Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset förslag 16 Maj Onsdag

Finalen i Europa League står för en het match där Atlético Madrids ställs på prov nu i veckan. Alla 13 matcher som finns med på kupongen från Svenska Spel finns listade nedan med en genomgång för varje match samt värdefulla tips från vår expert i vårt Europatipset förslag 16 Maj Onsdag.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Marseille – Atlético Madrid X2

Finalen i Europa League spelas i Lyon. I semifnalen satte Rolando den avgörande kassen för Marseille. I detta mötet är en viktig faktor mötet mellan Payet och Griezmann. Madrid står för en bättre form opch högre spetskompetens. Rolando spelar inte och det är oklart om Mitroglou är med från start. Luis är tillbaka för Madrid som saknar Vitolo.

Hammarby – Malmö FF 1

Stockholmslaget ångar på framåt för vinst och känns oerhört stabila. Hos Skånelaget pågår en total svacka, med ett tufft skadeläge med fem nyckelspelare borta ur uppställningen. En solklar etta.

Rotherham – Scunthorpe X

Nio matcher utan förlust för Scunthorpe. Senast kvitterade laget sent i matchen, ett mål som kan betyda mycket. Däremot utgick målvakten under matchen. Pressen ligger på Rotherham att ta greppet om matchen. Två likvärdiga lag som lär stå för en jämn prestation där ett kryss verkar troligast.

Bodö/Glimt – Tromsö 1

Bodö knep viktga poäng på stopptid senaste matchen och uppvisar en bättre och bättre form. Motståndarlaget har å andra sidan stått för bleka insatser. I denna matchen krävs att bortalget höjer sin nivå flera snäpp. Däremot saknas två viktiga spelare i och med att Wangberg och Åsen saknas. Bodö ställer upp med ett komplett lag och får ettan.

Brann – Haugesund 1

En klar etta från det bästa laget i ligan, som kommer till det här mötet med sju raka trepoängare. Haugesund spelar också väl men kommer inte räcka till för det här mötet, trots att Gytkjaer är i bra form. Bägge lagen ställer upp med kompletta lag utan skador. Vi tror på en säker etta.

Kristiansund BK – Ranheim 12

Bortalaget gör en bra insats i ligan såhär långt. Det nya tillskottet spelar bra fotboll. Kristansund BK är av tradition starka hemma och kniper tipset. De kan prestera bättre än vad som setts under de senaste omgångarna och hemmaläget kommer falla avgörandet. Ranheim har dock spelat bra på resande fot och vi väljer att gardera.

Molde – Strömsgodset 1

Med en svag form åkte Molde ut i cupen mot ett lag som hör hemma i Division-2. Räkna med ett revanschsuget lag som trots en jämn matchning ändå får en etta. Strömsgodset är dock i bra form och Pedersen uppvisar giftig målform.

Rosenborg – Lilleström 1X

13 matcher utan förlust är imponerande för Rosenborg. Det handlar om säkra, stabila segrar utan drama. Efter en blek start är Lilleström på väg mot en bättre form, men det räcker inte till här. Rosenborg kan spikas men vi väljer att gardera även med ett kryss.

Odds BK – Sandefjord 1

Bortalaget kämpar mot en formsvacka. De har inte knipit tre poäng sedan premiärmatchen och äkta ur cupen senast. Odds BK ger starka prestationer på hemmaplan och senast mot Ranheim knep man en poäng. För bägge lagen är skadeläget bra. En klar etta i vårt Europatipset förslag.

Sarpsborg 08 – Start 1

Det mesta talar för en stark etta. Bortalaget Start har ett tufft skadeläge och har haft en dålig inledning på säsongen. Sarpsborg 08 knep en seger senast och de har haft det lätt mot motståndarlaget genom åren och har en bättre trupp. En säker etta.

Vålerengen – Stabaek 1

Vålerengen har en stark period och bidrar med få förluster och marginella vinster. Det bör vara nog för att säkra tre poäng mot ett ganska svagt Sabaek. Bortalaget saknar segrar på resande fot och deras försvar har uppvisat stora hål. De saknar även backen Moe, vilket ger en förväntad etta.

Aalesund – Strömmen 1

Aalesund har stått för en stark inledning för att göra visiten i OBOS-ligan så kort som möjligt. Strömmen å andra sidan har uppvisat en synnerligen svag form och i detta mötet kommer de få det svårt. Lättaste spiken denna veckan i vårt Europatipset förslag. Etta.

Viking FK – Sandnes Ulf 12

Ett högsatsande Viking men åkte på ett bakslag senast. Laget har inte förlorat i ligan sedan den andra omgången, även om Sandnes Ulf är svårslagna och är obesegrade såhär långt. En jämn och tuff match som är väl värd att se. Vi garderar.