Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 9/9 Söndag

UEFA Nations League fortsätter med roliga matchningar direkt. Vårt Europatipsförslag 9/9 Söndag tror regerande världsmästarna Frankrike klarar uppgiften mot Nederländerna, som är långt ifrån sina glansdagar.

Frankrike – Nederländerna 1

Det är troligt att Frankrike fortfarande rider på den positiva känslan det innebär att vinna ett VM-guld. Med tanke på vilket sätt de vann kan man förstå det. Nederländerna kvalade inte in till VM och lär vara tacksamma för möjligheten att börja på nytt. Men det blir mot tuffast möjliga motstånd. Vi tippar ettan och garderar större system.

Ukraina – Slovakien 1

Ukraina spelade en match mot Tjeckien i veckan som de vann med två gjorda mål. Slovakien spelade en träningslandskamp mot Danmark nyligen, som de också vann. I det här mötet är Ukraina favortier och med hemmafördel får de en klar etta.

Danmark – Wales 2

Danmark har det struligt i organisationen men uppvisar åtminstone en normal startelva. Wales är ingen blåbärsnation och mot Irland gjorde den stark insats. Vi tror Danmark klarar uppgiften trots medioker förberedelse inför denna matchen.

Bulgarien – Norge 2

I VM – kvalet släppte Bulgarien poäng till bland annat Luxemburg, vilket säger en del. Lasse Lagerbäck leder fortsatt Norge och laget går åt rätt håll. Både Bulgarien och Norge vann sina premiärmatcher. Vi tror vårt grannland klarar biffen.

Cypern – Slovenien 2

Cypern är en liten fotbollsnation vilket märktes i VM-kvalet. De slutade efter Estland vilket avslöjar kvalitén i laget. Att de förlorade en match klart mot Jordanien är också klart oroväckande. Slovenien å sin sida spelade bra i kvalet även om det inte räckte hela vägen. Klar tvåa.

FYR Makedonien – Armenien 1

Makedonien gjorde inte alls bort sig i kvalet till VM. De fyra sista matcherna gick de exempelvis utan förlust, där krysset mot Italien lär glatt det sydeuropeiska laget lite extra. Armenien har inte mycket som talar för de, trots en trepoängare mot Lichtenstein nyligen. Spiketta.

Tyskland – Peru 1

I VM följde Tyskland tradition med en stor besvikelse i turneringen efter de vunnit VM-guld. Nu mönstrar ett ungt och fräscht landslag med första uppgift att återupprätta förtroende för den tyska lagmaskinen. Peru får vika sig.

Norrby IF – IK Frej Täby 1

Det är inte ofta Norrby IF får ett tips. Nu är det dock IK Frej Täby som står för motståndet och de är kanske tabellens svagaste lag just nu. Tre nollpoängare på raken blir antagligen fyra efter mötet i Borås.

Örgryte IS – Östers IF 1

Öis har generellt inte imponerat i år men kommer i alla fall från en vinst mot bottenlaget Gefle inför det här mötet. Östers IF har förlorat sina två senaste matcher och är tydligen inne i en svacka igen. De är dock väldigt bra på bortaplan, vi garderar större system men tippar ettan här.

Fluminense – Botafogo RJ 1

En klar spik. Inte för att Fluminese är otroligt bra, de ligger på en rättvis mittenplats i tabellen. Botafoga RJ har åtta förluster på tolv matcher och är sämre på bortaplan. Kombinerat med att grundkapaciteten i Fluminese är större ger en enkel etta.

Internacional – Gremio 1

Båda lagen ligger i det övre skiktet av tabellen. Hemmalaget har en väldigt bra defensiv som släppt in ungefär ett halvt mål per match i snitt den senaste tiden. Gremio är också bra men de har haft blandade prestationer på bortaplan den här säsongen. Ettan känns absolut bäst.

Palmeiras – Corinthians 1

Den här sensommaren har Palmeiras börjat hitta till rätt spel på riktigt. Vilket gör att det fortfarande finns hopp om bra placeringar. Detta är en av två bortamöten för Corinthias i stora Brasilien, vilket kan innebära en trött trupp. Ettan är en bra utgång.

América MG – Ceará 2

America MG har problem med effektiviteten men uppvisar ofta bra fotboll utöver det. Ceará har bra vinster mot bland annat Corinthians och Flamengo i ryggen. De skall absolut inte räknas bort. Vi börjar med tvåan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!