Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset förslag 9 december 2018

Blandad kompott detta Europatipset förslag 9 december 2018, som görs intressant med en jackpott på 4,5 miljoner kronor som kryddar potten extra. Vi hittar starka spikalternativ hos Real Sociedad, och Mönchengladbach, som står inför lämpliga uppgifter.

Matchanalys 1: Newcastle – Wolverhampton 1

Bägge sidor åkte på poängtapp den senaste omgången. Newcastle krigade till sig en poäng mot Everton på bortaplan, även om de var det klart jagande laget. Wolverhampton chockade nog alla när de gav Chelsea en förlust. Nu är Neves tillbaka i truppen. Gardera.

Matchanalys 2: Real Sociedad – Valladolid 1

Hemma är Real Sociedad bra och på pappret är de en starkare trupp än gästande Valladolid. Har en del bortfall i truppen på grund utav skador. Bortalaget har tuffa matcher mot balnd annat Real Madrid i bagaget. Vinster mot Sevilla och Real Betis sticker ut. Knapp etta.

Matchanalys 3: Real Betis – Rayo Vallecano 1

Det senaste har Betis uppvisat riktigt fin form. Vann över Olympiakos i EL och gjorde en stark match mot tuffa Sociedad. Vallecano spelar inte väl på resande fot och huserar välförtjänt i botten av tabellen. Kunde inte utnyttja sina chanser mot Leganes i den spanska cupen. Stark etta.

Matchanalys 4: Empoli – Bologna 1

Det har sett bra ut för Empoli, som vara nära trepoängaren mot Spal senast. Kunde dock inte få hål på den täta defensiven. Bologna har inga bra insatser det sista. När de mötte Sampdoria hemma hade de inte mycket att säga till om. Vi börjar med etta här.

Matchanalys 5: Parma – Chievo 1

Parma har hemmafördel och här är det vinst som är det allra troligaste. Litet utropstecken för Chievo som lyckats kryssa flera matcher mot kunnigt motstånd. Har dock ingen vinst den här säsongen än. Högst tveksamt den kommer här. Ett – kryss täcker det mesta.

Matchanalys 6: Udinese – Atalanta 2

En viktig match för Atalanta, om än så bara för moralen. Gick bort sig tidigt mot Napoli vilket bäddade för en sur upplevelse. Var trots det nära att rädda en pinne. Udinese har stora bortfall i truppen efter skador. Förvånade med en vinst över Roma senast men den här matchen lyckas de inte med det, maximalt lika resultat att vänta, men vi utgår från en stark tvåa.

Matchanalys 7: Milan – Torino 1

Den här säsongen har Milan haft skadeproblem, bland annat. Tog ändå en viktig seger mot Parma och att truppen har brett står klart. Torino klippte in två bollar på Genoa efter att matchen passerat övertid vid halvtidsvila. Har svårt för Milan hemma. Enkel etta.

Matchanalys 8: Genoa – Spal X

Genoa presterar inte väl just nu. Detsamma kan sägas om Spal, bägge lagen har förtvivlat svårt att få med sig fulla poäng. Mot Empoli hade Spal en man mindre men gjorde det trots allt hyfsat. Svårbedömd match som bör garderas, krysset långt ifrån otänkbart.

Matchanalys 9: Mönchengladbach – Stuttgart 1

En av kupongens starkaste spikar. Gladbach har inte förlorat på hemmaplan än och öser in mål framåt. Både Plea och Hazard riktigt heta. Stuttgart har skadebekymmer samt ytterligare avbräck av avstängde Ascacibar.

Matchanalys 10: Mainz – Hannover 1

Senast var det målvakten som räddade kvällen för Mainz. Har tre trepoängare på fyra matcher, vilket ändå ger mersmak. Hannover är ett bottenlag och har det svårt där. Bör inte kunna hota nämnvärt den här omgången.

Matchanalys 11: Lille – Reims 1

Anmärkningsvärt har Lille fortfarande inte vunnit på hemmaplan. Fick en bra start mot Montpellier tack vare Pepe, som alltjämt spelar bra. Reims är ingen enkel match men de gjorde en svag insats mot Toulouse senast. Utgångsetta.

Matchanalys 12: St. Etienne – Marseille 1

Matchen kommer inte att spelas utan lottas. Fördelningen ligger 6 – 4 – 6 så en helgardering är försvarbart.

Matchanalys 13: Strasbourg – Caen 1

Just nu är Strasbourg riktigt formstarka. En viktig vinst mot Rennes följdes åt av en förvånande kryssmatch mot topplaget PSG. Caen är ineffektiva och visar inte upp särskild form just nu. Ettan är solklar.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!