Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Torsdag 12 Juli

Vårt Europatipsförslag Torsdag 12 Juli gläds åt ett Europa League kval som bjuder på en hel del intressanta spelalternativ. Två svenska lag, AIK och Häcken, ställer upp och representerar Sverige mot internationellt motstånd. Bägge lagen bör ses som favoriter.

KuPS – FC Köpenhamn 2

En stark spik öppnar upp vårt Europatipset förslag. FC Köpenhamn lär vara revancshsugna efter förra årets insats i ligan. Premiären i Danmark är nästa helg, de lär dock vara fokuserade på att klara av den här uppgiften först. KuPS från Finland är ett i grunden mycket sämre lag och de bör inte kunna stå emot när Köpenhamn pressar på framåt.

Shamrock – AIK 2

AIK petade in fyra mål mot Trelleborg när Allsvenskan drog igång igen. Stockholmarna spelade bra fotboll och kapitaliserade på sina chanser, även om insatsen från Trelleborg inte var särskilt förtroendeingivande. Shamrock från Irland ligger ne bra bit under toppen och bör få det svårt mot ett svenskt topplag. Spik.

Liepaja – Häcken 2

Liepaja från Lettland är en knepigare uppgift, även om Häcken bör få med sig tre poäng. De gjorde tre mål mot Sundsvall senaste omgången och har visat fin form det senaste. Liepaja kämpar för att få till spelet i sitt hemland och det bör betyda en tung kväll för letterna när BK Häcken kommer på besök. Utgångstvåan är given.

Ferencvaros – Maccabi Tel-Aviv X

Två lag som bägge har uppehåll i sina säsonger. Tel-Aviv är det på pappret bättre laget. De har dock haft ett långt uppehåll och har en bit kvar till sin premiär. Ferenvacos är ett svagare lag men har närmare till ligaspel samt fördel av hemmaplan. Svårtippat. Kryss känns möjligt.

Cliftonville – Nordsjälland 2

En klar spik. Cliftonville från Nordirland håller inte i närheten samma klass om det danska topplaget Nordsjälland. Nordirland har en av de svagaste ligorna i Europa, det är inget nytt. Hemmalaget är ett mittenlag i den serien. Jämför med Nordsjälland som krigar i toppen av den Danska ligan och du får kupongens klaraste spik.

Ilves – Slavia Sofia 2

Iilves från Finland har haft en motig period där de haft det tufft att hitta seger. Slavia Sofia från Bulgarien är ett halvdant lag men bör ha en liten udd mot Iilves, oavsett bortaplan. Det bulgariska laget har haft uppehåll varför formen dock är något oklar. Vi tror på en ganska jämn match som bortalaget tar hem till slut.

FC Lahti – Hafnarfjordur X

Den isländska ligan är bättre vad den har varit. Hafnarfjordur ligger en bit efter täten i tabellen, men vann en viktig match senaste omgången. FC Lahti ligger runt mitten i den finska ligan men har haft det svårt att få till spelet. En matchs om känns tät på förhand. Vi tippar kryss.

IBV Vestmannaeyjar – Sparta Sarpsborg 2

Vetsmannaeyjar från Island har spelat ganska svag fotboll i serien, även om insatserna det senaste varit något bättre. Sarpsborg från Norge spelade fin fotboll när de besegrade Ranheim med 4 -1 senaste omgången i ligan. De lär göra processen kort med hemmalaget detta mötet. Tvåa.

Baku – Ujpest 1

Två relativt okända lag från Ungern och Azerbajdzjan gör upp om tre poäng detta mötet. Baku hamnade på tredje plats i sin liga och har spelat ganska bra fotboll. Ujpest har sommaruppehåll med premiären hela tre veckor bort. Vi tror på en jämn match vi ger ettan på grund utav hemmafördel.

Spartak Subotica – Coleraine 1

Coleraine är ytterligare ett lag från Nordirland denna kupongen. Detta laget var dock och kämpade i toppen av tabellen senaste säsongen, en kamp dör de fick vika sig knappt. Spartak Subotica är från Serbien och bidrar normalt med alldeles för svårt motstånd för bortalaget. Klasskillnaden gör sig känd och vi spikar.

Derry City – Dinamo Minsk 2

Dinamo Minsk från Vitryssland är ett kvalitetslag som kommer få med sig tre poäng i mötet mot Derry City från Irland. Dinamo har utöver ett i grunden bättre lag även visat hygglig form senaste tiden. Ännu en spik i vårt Europatipset förslag.

Siroki Brijeg – Domzale X

Bosniska Sirkoi Brijeg kämpade för att få till spelet förra året. Domzale är från Slovenien och har spelat fotboll på internationell nivå förut. De har ett på pappret bättre lag, men bosnierna kommer inte vika sig enkelt på hemmaplan. En svårtippad match vi tror slutar med ett kryss. Garderar.

Hibernian – NSI Runavik 1

Hibernian från Skottland låg på den övre halvan av tabellen förra säsongen och har ett kvalitativt lag. Runavik från Färöarna är svaga i de här sammanhangen och kommer inte ha mycket att sätta upp det brittiska laget. Solklar etta.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!