Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset förslag 13 december 2018

Den här gången är det Europa League som utgör matcherna vårt Europatipset förslag 13 december 2018. Svenska Malmö FF har en tuff uppgift mot Besiktas på bortaplan, där tre poäng är det enda som duger. Vi räknar inte ut de på förhand.

Match 1: Besiktas – Malmö FF 1

Turkiska Besiktas är ingen lätt uppgift med hemmapubliken i ryggen. Just nu är de heta både i EL och ligan, där de bland annat radat upp en seger mot Galatasaray. Kommer från en stabil match mot Sarsborg där de hämtade upp ett underläge. Malmö behöver tre poäng men högst tveksamt att de lyckas bärga det. Vi utgår från en etta.

Match 2: Genk – Sarpsborg 08 1

Genk har bra utgångsläge för gruppseger. Vinst här och den är bärgad. Sarpsborg har presterat långt över förväntad nivå hittills och vann den första matchen med tre – ett. Släppte dock en ledning mot Besiktas och svårt att lita på laget fullt ut. Vi utgår från etta.

Match 3: Rapid Wien – Rangers FC 2

Bägge sidor har möjlighet att säkra avancemang. Wien leder med en poäng och för de räcker det med ett oavgjort resultat. Rangers vann det första mötet med tre – ett och dominerade matchbilden. De behöver en vinst och vi chansspikar att de löser den uppgiften.

Match 4: Villarreal – Spartak Moskva 1

På förhand var Villareal stora favoriter i den här gruppen. En seger och fyra lika resultat innebär dock att den är förvånansvärt öppen. Det spanska laget behöver minst kryss för att spela vidare. Moskva är tvingade till tre poäng. Vi börjar med etta.

Match 5: FC Köpenhamn – Bordeaux

De här lagen kan gå vidare om Prag tar noll poäng på hemmaplan mot Zenit, som redan är klara för vidare spel och vars motivation kan ifrågasättas. FC Köpenhamn har bra chans att lösa sin uppgift men frågan är om det räcker.

Match 6: Olympiakos – Milan 2

Om grekerna skall gå vidare behöver de vinna mot Milan med minst två mål. Bör betyda ett anfallsinriktat gäng här, vilket kan öppna upp för bra chanser för gästerna. Kryss eller två känns bäst, vi går med den sistnämnda.

Match 7: Rennes – FC Astana 1

Det här är en match mellan tvåan och trean i gruppen. Rennes behöver en vinst för att klara sig, medans Astana klarar sig även med lika resultat. Fransmännen går bra i Ligue 1 där de vunnit två matcher i rad med siffrorna två – noll. Trolig etta.

Match 8: PAOK Saloniki – Bate Borisov 1

I den här gruppen är det Chelsea som kommer stå som segrare. Saloniki behöver vinst för att klara sig vidare. Bate kan gå vidare men har inte avancemanget i egna händer. Första matchen vann PAOK med fyra – ett på bortaplan. Etta.

Match 9: Celtic – Red Bull Salzburg 2

Red Bull har perfekt statistik såhär långt vilket givetvis betyder att de blir gruppvinnare. Därefter ligger Celtic på andra plats. För att vara säkra på vidare spel behöver de ta en poäng och lämna Leipzig bakom sig. Inte en solklar match, vi utgår från tvåan.

Match 10: Sevilla – FC Krasnodar 1

På andra plats med nio inspelade poäng hittar vi Sevilla, som gjort det bra såhär långt. Det är Krasnodar som är gruppledare med tolv poäng. Sevilla kommer hitta ett sätt att lösa uppgiften, vi spikar ettan.

Match 11: MOL Vidi FC – Chelsea 2

Klasskillnaden mellan lagen är påtaglig. Britterna har dock redan säkrat förstaplatsen i gruppen och startelvan lär innebära en hel del rotationer. Skulle Vidi lyckas vinna kan de fortfarande gå vidare. Blir svårt, vi kör tvåa i alla fall, men garderar för skräll.

Match 12: AEK Larnaca – Bayer Leverkusen 2

AEK har inget att spela för. Det är Leverkusen som leder gruppen och de lär inte släppa det här enkelt. Hur mycket betyder förstaplatsen? Litet varningens ord för hemmastarka Larnaca, som lär ta uppgiften seriöst oavsett. Tvåa.

Match 13: Ludogorets 1945 Razgrad – Zürich X

Hittills har Ludogorets inte vunnit en match i gruppen. Däremot har de avslutat tre matcher med lika resultat. Räkna med att de vill gen fin sorti med hemmafördel. Zürich är redan klara för avancemang och kan teoretiskt vinna gruppen, men inte på egen hand. Kryss känns bra.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!