Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Europatipset 18 November

Matcher från UEFA Nations League och Brasilien utgör detta expertförslag Europatipset 18 November. Spanien med hemmafördel är en given utgångsetta, oavsett motstånd. När Bosnien står för motståndet är den utan snack. Grekland har problem i truppen men bör ändå ha bra chans att lösa svaga motståndet Estland.

Matchförslag 1: England – Kroatien 1

När Wayne Rooney gjorde sin avskedsmatch blev det säker seger mot USA. Vann mot Spanien senast, vilket ingjuter förtroende. Har några nyckelspelare borta från start. Kroatien gjorde ett starkt VM men har fallit tillbaka något efter det. Vinnaren av den här matchen blir gruppsegrare. Skulle lagen spela lika är det Spanien som tar hem gruppseger. Bra etta.

Matchförslag 2: Schweiz – Belgien 2

En viktig match i gruppen. Vinnaren har bra chans att nypa gruppseger. Schweiz kommer från en svag förlust mot Qatar. Belgien en stabil seger över Hamréns Island. Då saknades Lukaku, oklart om han gör så även den här matchen. Schweiz är starka hemma men mot Belgien räcker det troligtvis inte. Noterbart att bortalaget vinner gruppen även vid kryss, vilket kan påverka matchbilden. Ändå klar tvåa.

Matchförslag 3: Nordirland – Österrike 2

Österrike spelade lika mot Bosnien nu senast, en match där det inte blev ett enda mål gjort. De har inte presterat upp till förväntad nivå i turneringen. Bör ändå klara av dagens uppgift. Nordirland har ingen seger hittills. Spelade en match mot Irland nyligen som också den slutade utan ett enda gjort mål. Tvåa.

Matchförslag 4: Grekland – Estland 1

Formen har varit usel för Grekland, som kan bättre. När de lämnade matchen mot Finland tomhänta fick förbundskaptenen avgå. Estland är det klart sämre laget här normalt sett. Nu en hel del problem med skador i truppen. Enkel etta med andra ord.

Matchförslag 5: Ungern – Finland 2

Vårt grannland Finland gör det bra just nu. De har förvisso inte mött topplag i Europa men radar upp bra prestationer. Här är inte Tim Sparv med. Blir gruppsegrare om de klarar kryss här. Vi säger att de vinner. Tvåa.

Matchförslag 6: Moldavien – Luxemburg X

Den här matchen är svårbedömd. Senast lagen möttes var det Luxemburg som drog det längsta stråt efter en stark insats hemma. Moldavien behöver en vinst här för lite andrum. Skall det bli vidare spel för Luxemburg behövs tre poäng här. Vi utgår där trots allt.

Matchförslag 7: San Marino – Vitryssland 2

Just nu ligger Vitryssland bra till utan att ha imponerat nämnvärt. Vinsten mot Luxemburg betyder att avancemang ligger i deras händer. Första mötet mellan lagen innebar en enkel trepoängare för Vitryssland. Samma resultat här är mycket troligt.

Matchförslag 8: Spanien – Bosnien Hercegovina 1

Den här matchen är inte en del av NL. Spanien förlorade överraskande mot Kroatien nu senast. Ställer troligtvis upp med en kreativ startelva. Bosnien har visat fina takter det senaste och Dzeko visar fin form. Blir ändå etta här, men bör garderas.

Matchförslag 9: Albacete – CD Lugo 1

Spanska Albacete har visat fin form inledningsvis. Hemma har de inte åkt på en förlust ännu, vilket är bra jobbat. I bortamatchen mot Tenerife stod de för en fin prestation. CD Lugo spelar hyfsat nu och första halvlek mot Alcorcón dominerade de, även om de släppte matchen till sist. Vi utgår från etta.

Matchförslag 10: Córdoba – Cádiz CF 2

Córdoba har fem raka utan förlust hemma. Var chanslöst borta mot Mallorca som var mycket hetare i avsluten. Cádiz har en fin trend. Krossade Elche näst senast och gav inte heller Reus något utrymme. Är det bättre laget här. Gardera ändå tidigt.

Matchförslag 11: Alcorcón – Elche 1

Alcorcón har en fruktad defensiv med bara sex insläppta hittills. Frågetecken för målvakten Jimenez här. Avgjorde sent mot Lugo med lagets enda avslut på mål. Trivs ypperligt mot Elche på hemmaplan. Elche sätts på prov då Alcorcón nätat i alla sina hemmamatcher.

Matchförslag 12: América MG – Santos X

Den här säsongen har América MG haft det tufft. Skapar ändå lägen. Santos blev motade i dörren av Flamengo, vilket det inte är så mycket att säga om. Har ett bättre lag på pappret än dagens hemmalag. Krysset känns som en bra början!

Matchförslag 13: Botafogo – Internacional 1

Inför det här mötet har Botafogo tre segrar i ryggsäcken. Spelar lika ofta. Internacional har ett bra lag där den defensiva lagdelen sticker ut. En tät match. Vi börjar med etta, främst på grund utav hemmafördel. Gardera.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!