Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Onsdag 3 oktober

Det här Europatipsförslag Onsdag 3 oktober är det matcher i Champione League som gäller. PSG och Atletico Madrid är kupongens mest streckade matcher. Det finns det anledning till. Vi vann pengar på både våra v64 tips måndag och tisdag. Därför har vi råd att satsa 1000 kronor på onsdagens spelkupong!

Atlético Madrid – Club Brugge 1

Först ut är Atlético Madrid som nyligen storspelade mot Real Madrid i ett hett derby som slutade med lika resultat. Med tanke på att Brugge inte vunnit en enda gång de senaste elva matcherna känns ettan glasklar.

Borussia Dortmund – Monaco 1

Dortmund spelar också bra just nu. Senast gjorde de fyra mål framåt mot ett Leverkusen som inte hängde med. Deras anfall skall inte underskattas. För Monaco ser det dystrare ut. Utöver svaga resultat i Ligue 1 har de också en del problem med den ordinarie uppställningen. Trygg etta.

PSV Eindhoven – Inter 2

I Nederländerna går PSV Eindhoven fram som tåget. Tjugosex mål framåt ingjuter respekt. Mot Barcelona föll de men här har de hyfsad chans att lösa poäng. Inter är favoriter efter sin fina insats mot Tottenham senast. Vi utgår från tvåa.

Tottenham – Barcelona X

Den här matchen kräver gardering. Tottenham har Harry Kane i bra form och skall inte underskattas. Barcelona letar febrilt efter formen men eventuellt har Lionel Messi vilat till sig den tills den här matchen. Vi börjar med tvåa. Större system helgarderas.

Paris SG – FK Crvena zvezda 1

Paris SG dominerar den franska fotbollen totalt. De föll i en jämn match mot Liverpool senast, varför du kan räkna med ett revanschsuget lag här, som inte släpper poäng på hemmaplan.

Napoli – Liverpool 2

Liverpool har ett vasst anfall och möter Napoli som främst är kända för sin tillknäppta spelstil. Mot Juventus släppte de oavsett in tre mål. Det här tar the Reds hem, även om vi garderar friskt.

Lokomotiv Moskva – Schalke 1

Moskva föll mot Galatasaray den första matchen i gruppen. Nu har de hemmaplan och en bra chans att nypa sina första poäng. Schalke har haltat inledningsvis men vann i alla fall äntligen mot Mainz nyligen. Den här matchen känns öppen. Vi tippar ettan för hemmafördelens skull.

Porto – Galatasaray 1

Ett lag som ingjutit förtroende från start är Porto. Kan bli bättre bakåt men har trots allt bra chans till tre poäng här. Galatasary är farliga framåt men uppvisar stor klasskillnad beroende på om de har hemmaplan eller bortaplan. Vi börjar med ettan.

Blackburn – Sheffield United 1

Hemma har Blackburn riktigt imponerande siffror. 25 raka matcher utan förlust talar sitt tydliga språk. Mot Nottingham Forest hade de bra chanser. Har bara förlorat en match i år, men spelat flera lika. Sheffield United hämtade in ett tvåmålsunderläge till vinst mot Millwall, vilket lär varit bra för självförtroendet.

Derby – Norwich 2

Derby stod för en stor skräll mot Man United i cupen. Därefter förlorade de mot Bolton, vilket är riktigt svagt. Norwich spelar bra just nu och vi är benägna att börja med tvåan, även om krysset också känns möjligt.

Nottingham – Millwall 1

Ett lag som imponerar på hemmaplan är Nottingham, som inte vikt sig där än. Millwall å sin sida har inte en enda seger på resande fot. Nottingham Forest brände en straff i matchen mot Blackburn men kryssade ändå till slut. Millwall har ingen seger än och det är högst tveksamt att den kommer här.

Rotherham – Bristol City X

Bristol City spelade lika sist och det syns att laget har ambitioner om bättre resultat. Rotherham har öppnat piggt och krysset senast kunde lätt varit bättre. Två – två visar ändå på att de kan få till det framåt. Hemma har de gjort bra ifrån sig. Vi börjar med kryss och garderar större system.

Sheffield Wednesday – West Bromwich 2

Sheffield Wednesday har gjort det bra hittills. De knep poäng mot Leeds i en match där de bitvis spelade riktigt bra. West Bromwich leder serien något förvånande och deras målskytte har verkligen tagit fart. De har gjort allra flest i serien. Trots allt svårtippat. Vi börjar med tvåan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!