättre. Nu i veckan vann de sin kvalmatch till Europa League över det isländska laget Stjarnan, vilket visar att spelet börjar sitta. Bortalaget har spelat bra det sista och skall inte räknas ut. Denna uppgiften är dock ett par nummer för stora. Vi tror på laget från huvudstaden.

Lugano – Young Boys 2

Den Schweiziska superligan bidrar med nästa match. Young Boys är regerande mästare och tog över stafettpinnen från FC Basel, som haft ligan i ett järngrepp. Lugano förutspås ha en bra säsong. De vann första omgången med en del tur. Så var int fallet för YB, som tog stabila tre pinnar. Tvåan spikas.

St. Gallen – Sion 1

St. Gallen vann sin match i kvalet till Europa League med en man mindre. I premiären i Superligan vann de rättvist mot forna giganterna Basel. Bortalaget idag förlorade sin första match, efter att dominerat spelet. Gallen är klara favoriter i det här mötet.

Thun – Luzern X

Dessa två lag förlorade bägge sina ligapremiärer. Luzern har ett bättre lag och när de får spelet att sitta kan de hota även de bästa. Thun har sämre grundkapacitet men sett till form är det inte säkert att det skiljer så mycket. Krysset känns troligt för de här två kämpande lagen.

Charleroi – Royal Antwerp 1

Det är premiär för dessa belgiska lagen. Förra året var det Charleroi som spelade bättre fotboll. Antwerp lyckas inte ta sig vidare till slutspel, där förvisso hemmalaget inte lyckades prestera. Osäkert hur det ser ut inför denna matchen, men vi håller Charleroi som knappa favoriter.

PS Kemi Kings – KuPS 2

På sista plats ligger PS Kemi Kings. De har haft stora svårigheter att få med sig poäng från sina möten. Senaste hade de även man mindre under stora delar av matchen. KuPS är normalt ett mittenlag i den finska ligan och är klara favoriter i det här mötet.

IFK Mariehamn – Seinajoen JK 1

Dessa två lagen har det kämpigt. Mariehamn spelar inte bra på hemmaplan och Seinajoen får det inte att sitta när de spelar borta. En svårtippad match, där vi ger en liten fördel till hemmalaget, trots allt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!