Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 4 Februari

Fotboll Europatipsförslag

Vi inleder februari med en grym fotbollshelg. Söndagen bjuder på veckans andra Europatipsförslag från våra experter. Vi på redaktionen anser att det är en klassisk blandning på söndagens spelkupong! I de tyngsta mötena på Europatipset idag tar vi ställning för hemmalagen Liverpool, Atletico och Monaco!

Dags för våra experttips match för match, där vi skriver ett par rader om samtliga 13 fotbollsmöten som Svenska Spel har valt ut till sin tipskupong. Visst är det Stryktipsförslag som brukar vara i fokus för alla er som gillar spela på fotbollsodds, men denna vecka slår nog Europatipset kupong sin storebror.

 1. Liverpool – Tottenham 1

Ett möte med grym underhållningspotential! Tottenham blåste bort LIverpool i höstas (4-1) men här och nu gillar vi Liverpool bäst. Revanschen tippas men krysset ska med på Europatipsförslag idag.

 1. Crystal Palace – Newcastle 1

Två av många lag i den ruskigt jämna bottenstriden men gällande Crystal Palace är vi inte särskilt oroliga, laget är för bra för at åka ur. Newcastle lever farligare men värvningen av Slimani kan visa sig viktig. 1X.

 1. Espanyol – Barcelona 2

Derby – och när lagen möttes i cupen nyligen vann ju faktiskt Espanyol hemmamötet. Den förnedringen undviker Barcelona den här gången på Europatipset idag, värnar om den läckra förlustnollan och dundrar vidare här.

 1. Girona – Athletic Bilbao X

Vi går vidare med våra söndagens tipsförslag. Det är Spanien även på match nummer 4 på Europatipset kupong. Girona håller ihop på ett imponerande sätt. Athletic Bilbao mår bättre än i höstas men saknar fortfarande en del spets. Mycket talar för att detta mittenmöte blir jämnt och målsnålt.

 1. Atletico Madrid – Valencia  1

Tvåan mot trean – men Atletico har fått lycka och visst har Valencia ”lekt färdigt” i den absolut toppen. Laget är fortfarande farligt men ett alltid stabilt Atletico kan man knappast rubba.

 1. Bologna – Fiorentina X

Mittenmöte mellan två lag med negativa trender. Vårt spelförslag här är ett kryss. 1-4 hemma mot Verona senast var märkligt svagt av Fiorentina – bör vara revanschsuget men ändå tufft att vinna på denna luriga arena. Jämnaste match och mest svårtippat här på söndagens Europatipsförslag!

 1. Cagliari – Spal 1

Här kan Cagliari rycka undan rätt rejält från bottenstriden och visst är det bra chans hemma på ön. Skön kvittering mot Inter för Spal senast men i bortaspelet har man varit för bräckligt. Cagliari ska åtminstone inte förlora detta. Denna Serie A match finns även med på expertens Måltipset tips.

 1. Udinese – Milan X

Kors i taket även här som Europatipsförslag: tre raka segrar för Milan… Visst börjar laget att må bättre men fortfarande har man mycket att bevisa i våra ögon. Udinese har sett riktigt bra ut en längre tid och brukar trivas när Milan gästar. Krysset funkar bra för båda lagen?!

 1. Augsburg – Frankfurt 2

Tyskland nu som gäller på Europatipsets nionde match. Augsburg är inte alls dumt, framförallt inte här hemma – men vi gillar ändå bortasegern. Frankfurt är inne i en härlig period och är faktiskt tvåa i bortatabellen! Har en väldigt stadig defensiv som absolut kan ge full utdelning även här.

 1. Hamburg – Hannover X

Poängen mot Leipzig senast var bra men överlag tufft en längre tid för Hamburg – men att laget bottenstrider är ju inte direkt någon nyhet. Ingen strålande vinterform hos Hannover heller men laget kommer hit för att kryssa och kan absolut lyckas med det.

 1. Rennes – Guingamp 2

Den heta perioden har kommit av sig för Guingamp som har gått emot våra Europatipsförslag och vunnit en del matcher. Men fortfarande tycker våra experter på redaktionen att laget är något underskattat. Rennes har varit ojämnt mest hela säsongen, även här hemma där det har svängt ovanligt mycket om laget. Kul skrälltvåa att börja med!

 1. Caen – Nantes 2

Sämre period för Caen och det är inga stora marginaler ner till bottenstrecket nu. Blir tufft att slå tillbaka här – Nantes är en given plusvariant och bygger på en trygg defensiv. Kontrar till sig segern här?! Det är i alla fall vad vårt experttips är.

 1. Monaco – Lyon 1

13 fotbollsmatcher avslutas med ett högintressant möte i Frankrike. Kampen bakom PSG väntar i söndagens sista spel på Europatipset. Lyon vann nyligen cupmötet med 3-2 och vann med samma siffror i ligan i höstas. Målrikt förvånar inte nu heller – men Monaco-revansch denna gång? Tipsförslaget här är en etta och seger för Monaco.