Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset expertförslag 20 November 2018

Sista matchen i gruppspelet i Nations League för Sverige är det som väntar detta Europatipset expertförslag 20 November 2018. Det är vinst som gäller mot Ryssland för att säkra gruppseger. Den här omgången görs extra intressant av 2,5 miljoner extra i potten.

Matchförslag 1: Sverige – Ryssland 1

En superviktig seger mot Turkiet har bäddat för ett gyllene läge för det svenska landslaget. Seger här innebär gruppseger och vidare spel i turneringen. För Ryssland räcker det med oavgjort resultat. Sverige har två matcher i rad där de hållit nollan, vilket ger mersmak. Vi säger ett Anderssons grabbar klarar det här och spikar ettan.

Matchförslag 2: Portugal – Polen 1

Det här är en match från den redan klara gruppvinnaren och dito jumbo. Portugal gjorde en bra insats i den mållösa matchen mot Italien som innebar att det nu har allt i egna händer. Polen är redan klara för nedflyttning. Ettan klart starkast, men vi tar med ett motivationskryss då de säkerligen inte ställer upp med optimal startelva.

Matchförslag 3: Skottland – Israel 1

Den här matchen avgör vem som blir gruppsegrare. Israel vann när de hade fördel av hemmaplan. De kontrollerade den matchen fullständigt. För Skottland är det bara tre poäng som gäller här, medans det räcker med kryss för Israel. Noterbart är att Skottland mosade in fyra mål sista matchen mot Albanien. Ettan känns bäst, men vi tar med kryss i system.

Matchförslag 4: Montenegro – Rumänien 1

Det finns en teoretisk chans för Rumänien att avsluta gruppen som segrare. Då krävs det att Serbien förlorar mot Litauen, vilket det är försvinnande liten chans händer. Den här matchen avgör alltså troligast vem som avslutar matchen på andra plats i gruppen. Montenegro hemma är en svår uppgift. Vi utgår från etta.

Matchförslag 5: Serbien – Litauen 1

Det blir troligtvis vinst här för Serbien, som då säkrar gruppseger. Litauen är gruppens boxboll och har redan cementerat sin plats sist i gruppen. De har inte knipit en enda poäng ännu och den lär inte komma mot ett välspelande Serbien på hemmaplan.

Matchförslag 6: Kosovo – Azerbajdzjan 1

Det har gått fint för Kosovo såhär långt i turneringen. De har spelat fem matcher i NL utan att förlora en enda, vilket är anmärkningsvärt. Inte heller Azerbajdzjan har förlorat ännu vilket betyder att vinnaren här också kommer hamna högst upp i gruppen. Hemma är Kosovo synnerligen motiverade och vi kör enkel etta.

Matchförslag 7: Malta – Färöarna X

Det här är en viktig match i botten av gruppen. Malta skuggar dagens bortalag två poäng bakom vilket betyder att det är vinst som gäller här för att inte hamna sist. Färöarna är ett något bättre lag men gör sällan bländande insatser på resande fot. Krysset inte otänkbart.

Matchförslag 8: Frankrike – Uruguay X

Det här är en träningsmatch. Frankrike kommer från en sur förlust mot Nederländerna t betydde att de eventuellt inte vinner sin grupp. Pogba inte med här. Uruguay skall inte räknas bort, de gjorde en bra match mot Brasilien nyligen och visar fin form. Ett – kryss räcker långt.

Matchförslag 9: Italien – USA 1

Ingetdera av lagen har hemmafördel då matchen spelas i Belgien. Italien kommer från ett mållöst möte mot Portugal som betydde att laget slutar på andra plats i gruppen. Ny tränare sedan sommarens svaga insatser har gjort lite skillnad i laget svåra höst. USA var bortspelade totalt mot England senast och bör inte ha stor chans här heller.

Matchförslag 10: Brasilien – Kamerun 1

Efter VM har Brasilien radat upp segrar. Nu fem stycken i rad där de inte släppt ett enda mål bakåt. De inkluderar vinster över Argentina och Uruguay, storlag i sammanhanget. Kamerun håller inte närheten samma klass och vi spikar ettan.

Matchförslag 11: Charlton – Mansfield 1

Det här är en match i FA-cupen. Charlton har stått för fina prestationer i ligan den här säsongen där de kämpar i toppen av League One. Mansfield ligger en serie under och även om de spelar bra bör klasskillnaden mellan lagen göra sig känd här.

Matchförslag 12: Crawley Town – Southend 2

Det här är en av få klara tvåor den här kupongen. Crawley town har hemmafördel men är ett av de mer formsvaga lagen i ligan. De har tre nollpoängare i rad. Samma har i och för sig Southend, men de spelar en serie högre och tar hem det här nio gånger av tio.

Matchförslag 13: Forest Green – Oxford United X

Det går bra för Forest Green i League Two, där de ligger på den stabil plats i mitten. De har bara förlorat tre matcher den här säsongen, vilket är klart positivt. Oxford spelar i League One men där har de inte fått resultaten med sig. Ettan inte omöjlig, men vi utgår från kryss.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!