Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset expertförslag 5 december 2018

Många av matcherna detta Europatipset expertförslag 5 december 2018 är hämtade från Premier League. Toppmatchen mellan Man United och Arsenal betyder kamp om viktiga poäng och fjärdeplatsen i tabellen. Vi garderar friskt där.

Matchförslag 1: Manchester U – Arsenal 2

Först ut en väldigt viktig match i kampen om fjärdeplatsen. Skulle Arsenal vinna här skaffar de sig ett elva måls övertag vilket antagligen blir ointagligt för femman United. De gjorde en halvdan insats mot Southampton i veckan, en match de borde vunnit bekvämt. Arsenal vände i derbyt mot Tottenham efter att uppvisat fint spel. Utgångstvåan är det inget snack om, men vi garderar friskt.

Matchförslag 2: Burnley – Liverpool 2

Den här matchen är inte så komplicerad. Burnley har gjort en svag säsong med flera plattmatcher. Mot Palace senast lyckades de inte få en enda boll på mål. Liverpool har en bra säsong bakom sig. Nu närmas en seger mot Everton efter att pressat ordentligt de sista trettio minuterna av matchen. Har inte förlorat denna säsongen ännu. Spiktvåa.

Matchförslag 3: Tottenham – Southampton 1

Tottanham har ett bra lag och ledde mot Arsenal även om de släppte matchen till slut. Till slut en förlust med fyra – två. Southampton gjorde en fin insats när de spelade lika mot Man United men har en medioker säsong bakom sig utöver det. Ettan är solklar.

Matchförslag 4: Everton – Newcastle 1

Förra matchen imponerade Everton mot ett hett Liverpool, trots att det inte räckte hela vägen. Formen verkar det alltså inte vara något fel på. Newcastle släppte in tre mål på hemmaplan mot bortasvaga West Ham den senaste omgången, vilket oroar. Sund etta.

Matchförslag 5: Wolverhampton – Chelsea 2

Chelsea har inte förorat en enda gång den här säsongen och kommer från en stabil insats mot Fulham. Nykomlingen Wolves öppnade säsongen starkt men har mattats av något det sista. Starka hemma men bör inte räcka till för poäng här. Tvåa.

Matchförslag 6: Fulham – Leicester 2

Även Fulham är nya för säsongen och gjorde en bra inledning med sämre resultat det senare. Det är normalt för nya lag då mer rutinerade motståndare justerar för att bärga positiva resultat. Leicester är heta nu. De har inte förlorat på fem omgångar vilket är mycket bra. Garderas, men tvåan är utgångspunkt.

Matchförslag 7: Bordeaux – St.Etienne 1

Bordeaux har förvisso inte en vinst i ligan sedan i oktober men kommer närmast från en stark insats mot Paris Saint Germain där de kvitterade sent i matchen. St. Etienne är ett bra lag som kan mycket sina bästa dagar. Ettan känns roligast här.

Matchförslag 8: Lyon – Rennes 1

Sista omgången hade Lyon en tuff match mot Lille, som fick in ett tidigt ledningsmål. Dagens hemmalag tog över matchen andra halvlek för ett lika resultat till slut. Starka hemma. Rennes spelar inte så bra just nu, vilket märktes tydligt i matchen mot Strasbourg där de släppte in fyra mål. Förmodligen etta.

Matchförslag 9: Strasbourg – PSG 2

Seriens gigant PSG spelade lika mot Bordeaux senast vilket var första gången laget upplevde poängtapp den här säsongen. Både Neymar och Mbappe är tillbaka i elvan nu. Strasbourg kommer från en seger mot Rennes efter en stark match, här blir motståndet för svårt.

Matchförslag 10: Nantes – Marseille 2

Hemmalaget är inne i en viss svacka. Förlorade mot St Etienne med noll – tre vilket var en sur förlust. Marseille är ett bättre lag i grunden och trots att de borde avgjort mot Reims ger vi de förtroende här.

Matchförslag 11: Girona – Alavés 1

Det här är en match från cupen. Det är sextondelsfinal vilket bör betyda motiverad lag. Lagen kryssade det första mötet. Ligger när varandra i tabellen och även denna matchen bör bli en jämn historia. Vi börjar med etta på grund utav hemmafördel.

Matchförslag 12: Real Sociedad – Celta 1

Det var Real Sociedad som förde den första matchen trots att den slutade med ett mål var. I serien var det Sociedad som slutade som segrare. Jämnstarka lag men vi utgår från etta, som garderas.

Matchförslag 13: Rangers FC – Aberdeen 1

Sist ut är Gerrards Rangers. Han har lyft kvalitén på truppen och laget ligger först i den skotska ligan. Utöver det har de gjort fina insatser i EL såhär långt. Aberdeen håller inte samma nivå och har utöver det taskig dagsform och svag resultat borta. Enkel etta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!