Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Förslag 31 oktober

Den här gången är många av veckans Allsvenska matcher med i vårt Europatipset förslag 31 oktober. Totalt är det fem drabbningar som finns med, vilket ger intressanta spelalternativ.

Brommapojkarna – IFK Norrköping 2

Den här matchningen kommer bli för tuff för BP. De kämpade mot bottenkollegan IK Sirius nu i veckan. Nu väntar Norrköping som kämpar om otorligt viktiga poäng i toppstriden. Det betyder en tuff kväll för Stockholmslaget, spika tvåan.

Djurgården – IFK Göteborg 1

Både de här namnkunniga lagen har haft mediokra säsonger. Med tre kryss på raken visar DIF att de inte gett upp helt, trots att det finns lite att jobba för. Blåvitt bjuder inte på några större smilband det här året och vi har de som klara underdogs här.

GIF Sundsvall – Hammarby 1

Giffarna har ryckt upp sig rejält och spelade nyligen en bra match där IFK Göteborg blev motade i dörren. De visar god kämpaglöd trots att det inte finns särskilt mycket att motivera, vare sig nedåt eller uppåt. Hammarby spelar ojämnt just nu och senast hemma mot Kalmar gjorde de en blek insats.

BK Häcken – IK Sirius 1

Hisingslaget BK Häcken spelar kanske allra bäst i Allsvenskan just nu. De har seriös chans att avsluta säsongen bland de tre bästa, vilket i så fall betyder Europaspel nästa år. Kommer från en storseger mot Dalkurd med fem mål mot noll. Här är de solklara favrotier. Vi spikar.

Kalmar FF – Trelleborg 1

Det har inte sett bra ut för Kalmar FF den här säsongen. Lyckades ändå kryssa mot Bajen i en mållös match senast. De har lång tid utan vinst. Nu väntar beskedliga Trelleborg och då ger vi ändå smålänningarna störst chans.

Arsenal – Blackpool 1

Det börjar närma sig slutet på den engelska cupen. Nu är det åttondelsfinaler som står på tur. Arsenal har stor chans att lyfta den åtråvärda bucklan i år. Men först måste Blackburn klaras av. Räkna med att laget klarar den uppgiften galant.

Chelsea – Derby 1

Det går bra för Chelsea just nu, trots att Hazard fortfarande är frånvarande. Senast en klar fyramålsvinst över Burnley, som inte hade något att sätta emot. Derby visar fin form men den här uppgiften är för svår för laget.

West Ham – Tottenham 2

Ett klassiskt Londonderby fortsätter kupongen. När lagen spelade mot varandra för en vecka sedan var det Tottenham som drog det längsta strået, i en match som slutade noll – ett. Då hade WH också hemmafördel. Vi tippar tvåa först.

Middlesbrough – Crystal Palace 2

”Boro” har haft en svagare period efter en mycket bra inledning på säsongen. Nu har de två ligamatcher i följd sin slutat med lika resultat. Crystal Palace lyckades spela lika mot Arsenal i en match som slutade två – två. Nu senast en vinst mot West Bromwich där de höll nollan. Likartat motstånd idag. Tvåan är bra.

Milan – Genoa 1

Den här matchen skulle egentligen ha gått av stapeln första matchen för säsongen. På grund utav broolyckan i Genoa blev den flyttad till det här datumet. Milan vann mot Sampdoria senast och uppvisar ett formstarkt lag. De får vårt tips här.

Strömsgodset – Lilleström 1

Den här matchen är semifinal i den norska cupen. I ligan ligger lagen i de nedre regionerna. Räkna med att de satsar hårt i den här matchen dock. Strömsgodset har visat bäst form det senaste, bland annat via trepoängaren mot Vålerengen senast.

Alavés – Girona 1

Även i Spanien har finalerna i cupen börjat avverkas. Den här matchen är sextondelsfinal. Alaves har gått som tåget den här säsongen och är tveklöst största överraskningen i landet det här året. De bör ha bra chans här.

Cordoba – Getafe 2

Getafe spelar i La Liga och har en hyfsad säsong bakom sig. De samma kan inte sägas om Cordoba, som ligger i ligan under. De har bara lyckats rada upp en vinst på elva försök där, vilket bör betyda en svår uppgift här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!