Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Förslag 1 April

Söndag Europatipset Förslag

Söndagen bjuder på en fin Europatipset kupong. Denna vecka är det Häcken, Villareal och Nice som experten väljer ut som högintressanta spikar. Hammarby och IFK Göteborg garderar vi i våra förslag. Du hittar korta analyser och nytt om söndagsfotboll nedan. Lycka till i jakten mot 13 rätt på veckans Europatipset kupong önskar vi på Ettkrysstvå!

Chelsea – Tottenham

Kryss eller helgardering känns som det smartaste valalternativ för denna match. Europatipset förslag börjar med en het derbymatch mellan Chelsea och Spurs. Härligt Londonderby som blir söndagens bästa fotbollsmöte. Tottenham fortsätter ösa in mål, trots avsaknaden av Harry Kane. Chelsea vill komma åt sista CL-platsen. En seger för hemmalaget, är av största vikt här. Tottenham är obesegrat i senaste tolv matcherna. Hur ska Chelsea lösa det?

Hammarby – IK Sirius

Rörig vinter i Hammarby, men bitarna börjar ramla på plats och hemmaseger är expertens förslag för denna Europatips match. Målvakten Johan Wiland har lämnat klartecken för spel. Sirius får svårt. Bortalaget har tappat i styrka och har dragits med skador. Hammarby har alltid pressen på sig och just det gör att laget bör garderas.

BK Häcken – Kalmar FF

Även här lutar vi mot en hemmavinst som speltips. Häcken har sett starkt ut på försäsongen. Nye tränaren Andreas Alm borgar för ett mer bollägande Häcken. Hemmalaget förfogar också över en stark defensiv. Framåt ska Moestafa El Kabir hjälpa till, om han hinner bli spelklar, här. Kalmar är alltid svagt på våren.

Trelleborg – IFK Göteborg

Här är det däremot bortaseger som lockar som spelförslag Nykomlingen Trelleborg har oddsen emot sig. Bottentippat av experterna och en svag försäsong. Poya Asbaghis lagbygge blir intressant. Frågetecknet är IFK Göteborgs ekonomi och att klubben inte ersatt förlusterna fullt ut. Tvåan tippas, men gardera gärna.

Östersunds FK – Djurgården

Två lag, som på förhand, ska kunna utmana Malmö FF. Djurgården har imponerat på försäsongen, och är i cupfinal. Östersund vann i fjol med 2-1. Djurgården har tappat många mål och assist, men Mrbati och Kadewere kommer kliva fram. Oavgjort ligger närmast till hands. 1X2 som speltips.

GAIS – Jönköpings Södra

Jönköpings Södra har tappat tränaren och bytt halva truppen efter degraderingen. Starten kan bli tuff. Gais ser intressant ut. Hemmalaget har också sett betydligt bättre ut på försäsongen, därför är det svårt att gå mot en hemmaseger här. Klar etta tippas.

Eibar – Real Sociedad

Avbräck stör i Sociedad, två målvakter uppsatta på skadelistan. Mittfältaren Illarramendi är avstängd. Eibar har tunt på forwardssidan. Bäste målskytten Charles, ser ut att missa, liksom centrala mittfältaren Garcia. Ettan tippas, men krysset bör med.

CD Leganes – Valencia

Chanserna förvaltades väl av Leganes senast. Här får Leganes försöka hitta en tät defensiv. Valencia är offensivt starkt, och obesegrat i senaste sju matcherna. Med tanke på Valencias form och grundstyrka, bör Leganes avfärdas enkelt. Spelvärd tvåa är en av dagens bästa Europatipset tipsförslag. Vi väljer spela med Betser bonus idag och inkluderar denna match i vår multipel bet.

Malaga – Villarreal

Även här lyder spelförslaget en tvåa. Det var en stark insats av Villareal senast. Laget verkar på gång. Malaga stretade emot bra borta mot Celta. Malaga som inte har lyckats vinna på fjorton omgångar, har även gått mållöst från de fyra senaste matcherna. Här får jumbon det tufft. Stark tvåa tippas på Europatips kupongen.

Mainz – Mönchengladbach

Tyskland nu på Europatipset och en etta är vårt utgångstips. Båda lagen letar efter formen. Mainz har störst behov att hitta den, då laget ligger illa till. Frånvarolistan är lång hos bortalaget. I Mainz saknas Abdou Diallo, vilket är kännbart. Garderingsmatch.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Styrkebesked från Werder Bremen senast, och laget börjar få utdelning. Laget har åtta raka utan förlust på Weserstadion. Det blir svårt för Frankfurt, att rå på ett hemmastarkt Bremen. Frankfurt har haft elva spelare i truppen på olika landslagsuppdrag. Vi tror på Bremen och speltips här är en klar hemmaseger för Werder.

Guingamp – Bordeaux

Kryss eller oavgjort? Helgardera gärna är vårt experttips för detta Europatipset söndagsmöte. Guingamp visar ingen form, och läcker bakåt. Bordeaux har svårt med anfallsspelet, endast ett mål på senaste fem matcherna. Skadeläget i Bordeaux ser bra ut, men Guingamp har en del frågetecken. Det här kan bli avvaktande och oavgjort känns mycket troligt.

Troyes – Nice

Spelkupongen avslutas med en tvåa som speltips. Troyes får kämpa för varje mål, och formen är inte heller på topp. Trots Nices förlust senast är laget stabilt. Skadeläget är bra. Mario Balotelli var tillbaka senast och tillsammans med Alassane Plea löser de tre poäng till Nice.