Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset förslag 16 december 2018

Den här gången är det en hel del stormatcher vårat Europatipset förslag 16 december 2018. Liverpool är heta och har hemmafördel mot Man United som lämnar en hel del mer att önska den här säsongen.

Matchanalys 1: Brighton – Chelsea 2

Chelsea levererade i veckan i toppmatchen mot Man City. Kommer från en match mot Vidi där stora delar av den ordinarie elvan fick extra vila. Brighton skall inte underskattas på hemmaplan, där de bara blivit nollade av Tottenham den här säsongen. Tvåa oavsett.

Matchanalys 2: Liverpool – Manchester United 1

Liverpool kommer närmast från en viktig seger i CL mot Napoli. Laget har Matip, Arnold och Gomez på frånvarolistan. United såg håglösa ut i mötet mot Valencia och även de har en hel del spelare borta. Antagligen etta.

Matchanalys 3: Southampton – Arsenal 2

Den här matchen är det inget snack. Arsenal har spelat tjugoen tävlingsmatcher utan nederlag. Vann enkelt med en alternativ startelva mot Karabach. Southampton imponerar inte alls och att de skulle ha chans är för långsökt.

Matchanalys 4: Fiorentina – Empoli 2

Hemmalaget har en svacka nu, som resulterat i åtta matcher utan vinst. Kryssade ändå mot Sassuolo i slutminuterna vilket lär varit bra för moralen. Empoli gör ofta mål men får inte alltid med sig resultaten. Svårdbedömt, vi kör tvåa och garderar med kryss.

Matchanalys 5: Sampdoria – Parma 1

Senaste omgången gjorde Sampdoria en bra match mot Lazio där bägge lagen gjorde mål efter den nittionde minuten. Parma spelade klent mot Chievo men skall ändå inte underskattas här. Utgångsettan vettig.

Matchanalys 6: Cagliari – Napoli 2

Senaste matchen blev två man utvisade för Cagliari vilket betyder annorlunda startelva idag. Krigade in sig i matchen mot Roma, vilket ger mersmak. Napoli gjorde en bra match mot Liverpool även om det inte räckte för att knipa pinnar. Spiktvåan glasklar i alla fall.

Matchanalys 7: Roma – Genoa 1

I Tjeckien fick Roma se sig besegrade av Viktoria Plzen. Släppte en tvåmålsledning senast och nu saknas viktiga Dzeko och Shaarawy. Genoa är i en svacka och den här matchen bör de inte ha mycket att säga till om.

Matchanalys 8: Espanyol – Real Betis 2

Den här matchen går vi hårt på tvåan, då Espanyol är formsvaga. De har fyra nollpoängare på raken. Real Betis har gedigna insatser det sista och vilade stora delar av laget i Europa League. Starka defensivt och utgångstipset är givet.

Matchanalys 9: Levante – Barcelona 2

Levante har gjort det riktigt bra det senaste men nu är frågan om motståndet inte är i svåraste laget. Anmärkningsvärt slog hemmalaget Barce med fem – fyra i fjol, vilket är värt att ha i åtanke. Barcelona vilade Messi och andra storspelare i poängtappet mot Tottenham. Ger inte bort något här.

Matchanalys 10: RB Leipzig – Mainz 1

Den här säsongen har RB inte förlorat med hemmapubliken i ryggen. Starka sjutton – tre i målskillnad imponerar. Senast gjorde Leipzig en medioker insats även om matchen mot Gladbach var helt okej. Mainz håller inte samma kvalitet.

Matchanalys 11: Eintracht Frankfurt – Bayern Leverkusen X

Det är inte vanligt med två förluster i rad för Frankfurt. Har normalt ett giftigt anfall men har inte sett så heta ut det sista. Bayern Leverkusen nötte ner Augsburg och skall inte underskattas. Svårbedömt, vi utgår från kryss men garderar fullt ut.

Matchanalys 12: Marseille – Bordeaux 1

OBS! Lottning för matchen är uppskjuten. Kommer lottas med fördelningen 9 – 4 – 3-
Matchen är uppskjuten och lottas med fördelningen 9-4-3.

Matchanalys 13: Besiktas – 1

Det var Besiktas som vann det viktiga derbyt mot Galatasaray men gjorde en svag insats mot Alanyaspor därefter. Fick inte till det mot Malmö FF. Trabzonspor spelar bra just nu men är i grunden avsevärt sämre lag.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!