Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Söndag 8 April

Europatipförslag 8 April Bild Fotboll

Konstigt nog påstods det på Svenska Spels hemsida att det är dags för El Clásico idag söndag. Nej, där hade deras experter fel. Istället är det Madrid-derby som förgyller dagens Europatipsförslag. Vi hoppas samtidigt på flera Clasico matcher senare i år, nämligen i Champions League. Dags för speltips som avser söndagens kupong. Notera att det blir en extra jackpott i denna omgång, vilket gör att du får mer pengar om du lyckas få alla rätt på Europatipset.

Arsenal – Southampton 1

Två raka 3-0 vinster för Arsenal i Premier League badar gott inför första matchen i våra Europatipsförslag Söndag. Arsenal har dessutom gjort mål i hela 16 av 17 matcher på hemmaplan. Southampton har det inte lika bra just nu. Laget har inte gjort mål på tre ligamatcher. Det blir ännu svårare att rå på motståndet idag, när Arsenal visar toppform. Spiketta i Europatipset match nummer 1.

Chelsea – West Ham 1

Ytterligare ett Londonderby väntar för Chelsea. West Ham har haft problem i försvaret, men har gjort mål i åtta senaste bortamöten. Courtois och Pedro är osäkra i Chelsea. West Ham hoppas på att återfå Lanzini i startelvan. Spiketta och matchen känns som gratis pengar för dig som har budget för att satsa riktiga pengar på Premier League på nätet idag.

Dalkurd – Östersunds FK 2

Europatipsförslag fortsätter med Sverige och Allsvenskan. För sex år sedan möttes de här två lag i div 1. Båda klubbarna gör en häftig resa, men Östersunds FK är utan tvekan ett bättre lag idag. Nouri, tidigare i Dalkurd, dominant på mittfältet. Klar två tippas.

Djurgården – Trelleborg 1

Djurgården spelade bra mot Östersund i sin första match. Laget blir att räkna med i år. Trelleborg är däremot svagt. Laget behöver tre-fyra omgångar till bara för att få komma in i den allsvenska kostymen. Här får Djurgården vårt förtroende. Veckans spikförslag på Europatipset Söndag hittar du just i denna match.

Kalmar FF – Elfsborg X

Kalmar stod inte för någon superbra insats mot Häcken. Elfsborg får klara sig utan Stefan Ishizaki i denna Europatipsmatch. Svårtippat. Helgardering eller ett kryss känns som det bästa alternativet. Vill du ha chansen till extra jackpotten för 13 rätt på Europatipset idag, är det självklart en helgardering som gäller.

Real – Atlético 1

Kupongens bästa match. Ronaldo hade stor show mot Juventus och Real var enormt bra. De har inte besegrat Atlético hemma i La Liga sedan 2012, men nu kommer chansen. Fem raka hemmasegrar för Real och snitt på nästan tre mål per match säger allt. En av dagens bästa spikförslag på Europatipskupongen.

Real Sociedad – Girona 2

Hemmalaget har en lång skadelista och har haft problem på hemmaplan. Gironas form är okej. Vi tror på Gironas bortavinst här och tippar på att det blir målrikt på Måltipset kupong.

Valencia – Espanyol 1

Valencia är nog bäst i La Liga just nu, bortsett från tre toppklubbar. Mot Espanyol brukar Valencia trivas bra. Här blir de även en av Europatipset kupongens mest streckade. Etta.

Crotone – Bologna X

Europatipsförslag fortsätter med tre italienska matcher. Crotone har ett utsatt läge i ligan, och formen är mycket svag. Bologna har kämpat till sig poäng mot bra motstånd på slutet. Det bör stärka dem framöver. Båda två har en hel del skadebekymmer. Vi väljer tippa ett kryss här.

Hellas – Cagliari 2

Hellas läcker bakåt, 0-11 på tre matcher. Det skiljer normalt sett inte mycket mellan lagen. Då hemmalaget endast mäktat med tre mål på senaste åtta matcherna känns Cagliari helt rätt som spelförslag idag.

Udinese – Lazio 2

Udinese är formsvagast i Serie A ligan. Det är inte mycket som talar för hemmalaget som har sju raka förluster och ett mål på fyra senaste matcher. Lazio är seriens målgladaste lag och det skiljer 24 poäng mellan lagen i italienska tabellen. Tvåa.

Nice – Rennes X

Svenska Spel kryddar Söndagens Europatipset med en fransk match. Rennes är lika bra borta som hemma, och är obesegrat i de sju senaste matcherna. Nice har fem raka segrar i ligan mot Rennes, hjälper det? Nice är hemmastarkt, men Rennes är formstarkt. Kryss eller helgardering.

Eintracht – Hoffenheim X

Sist ut i expertens Europatipsförslag söndag är Tyskland. Tung förlust för Frankfurt mot Bremen senast. Hemma har laget radat upp fem raka segrar. Hoffenheim har en stark offensiv. Laget har nätat i de 13 senaste matcherna, varav de sju senaste borta. Har en del osäkra kort, bland andra stjärnan Gnabry. Exakt samma spelförslag som i förra matchen. Det är upp till dig att välja budgeten för dagens system på Europatipset. Experten tippar 1X2.