Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Experttips 25 Mars

Europatipset Experttips Söndag

Efter några tråkiga fotbollsdagar för er som gillar tippa Svenska Spels kuponger så kommer det en lite bättre kupong. Europatipset är tillbaka idag söndag, bara två dagar efter förra spelinlämningen. Experttips hittar du nedan. Vi på redaktionen tycker att det är veckans mest spännande tipskupong att gå igenom. Landslagsmatcherna är svårtippade. Vi är dessutom i första hand experter på ligafotboll och nätcasino bluff.

Real Zaragoza är bästa tips på Europatipset idag som det kan vara värt att bygga system kring. Annars så kräver söndagskupongen en del extra garderingar, om du ogillar risker. Det kan bli riktigt mycket pengar som utdelning idag, om du lyckas pricka in 13 rätt på spelkupongen.

Segunda Division matcher är de som är något enklare för oss att gissa resultat i. Det är inte bara Zaragoza som spelar mot jumbon Sevilla Atletico som tippas utan gardering på Europatipset söndag. Det är även Barcelona B som är favorit i dagens experttips. De möter Osasuna hemma. Dessutom låter Numancia borta mot Granada som ett vettigt spelförslag.

Veckans Europatipset Tips Söndag

Portsmouth – Oxford

I första matchen på veckans kupong tippar experterna från svenska spelbolag en etta. Portsmouths skyttekung Pitman är tillbaka i laget. Han gjorde två nya mål i comebacken i förra omgång. På hemmaplan har det gått rätt dåligt för Porthmouth, men nu blir det en vinst. Oxford har äntligen fått en ny manager, Karl Robinson från Charlton.

Barcelona B – Osasuna

Bortavinst tippas i denna söndagsmatch i La Liga B. Osasuna misslyckas med att vinna gång efter gång. Hemmalaget har flera spelare på landslagsuppdrag och är försvagat, men vinner ändå. Osasuna är starkt på bortaspel, men har inga chanser här.

Granada – Numancia

Nästa match på Europatipset Söndag. Granada möter Numancia som hakade på topp-6-lagen efter en vinst senast. Granada jagas däremot underifrån. Formen är dalande och laget saknar flera spelare inför söndagens möte. Lagets bäste målskytt Marchis, Diaz och Manaj missar matchen idag. Bra läge för Numancia som bör vinna borta.

Real Zaragoza – Sevilla Atlético

Dagens bästa tips på Europatipset är Zaragoza. De klättrar uppåt i tabellen efter sex raka segrar. Sevilla har tio raka förluster. Allt talar för hemmalagets seger.

Tenerife – Lorca

Vi spikar en etta i våra experttips här också. Efter fem raka matcher utan förlust blev det noll poäng för Tenerife senast. Men mot Lorca som har inte vunnit på femton försök blir det en ny seger. Lorca Deportivo är fast i botten av ligatabellen, medan Tenerife är ett klart bättre lag.

Palermo – Carpi

Palermo tappad segern senast på stopptid mot Novara. Nu blir det tre poäng, om inte Carpi som gjorde en bra insats mot Pro Vercelli, lyckas få till ett oavgjort. Carpi skuggar Parma och kämpar om den sista playoff-platsen. Palermo är favoriter, även om motivationen inte är lika hög. Experttips: 1X.

Pescara – Empoli

Bortavinst tippas i Italien där Pescara får besök av Empoli. Visst går det att gardera med ett kryss här, men Pescara har problem och Empoli är utan tvekan det bästa laget just nu.

Venezia – Cittadella

Två mycket formstarka lag möts i denna Europatipset match idag, söndag. Både Venezia och Cittadela har nu skaffat sig ett bra läge inför avslutningen av ligan. Venezia har varit svårslaget på hemmaplan. Cittadella är obesegrat i de tio senaste bortamatcher. Experttips här är ett oavgjort, men vi garderar med hemmaseger.

Cesena – Perugia

Förlusten sved rejält för Cesena senast, när Foggia avgjorde på stopptid. Perugia är favoriter här med en fruktad defensiv. Tre raka utan insläppt mål, fem raka trepoängare samt sex bortamöten utan förlust gör att vi väljer tippa X2 här. Cesena har flera avbräck och lär förlora idag.

Cremonese – Virtus Entella

Samma experttips som i förra matchen gäller även här. X2 är vårt val i Europatipset matchen mellan Cremonese och Virtus Entella. Hemmalaget gjorde en svag insats mot Brescia. Formen är minst sagt tveksam. Laget har inga trepoängare på hela nio omgångar. Virtus Entella behöver också ta poäng för att bättra på tabelläget. Pesce missar matchen för Cremonese. Vi väljer kryss som utgångstips, men garderar med bortaseger.

Salernitana – Novara

Hemmalaget Salernitana fick poäng borta mot Frosinone. Laget har därmed tre raka utan förlust. Novara kvitterade på stopptid mot Palermo och kryssade. Backen Golubovic saknas för Novara. Salernitana får spela Europatipset matchen utan backen Monaco. Europatipset experten tror ändå på en vinst för hemmalaget i denna söndagsmatch.

Ternana – Frosinone

Det går tungt för Ternana. Frosinone lyckades inte luckra upp Salernitanas försvar senast, men får anses vara favoriter här. Signori är dessutom avstängd för Ternana. Tvåa tippas och spel med välkomstbonus rekommenderas.

Pro Vercelli – Avellino

Sista matchen på Europatipset och en etta blir vårt 13:e experttips för dagen. Bottenlaget Pro Vercelli möter Avellino som hade flera fina lägen mot Pescara senast, men fick nöja sig med ett kryss.

Europatipset System: Förslag på 32 rader

 • Portsmouth – Oxford                             1
 • Barcelona B – Osasuna                              2
 • Granada – Numancia                                 2
 • Real Zaragoza – Sevilla Atlético            1
 • Tenerife – Lorca Deportiva CF              1
 • Palermo – Carpi                                      1X
 • Pescara – Empoli                                        2
 • Venezia – Cittadella                               1X
 • Cesena – Perugia Calcio                         X2
 • Cremonese – Virtus Entella                   X2
 • Salernitana – Novara                           1
 • Ternana – Frosinone                               x2
 • Pro Vercelli – Avellino                          1