Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Torsdag 16 Augusti

Detta Europatipsförslag torsdag 16 Augusti ger en intressant omgång av kvalet till Europa League. Både Rosenborg och Molde från Norge har bra möjligheter att säkra avancemang. Det som är positivt är att detta är det andra mötet mellan lagen på kupongen, vilket ger en hel del intressant information.

Basel – Vitesse 1

Basel var favoriter till att ta hem den första matchen, något de lyckades med trots en förhållandevis jämn drabbning. Dagens hemmalag startade säsongen på bästa sätt med tre poäng, vilket visar att formen är på väg. Vi spikar ettan.

Burnley – Basaksehir 1

Burnley gjorde en mycket bra säsong förra året vilket resulterade i en plats i kvalet till Champions League. Det första mötet mellan de här två lagen blev britterna tillbakapressade hårt, men lyckade klara ett mållöst möte till slut. Vi ger fördel till Burnley, speciellt med hemmaplan.

Feyenoord – Trencin 1

Första matchen slutade med fyra mål mot noll i en match där Trencin från Slovakien stod som segrare. Det betyder att de bara är fullt ös framåt som gäller för Feyernoord. De bör klara seger, men tveksamt att de klarar avancemang.

Partizan – Nordsjälland 1

Partizan från Serbien vann den första matchen på bortaplan. Resultat blev två – ett i den matchen, där Partizan hade ett bra spelövertag. Danskarna skall inte räknas bort, noterbart är att de säkrade avancemang via en bortavinst mot Gnaget. Utgångsettan känns bäst.

Lech Poznan – Genk 2

Genk dominerade det första mötet totalt. De gjorde de två mål och släppte inte ett enda. Det betyder att Lech Poznan nu måste pressa på framåt för att ha en chans till avancemang. Bortalaget kan därför fokusera bakåt och på snabba omställningar, vilket bör betyda ytterligare tre poäng.

Molde – Hibernian 1

Första matchen slutade mållös. Det ger det norska laget ett utmärkt utgångsläge inför det andra mötet på deras hemmaplan. Molde har visat fin form i den norska ligan och körde bland annat över Brann med fem mål framåt. Favoriter denna matchen.

Rijeka – Sarpsborg 1

Den här matchen är svårbedömd. Det inledande mötet slutade med ett mål var, ett resultat som speglar matchbilden. Nu har Rijeka hemmaplan och fördelen av ett mål på bortaplan. Kroaterna är favoriter och de får tipset.

Rosenborg – Cork City 1

Första matchen mot Cork City slutade med två mål för Rosenborg. Då var det svenske Levi som gjorde bägge målen. Cork håller till i den övre delen av den irländska ligan, men håller inte samma kvalitet som Rosenborg. Klar etta.

Bordeaux – Mariupil 1

Bordeaux vann den första matchen med tre – ett. Det betyder att de kan spela på resultat och inte behöver pressa på framåt, trots fördel av hemmaplan. Maripuil har inte den kvalitet som krävs för att göra minst tre mål. Inte omöjligt att Bordeaux ställer upp med ett B-betonat lag. Krysset är inte otänkbart.

LASK Linz – Besiktas 2

Den första matchen kontrollerade Besiktas från första stund. Matchens enda mål gjorde under de första tio minuterna av matchen. Det ger en teoretisk möjlighet att avancera för LASK Linz, även om deras lag inte håller samma klass som dagens motstånd. Vi spikar tvåan.

Luzern – Olympiakos 2

Grekiska Olympiakos krossade Luzern med fyra mål mot noll i den första matchen. Det betyder att de mer eller mindre saknar möjlighet att ta sig vidare till nästa omgång. Tveksamt att grekerna ställer upp med bästa möjliga lag, men en seger blir det säkerligen.

Maribor – Rangers 2

Rangers vann med tre mål mot ett i den första matchen. Det gör att uppgiften för slovenska Maribor nu är väldigt tuff. De kommer nyligen från en stark vinst med fem mål mot noll i ligan, vilket visar att det finns kvalitet framåt. Rangers är favoriter.

Zenit – Dynamo Minsk 1

Detta är ytterligare en match som är mer eller mindre död på förhand. Första matchen blåste Dynamo minsk ut Zenit med fyra mål mot noll. Det gör att de förmodade favoriterna Zenit nu har en lång väg att gå för att kunna säkra avancemang. Skrällen verkar vara ett faktum.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!