Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 4 Juli

Det märks att det är sommar när man granskar vårt Europaförslag 4 Juli. Matcherna på kupongen kommer främst från Svenska Cupen och Division 2. Följer du dessa finns det mycket att vinna på att utnyttja möjligheterna denna veckan.

Karlslunds IF – Carlstad United 2

Senaste mötet mellan lagen slutade med en uddamålsvinst för Carlstad. Då var matchen i serien, nu är det ett möte i Svenska Cupen som gäller. Carlstad United har haft en bättre säsong och det är troligt att de tar sig från detta möte med tre poäng.

Syrianska FC – Västerås SK FK 2

Denna matchen är mellan två hårda konkurrenter i serien, men matchen är en del i den Svenska Cupen. Syrianska FC har spelat bra det sista och har fyra av fem möjliga vinster. De ligger sju poäng bakom Västerås i tabellen, som ligger på andra plats. Detta är den Svenska Cupen, men Västerås känns som det bästa alternativet även här.

Täfteå IK – Gottne IF 1

Täfteå öppnade säsongen svagt men har börjat hitta till sitt spel. De har knipit poäng de tre senaste matcherna, även om två av dessa var mot bottenlag. Hemmalaget har mött Gottne IF den här säsongen, en match Täfteå IK vann med ett mål mot noll. Ettan känns bäst detta möte.

Stenungsund – Torslanda 2

Två västkustslag som spelat bättre fotboll den senare delen av säsongen. Trots det ligger bägge lagen i den nedre delen av tabellen. Torslanda har tagit poäng i de fyra senaste matcherna, vilket visar på bra form. De är på bortaplan men får tipset. Krysset är också tänkbart.

FBK Karlstad – Uddevalla 2

Karlstad har haft svårt att få till det. De har enbart en seger denna säsongen, en hemmamatch ganska nyligen. När de mötte Torslanda i senaste omgången var det dåliga spelet tillbaka. Uddevalla vann mot Vänersborg och kan vara på väg in i en positiv trend. En klar tvåa i vårt Europatipsförslag 4 Juni.

Sundbybergs IK – Valbo FF 1

Sundbyberg var bra mot Gamla Uppsala sista matchen, en match där de gjorde tre mål. Valbo tog en säker seger mot Gute förra matchen. Innan dess hade de fyra poänglösa matcher i rad. Den här matchen känns osäker, men hemmalaget får tipset.

IK Sleipner – IFK Aspudden-Tellus 2

Sleipner har varit en besvikelse såhär långt. På fem matcher har de bara lyckats skrapa ihop fem poäng. Det är högst oklart om det finns något land i sikte för den sjunkande skutan. Aspudden-Tellus är med i den övre striden och kryssade bland annat mot Haninge sista matchen. Solklar tvåa.

BK Olympic – Vinbergs IF 2

Olympic har en stabil mittenplats och har tagit poäng mot skapligt motstånd. Bortalaget Vinberg har två förluster mot topplag i bagaget. BK Olympic kan nog inte stå emot i den här striden. Tvåan tippas.

FC Rosengård – Varbergs GIF FK 1

Rosengård har stått för blandade prestationer såhär långt. Det något ojämna Malmölaget krossade Sävedalen, som också ligger i toppen av tabellen, med sex mål mot ett. Matchen efter det åkte de på en tvåmålsförlust mot ett bottenlag. Varberg ligger sist och har riktigt usel målstatistik. Etta.

IFK Hässleholm – Nässjö FF 1

Nässjö har mindre bra statisk på bortaplan. Hässleholm har förlorat tre matcher i rad. De matcherna har varit täta. En ganska öppen match där vi dock tror att hemmalaget kommer klara sig bäst idag.

Sölvesborgs GoIF – Räppe Goif 2

Sölvesborg har haft det svårt att få till bra resultat. De har släppt in tio mål de tre senaste matcherna, samtidigt som de bara skapat en pinne framåt. De har inte vunnit sedan i april. Bortavinst är trolig.

IFK Berga – Nosaby IF 2

Berga har spelat lika de två senaste matcherna, mot Österlen och Räppe. Nosaby var med i toppstriden länge, men har nu tre matcher utan poäng efter varandra. En osäker match vi dock tror att Nosaby tar hem till slut.

Coritiba – Paysandu 1

Sista matchen på Europatipset kupongen kommer från Brasilien. Coritiba har ett bra lag med höga ambitioner. En bra start på säsongen har dock följts av ojämna prestationer. De har spelat lika tre matcher i rad. Paysandu har inte ett lag av samma kvalitet och får allra troligast böja sig detta mötet.

HÄMTA UPP TILL 500 KR I BONUS HOS TOTO2!