Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 3 Juni

Europatipsförslag 3 Juni blandar matcher inför VM, den brasilianska ligan samt Superettan. En match som kan bjuda på spel utöver det vanliga är Kroatien och Brasilien. Bägge lagen har en djup talangpool och ställer upp med intressanta laguppställningar.

Kroatien – Brasilien 2

Mötet sker på neutral mark i England. Kroatien hade ett motigt kval som dock resulterade i en playoffplats. Där storspelade dock laget och är nu klara för VM. Utöver Tyskland är Brasilien en av turneringens absoluta toppfavoriter. En tvåa med förbehåll.

Costa Rica – Nordirland 1

I senaste VM nådde Costa Rica till kvartsfinal. Där blev de hemskickade av ett storspelande Holland, efter straffar. Nordirland var aldrig nära en VM-plats. Ettan känns självklar.

Saudiarabien – Peru 2

På neutral mark möter Saudiarabien VM-klara Peru. Hemmalaget förlorade mot Italien nu i veckan, efter en hyfsad insats och skall inte räknas bort helt. Peru har kvalat till VM och slog Skottland bekvämt nu i veckan.

Spanien – Schweiz 1

En solklar spik när Spanien tar emot Schweiz på hemmaplan. De är en av huvudfavoriterna till VM-guldet och har inga förluster på de senaste tio matcherna. Schweiz har spelat bra, men Spanien ligger på en annan nivå. En etta.

Landskrona – Gais X

Landskrona tog steget upp i Superettan förra året. De ligger runt mittenplats i tabellen och har gjort en klart godkänd insats hittills. Gais har spelat bra och har två segrar i bagaget. Göteborgslaget är ett bättre lag på pappret, men Landskrona fortsätter att överraska. Krysset känns bra.

Örgryte – Falkenberg 1

Falkenberg ligger en poäng före Örgryte i den absoluta toppen av tabellen. På bortaplan har ÖIS två raka förluster. Hemma har de dock uppvisat ett annat spel och det har inneburit stabila insatser överlag. Falkenberg är snabba i spelomvändningarna men vi tror på en hemmaseger i vårt Europatips förslag.

Assyriska – Sandviken 1

Assyriska hymlar inte med sina skyhöga förväntningar detta året. De öppnade något långsamt men har sett oerhört kompetenta ut senaste. Segern mot VSK i serieledning imponerar. Det betydde den fjärde vinsten i rad för laget. Det bör bli en femte ikväll.

Husqvarna – Åtvidaberg X

I det nedre skiktet av tabellen hittar du Husqvarna och Åtvidaberg. Bortalaget skuggar Husqvarna med en poäng. De har ingen seger ännu men spelade väl i lika-matchen mot Kristianstad senast. Husqvarna fick in precis allt när de slog Skövde med 5 – 0. Krysset är troligt.

Cittadella – Bari X

Mötet är en del av playoff till Serie A. Den andra serien i Italien är känd för att vara defensivt sund och inte bjuda på målkalas. När en enormt viktig plats i Serie A står på plats bör krysset vara förstaval.

Venezia – Perugia 1

Hemmalaget är i playoff på grund utav ytterst stabila insatser på hemmaplan. Hemma hade de 12 vinster med enbart tre förluster förra året. Bortalaget har spelat svagt och klarade platsen till playoff på en hårsmån.

Bahia – Gremio 1

Lite ovanligt är det att se matcher från Brasilien i Europatipset. Denna kupong bjuder på tre stycken. Bahia har presterat ytterst dåligt borta. Hemma har de dock inte åkt på en enda förlust hittills. Gremio har en stark defensiv som håller måttet även mot de bästa försvaren. Ettan föredras, men krysset känns också nära till hands i vårt Europatips tips.

Flamengo – Corinthians X

När förstalaget möter trean i Brasilien går det att förvänta sig fyrverkerier. Hemmalaget har spelat bra och kontrollerat den sista tiden. Corinthians har haft varierande insatser. I denna viktiga matchen är ett kryss troligt, om inte ettan går in.

Santos – Vitoria 1

Santos är ett klassiskt lag i Brasilien men de har öppnat säsongen uselt. Fem förluster på sju försök är inte godkänt resultat för storklubben. Vitoria håller normalt inte samma klass och det känns troligt att Santos tar vara på möjligheten att få säsongen på rätt köl.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!