Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Onsdag 26/9

Det är mitt på veckan vilket betyder att det är dags för vårt Europatipsförslag onsdag 26/9. Potten har ökats med en bit över- tre miljoner vilket är bra, då många storfavoriter utgör kupongen.

GIF Sundsvall – Djurgården 1

Giffarna spelar bra just nu. Den andra hälften av matchen mot Brommapojkarna glänste de verkligen. Djurgården har inte imponerat i år, men kommer från en vinst över Trelleborg. Deras trupp är hyfsat skadeskjutet, vilket inte lär hjälpa. Vi utgår från ettan.

Hammarby – Elfsborg 1

Bajen hade ett gyllene läge att minska avståndet till AIK till en poäng. Det blev förlust i det mötet och nu är det oklart hur motivationen påverkats. Elfsborg hart haft spridda skurar i år men vann iallafall senast. Hammarby fixar detta. Hemmaseger.

IFK Norrköping – Malmö FF 2

Den här matchen spelar roll. Malmö har gjort det bra hittills trots poängtapp i EL nyligen. Nu saknar de Rosenberg och Dahlin. IFK Norrköping har en het period och skall inte underskattas. Där är eventuellt Skrabb och Larsen inte med från start.

Trelleborg – Dalkurd FF X

Ett bottenmöte. Trelleborg föll enkelt mot Djurgården och nu saknas avstängde Tideman. Dalkurd har inte spelat bra och bägge lagen lär kämpa för att inte tappa viktiga poäng i bottenstriden. Vi börjar med krysset.

Östersunds FK – Brommapojkarna 1

I den här matchen är ÖFK stora favoriter. De avgjorde på stopptid mot IK Sirius, vilket lär get självförtroende. Brommapojkarna vann förvisso över DIF men förlorade därefter på stopptid. BP är i stort poängbehov men vi börjar med en klar etta.

Liverpool – Chelsea 2

Det här blir det fösta av två möten på under en vecka för lagen. Den här gången handlar det om ett möte i cupen. Liverpool har fått en bra start och van exempelvis över Southampton senast. Chelsea har underpresterat något men de skal inte räknas bort. Helgardering krävs, men vi är benägna att börja med tvåan.

Tottenham – Watford 1

Gardering är överflödigt i den här matchen. Tottenham förlorade mot just Watford för under en månad sen. Räkna med att Harry Kane och övriga spelare i hemmalaget kommer känna stor revanschlust här. Då blir det svårt för Watford. Etta.

Udinese – Lazio 2

Lazio har börjat starkt och får vårt utgångstips. De har fyra segrar på rad vilket är klart positivt. Mot Udinese spelar de ofta bra. Hemmalaget vann mot Chievo på jumboplats nyligen, i en match där de fick kämpa för sina poäng. VI kör tvåa utan gardering.

Juventus – Bologna 1

Juventuns är stora favoriter den här matchen. Ronaldos nya klubb van senast mot Frosione, även om det dröjde till slutskedet av matchen för avgörandet att komma. Bologna vann mot Roma, vilket är deras enda vinst såhär långt. Stark etta.

Napoli – Parma 1

Napoli är favoriter i matchen, även om Parma inte sett dåliga ut. Ancelotti på tränarposition för Napoli har varit effektiv med sin taktik hittills. Ettan är given men litet utropstecken för Parma, som bland annat slagit storklubben Inter den här säsongen.

Athletic Bilbao – Villarreal X

Bilbao spelar bra just nu. De tappade en ledning senaste matchen i ligan men utöver det har spelet sett riktigt bra ut. Villarreal skall normalt vara underdog i den här matchen. Nu saknar hemmalaget Aduriz och Suseta, varför vi utgår från krysset.

Sevilla – Real Madrid 2

Sevilla kommer åka på en hemmaförlust här. De har inte imponerat nämnvärt men hade i alla fall en tuff drabbning mot Levante un senast. Real Madrid har vuinnit de fyra senaste matcherna på Sevillas hemmaplan och oddsen säger att nu kommer den femte. Vi spikar tvåan.

Valencia – Celta 1

Valencia får det inte att fungera framåt. Nu har de gjort stora rockade i startelvan jämfört med matchen mot Juventus. Skulle de få till samma nivå på spel här räcker det till seger. Celta spelar bra men vi börjar ändå med ettan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!