Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Söndag 23/9

Det är avslutning på veckan och vårt Europatipsförslag söndag 23/9 är extra värdefullt. Tre och en halv miljoner kronor har lagts till i potten. Kupongen öppnar med ett derby i Allsvenskan följt av matcher från flera av de största Europeiska ligorna.

AIK – Hammarby 1

En match mellan två av giganterna den här säsongen. AIK förlorade för första gången den här säsongen mot Norrköping nyligen. De har spelat väldigt starkt i år, något som inte lär ändras nu. Hammarby är fortfarande med i guldkampen men känns som ett osäkrare kort än dagens hemmalag. Vi utgår från ettan.

Malmö FF – Kalmar FF 1

Litet utropstecken för att Malmö eventuellt har trötta ben då de varit aktiva i Europa League det senaste. Spelet har visat sig fungera väl även mot bra motstånd. Mot Kalmar FF är det stor klasskillnad och vi spikar ettan utan pardon.

Arsenal – Everton 1

I Premier League har Arsenal stått för blandad kompott. En svår start på ligan har följts av matcher med enklare motstånd och resultat som reflekterar det påståendet. Everton har problem med skador i truppen och kommer senast från en förlust mot West Ham där de släppte in fyra mål.

Rennes – Paris SG 2

PSG har gjort fransk fotboll tråkig på grund utav sin dominans. Hittills i år har de inte förotrat i ligan. Lagets anfallstrio kan vara de allra bästa i världen och lär göra processen kort med Rennes. Paris SG förlorade mot Liverpool i Champions League nu i veckan och lär vara sugna på revansch.

Lyon – Marseille 1

Lyon spelade bra mot Man City i CL. I ligan har se spelat hyfsat, men underpresterade exempelvis mot Caen. Marseille är inget lag man skall räkna bort helt. De spelade bra mot Frankfurt även om det inte räckte till en trepoängare. Den här matchen har de normalt svårt för. Etta.

Bologna – Roma 2

Roma har inte spelat på förväntad nivå hittills. Mot Chievo ledde de med två mål som de släppte till ett kryss, vilket inte ger förtroende. Bologna har problem med spelarbortfall l i truppen. Vi utgår från tvåan, om än knappt.

Chievo – Udinese 1

På sista plats är en upphämtning på två mål mot Roma extra imponerande. De lär komma till det här mötet med förnyad energi. De spelar normalt bra på hemmaplan, men har ofta svårt att besegra Udinese. Vi känner för att utgå från ettan, men helgarderar.

Lazio – Genoa 1

Förra matchen kämpade Lazio hårt mot Empoli, som är nykomlingar den här säsongen. De sakanr Radu, men är i övrigt intakta. Genoa har spelat hyfsat inledningsvis, men har sett succesict bättre ut. Vi tar med krysset i vårt system, men börjar med hemmavinst.

Milan – Atalanta 1

Ingen av lagen har imponerat hittills. Milan tappade bollen mot Cagliari, som de borde besegrat. Mot Dudelange ställde en långt ifrån optimal trupp upp varför den insatsen inte betyder så mycket nu. Mot Atalanta blir det ofta täta drabbningar. Vi spikar ändå ettan.

Bayer Leverkusen – Mainz 1

Leverkusen skall ha bra chans här. De saknar Bellarabi vilket är ett stort avbräck. Dagens bortalag har dock ännu större bekymmer. Inför det här mötet kan några av spelarna vara tillbaka för spel. Vi börjar med tvåan, även om en helgardering krävs i detta skedet.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig 1

Frankfurt har en tuff match mot Marseille i EL nyligen, som de vann efter ett sent mål med en man mindre. Det lär gett en hel del självförtroende. Den här matchen saknas utvisade Williems. RB Leipzig förlorade mot Sazlzburg med flera av de viktigaste spelarna borta. Svårbedömt. Vi kör ett – kryss.

Villarreal – Valencia 2

Mot Juventus fick Valencia inte till det trots massvis med skott på mål samt en man mindre för motståndarlaget under två tredjedelar av matchen. Villareal har imponerat mindre. De spelar inte särskilt väl med hemmafördel och lyckades inte kämpa ner Rangers i EL nyligen. Vi tror tvåa.

Real Betis – Athletic Bilbao 2

Sista matchen ut är tämligen klurig. Real Betis lyckades inte besegra sina grekiska motståndare i EL. Osäkert om Carvalho ställer upp den här matchen. Bilbao spelade bra mot Real Madrid nyligen och vi är benägna att börja med tvåan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!