Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag Onsdag 19 September

Nu drar gruppspelet i Champions League igång på riktigt. Vårt Europatipsförslag onsdag 10 september består uteslutande av matcher från den prestigefyllda turneringen. Nu är det upp till bevis för Juventus, Manchester City, Liverpool och övriga storlag att starta säsongen. Räkna med fokuserade elvor rakt igenom.

Ajax – AEK Athen 1

I Holland har Ajax fått en bra start. De är starka hemma och vid internationella drabbningar presterar ofta laget på topp. Det var över tio år sedan Athen spelade på liknande nivå. Noterbart är de aldrig vunnit mot ett lag från Nederländerna. Utgångsettan är solklar.

Benfica – Bayern München 2

I Bundesliga har Bayern München fått en smakstart med enbart trepoängare i ryggen. Lägg där till att de snittar tre mål per match så är det tydligt att se att de hittat formen tidigt, Benfica fick kämpa för att ta sig till det här mötet, där de dock är chanslösa. Vi spikar tvåan.

Shakhtar Donetsk – Hoffenheim 1

Normalt är Shakhtar en svår motståndare när de har sin fanatiska hemmapublik i ryggen. Tyska Hoffenheim reser till Ukraina för ett möte de mycket väl kan gå lottlösa ur. De har problem med skador i truppen vilket påverkar negativt. Notera att på hemmaplan besegrade Shakhtar både Man City och Roma i fjol. Vi börjar med ettan.

Manchester City – Lyon 1

Man City är favoriter att knipa segern i CL i år. Resan börjar här. Lyon har kvalitet i truppen men har oturen att få svårast möjliga start i form av Premier Leagues giganter. Med hemmafördel finns det inte som talar för några franska poäng. Spiketta.

Real Madrid – Roma 1

I sommar var den stora snackisen flytten av Ronaldo från Real Madrid till Juventus. De har oavsett en stark trupp som kan hota de allra bästa. Roma tillhör inte den kategorin och det italienska laget lär få en kämpig upplevelse ikväll. Lägg där till svagt ligaspel så får du en given etta.

Viktoria Plzen – CSKA Moskva 1

Räkna inte bor Plzen på förhand. De har börjat säsongen starkt i ligan där de bara åkt på den förlust mot Prag. Moskva har bekymmer i truppen och startar långt från optimal elva. Främst bakåt syns det stora brister. Vi tippar på hemmalaget men garderar med kryss där det går.

Valencia – Juventus 2

I fjol var Juventus få tippars favoriter till CL-seger. Denna säsongen är situationen annorlunda. Nu är det dags för Ronaldo att visa vad hans nya lag går för. Portugisen som gjort lekstuga av turneringen de senaste åren har pressen på sig. Vi tippar på att världens bästa anfallare klarar uppgiften, mot Valencia som har erfarenhet att få på nöten av anfallsgeniet. Tvåa.

Young Boys – Manchester United 2

I Schweiz tog Young Boys över rodret från Basel i fjol. Denna säsongen har de öppnat med sex raka vinster och en målskillnad på nitton – fyra, vilket är klart imponerande. Nu är motståndet Man United och då lär det inte bli en överkörning, även om britterna inte presterar som det förväntas av storlaget. Vi börjar med tvåan men tar med ettan också, den är inte omöjlig.

Middlesbrough – Bolton 1

Matcher från England avrundar kupongen. Middlesbrough har spelat bra hittills även om de underpresterat i ett par matcher nyligen. Nu lär de kämpa för att vända trenden tidigt mot Bolton, som inte imponerat såhär långt. Vi börjar med ettan.

Nottingham – Sheffield Wednesday X

Inför säsongen förutspåddes Nottingham få ett bra år. Som det sett har de inte levt upp till förväntningarna. Wednesday spelar bra men satsar inte särskilt i år. De spelade bra mot Stoke sista omgången vilket dock gör att vi inte vill räkna bort de på förhand, de kan mycket väl klara krysset.

Queens PR – Millwall 1

Queens Park Rangers har haft en bra start. De har vunnit tre och spelat en match lika hittills, vilket är klart positivt. Nu kommer Millwall på besök, som normalt inte är så giftiga på bortaplan. Vi chansspikar ettan.

Sheffield United – Birmingham 1

Nästa lag från Sheffield har också bra förutsättningar för tre poäng. Senast förlorade de en sur match mot Bristol City, som de mycket väl kunnat vinna. Räkna med att de jagar revansch nu. Birmingham imponerar inte och missade bland annat en straff senast. Det håller inte. Etta.

Reading – Norwich X

Reading har haft en tuff start men kommer i alla fall närmast från en vinst över Preston, på bortaplan. Nu har de hemmafördel. Norwich är svårt motstånd som spelat bra inledningsvis. Vi börjar med tvåan men tar med kryss i större system.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!