Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 22 Februari

Bild Europatipsförslag

Äntligen är det extra kul med Europatipsförslag. Idag, torsdag, ligger jackpotten på kupongen på över tre miljoner kronor på spelkupongen för alla rätt. Veckans första Europatipset har med hela 13 Europa League-returer. Luriga utgångslägen på sina håll, flera lag ska vår oddsexpert bara bevaka.

Det blir en trevlig torsdagskväll full med fotbollsmatcher. Vi väljer livebetta på nätet idag och vår favorit är Atletico Madrid. Flera Europatipset matcher är dock ovissa denna gång. Med andra ord är det smart att ta med en rad helgarderingar. Nedan hittar du några rader om samtliga tretton kupongmatcher. Vår expert har gjort sitt bästa för att ge dig bästa tipsförslag för 13 rätt. Lycka till!

 1. Arsenal – Östersund X

Få hade väl verkligen trott att Östersund skulle kunna ta sig vidare – men det första mötet blev ju ändå ett antiklimax, då ett skärrat Östersund vek ner sig direkt. Spelade sedan upp sig men Arsenal hade naturligtvis koll. Med 3-0 i ryggen lär Arsenal knappast gasa i 90 minuter på Emirates. Vi tror på ett kryss i denna match, då Arsenal inte har något att spela för och kvalar även vid förlust med två mål.

 1. Atalanta – Borussia Dortmund 1

Rolig duell på Europatipskupongen! Borussia Dortmund satte 3-2 på stopptid i hemmamötet och det var inte helt oväntat att det skulle bli en underhållande affär. Vi är svaga för Atalanta och även om Dortmund är på rätt väg igen får man se upp. Ettan först är vårt tipsförslag. Något oväntat, kanske, men vår expert är rätt säker.

 1. Athletic Bilbao – Spartak Moskva 1

Tunn säsong för Bilbao men förra veckan åkte man till Moskva och vann med 3-1. Starkt, gamle strikern Aduriz visade effektivitet. Tämligen hopplöst läge för Spartak Moskva nu och det går inte att tro på vändning. 1X som Europatipsförslag i denna match, men vi själva tippar hemmavinst utan gardering.

 1. Atletico Madrid – FC Köpenhamn 1

Detta är förstås så ”stängt” som det kan bli. FCK tog ledningen på Parken men var chanslöst till slut, förlust med 1-4. Atletico Madrid har Sevilla till helgen i en viktig match och lär försöka spara på krutet här. Vinner ändå.

 1. Dynamo Kiev – AEK Athen 1

Näst ut på Europatipsförslag är Ukraina och Kiev. Ex-örebroaren Ajdarevic satte 1-1 för AEK Athen med tio minuter kvar i hemmamötet. Det var helt nödvändigt men grekerna hade nog behövt ett försprång inför denna fruktade bortamatch. Dynamo vet vad som krävs och gör jobbet, ”knappt men klart”.

 1. Leipzig – Napoli 1

Här sitter Leipzig verkligen på leken efter 3-1-seger i bortamötet. På sätt och vis ett överraskande resultat – men för Napoli är det ju guldstriden i Serie A som smäller klart högst. Är knappast tillräckligt motiverade för att vända på detta.

 1. Salzburg – Sociedad X

Här är Sociedad illa ute. Salzburg kvitterade ju till 2-2 på stopptid i bortamötet och är ett lag som nästan har glömt bort hur man förlorar. Sociedad är spetsigt men har varit darrigt under 2018. Salzburg klarar sig på 0-0 eller 1-1 och håller undan?!

 1. Villarreal – Lyon 2

Spanien mot Frankrike i denna spännande Europatipset match. Även dessa spanjorer lever farligt. Villarreal hade det tufft i bortamötet och förlorade till slut med 1-3. Har visat direkt svag form på sistone och vänder inte på detta. Lyon kontrar till sig ny seger!

 1. Braga – Marseille X

Iskallt läge för Braga, som var helt utan chans i bortamötet och föll med 0-3. Ska inte finnas på kartan att man ens skapar minsta spänning i returen – vi gillar årets Marseille, ett väldigt stabilt lag. Gör jobbet och håller enkelt undan.

 1. Lazio – Steaua Bukarest 1

Lazio har hackat på slutet och ställde upp B-betonat i bortamötet – inte helt överraskande att det blev förlust med 0-1. Helt annan match att vänta på Olimpico och om Lazio ”vill” vänder man på detta. Rumänerna räcker väldigt sällan till i de tuffa bortamatcherna ute i Europa.

 1. Viktoria Plzen – Partizan 1

Riktigt bra läge för Viktoria Plzen, som satte 1-1 i bortamötet med tio minuter kvar. I den tjeckiska ligan har man vunnit åtta av åtta i hemmaspelet, med 18-2 i målskillnad. Partizan är inte dåligt men hade behövt ett försprång. Ganska stabil hemmavinst tippas.

 1. Zenit – Celtic 1

En av kvällens höjdpunkter! Celtic var det bättre laget i hemmamötet och satte till slut 1-0, rättvist. Nu väntar dock en helt annan typ av match borta i Ryssland och dessutom har Zenit nu fått en match i kroppen efter vintervilan. Ryssarna tippas men kryssgarderingen är inte fel.

 1. Milan – Ludogorets 1

Kupongen och Europatipsförslag avslutas i Italien och Milan. Här är hemmalaget en klar favorit. På sätt och vis en iskall match: Milan vann ju med hela 3-0 i Bulgarien. Ludogorets är faktiskt ganska kapabelt och att gästa San Siro är ju häftigt – vi utesluter inte alls att man kan få till en ganska jämn match här, mot ett Milan som mest bara ska ”spela av” matchen. Kryssgardering, minst.