Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 30 Augusti Torsdag

Detta är en intressant kupong som helt består av matcher från kvalet till Europa League. Vårt Europatipsförslag 30 Augusti torsdag består helt av returmöten, vilket ger en hel del information som det är viktigt att beakta i sina val. Kombinerat med en ökad pott på tre och en halv miljoner kronor ger en högintressant kupong.

FC Köpenhamn – Atalanta 2

FC Köpenhamn lyckades få med sig en poäng från det mållösa första mötet. Resultat speglar inte matchbilden, då det danska laget var kraftigt tillbakatryckta. I Serie A kommer Atalanta från en hård match mot Roma och de saknar eventuellt fortfarande Ilicic. Oavsett ärt de favoriter, men i större system garderar vi.

Molde – Zenit S:t Petersburg 2

I det första mötet tog Zenit ledningen tidigt men åkte på tre mål långt in i matchen vilket var starkt av Zenit. De verkar ha hittat formen tidigt och bör ses som favoriter. S:t Petersburg vann med två mål över Ufa i den ryska ligan, trots att spelet inte var mycket att skryta om. Det här blir ett tufft jobb för Molde. Vi garderar med kryss.

FC Midtjylland – Malmö FF 2

För Malmö FF slutade den första matchen surt då de tappade en tvåmålsledning till lika resultat i mötet i Skåne. Trots allt visar de goda takter och deras stabila insatser i Allsvenskan ger bra hopp. FC Midtjylland är regerande danska mästare och har också gått bra i danska superliga. Vi garderar i större system men tror Malmö har en bra chans, trots bortaplan. De får tipset från hjärtat.

Shkendija – Rosenborg 2

Shkendija står inför en extrem uppförsbacke. Den första matchen punkterade Rosenborg med tre tidiga mål. Även i ligan producerar det norska laget mycket framåt, även om defensiven varit ganska slapp. De kommer säkra avancemang med ytterligare en vinst även om de teoretiskt har råd med en förlust.

Bröndby – Genk 2

Första mötet var en stor målfest som Genk tog hem med totalt fem mål framåt. De punkterade matchen i andra halvlek som då stod två – två, vilket var ett rättvist resultat. Tre snabba mål bakåt senare och en andra match där de har en tuff uppgift framför sig. Eftersom Genk kan spela på resultat finns det möjlighet för Bröndby att ta hem det här, men vi tror att bortalaget kniper segern till slut.

Bordeaux – Gent 1

Den första matchen blev mållös vilket Bordeaux säkerligen var nöjda med eftersom de låg efter i spelet. Nu har de hemmaövertag där de brukar vara starka. De har rekryterat Thierry Henry men han kommer inte vara med i den här matchen. De har ändå bra chans, även det bör garderas när tillfälle ges. Vi utgår från ettan.

Burnley – Olympiakos 2

Att Burnley spelar i kvalet till Europa League är stort för klubben:D eras sjätteplats i Premier League förra säsongen överraskade de flesta. De har fått kämpa för att ta sig såhär långt och nu börjar motståndet bli för svårt. Tre – ett i den första matchen innebär att britterna börjar i uppförsbacke. Tveksamt att de lyckas klara avancemang. Tvåan känns bäst.

Sevilla – Sigma Olomouc 1

När de här två lagen möttes på Olomoucs hemmaplan tog det lång tid för Sevilla att få hål på motståndarna. Men tre poäng fick de med sig vilket ger ett bra utgångsläge idag, då matchbilden lär se helt annorlunda ut. Många spikar matchen vilket kan öppna upp för en chansvärdering, men vi tippar också ettan.

Maccabi Tel-Aviv – Sarpsborg -08 X

I den första matchen lyckades Sarpsborg få med sig tre poäng efter att de gjort lika många mål. Nu kan norrmännen fortsätta sin framgång i Europa, vilket få hade tippat på förhand. Det räcker med lika resultat för Sarpsborg vilket innebär att de kan falla tillbaks och spela på resultat. Krysset är inte otänkbart. Vi startat där.

Besiktas – FK Partizan 1

Den första matchen var jämnare än de flesta trodde. Då spelade Besiktas på bortaplan och för de var det lika resultatet inte så illa. Nu har de ett gyllene läge att avgöra på hemmaplan. Noterbart är att Besiktas förlorade sin ligapremiär i veckan vilket inte var optimalt, men kan betyda ett revanschsuget gäng som tar vara på möjligheten i Europa League – kvalet. Vi tror på ettan.

Steaua Bukarest – Rapid Wien 1

Dessa två lagen spelade en tät första match som Rapid Wien tog hem till slut. I detta mötet är Berisha avstängd, vilket bör noteras. Med tanke på att Bukarest har erfarenhet av spel i Europa League sedan innan får de en svag fördel. Ettan är en bra början.

Apollon Limassol – Basel 1

Basel har stått för ojämna prestationer och deras inledning är en klar besvikelse. De vannd et första mötet mellan de här två lagen även Limassol i allra högsta grad har chans att säkra avancemang. Nu har de bra utgångsläge inför returmötet. Vi spelar ettan, för Basel har inte imponerat det senaste.

Cluj – F91 Dudelange 1

Dudelange representerar Luxemburg och skulle de klara av att säkra avancemang blir det första laget från landet som tagit sig till den fina turneringen. De vann det första mötet vilket var kraftigt överraskande. Vi tippar på att de håller för trycket.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!