Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 15 Juli Söndag

Det är VM-final mellan Frankrike och Kroatien, fotbollsgodis på hög nivå med andra ord. Europatipsförslag 15 Juni Söndag. Bägge lagen har chans att knipa den åtråvärda bucklan. Läs vår analys för komplett genomgång av omgången.

Frankrike – Kroatien 2

Kroatien har spelat tre matcher som alla har gått till förlängning. Mot Ryssland både gjorde de och släppte in mål under extratiden. I Semifinalen mot England fick de in en sen fullträff på övertid, vilket säkrade avancemang till landets första final någonsin. Frankrike har spelat bra, främst matchen mot Argentina var imponerande. Den här matchen skall garderas, men vi ger utgångstvåan till Kroatien.

Kalmar FF – Djurgården 2

Efter uppehållet började Kalmar med en viktig seger över IFK Göteborg, som dock haft tveksam form det sista. Djurgården spelar bra fotboll och har stått för stabila insatser. Nu är viktiga anfallaren Kadewere bort på grund utav en knäskada. Han kommer inte vara redo för spel på några månader. De får tipset till slut.

GIF Sundsvall – AIK 2

AIK vann sin sista match mot Trelleborg med fyra mål framåt. Det gjorde att de nu är serieledare framför Hammarby. I matchen dominerade de spelet totalt. Sundsvall ligger runt mittenplats i tabellen och är inte dåliga, men idag kommer de få det svårt. De saknar Carlos Garcia, som är avstängd, en enkel tvåa.

IFK Norrköping – BK Häcken 1

Norrköping har spelat stabilt och har en hög lägstanivå. De spelar defensivt sund fotboll och deras framgångar är ingen slumphändelse. BK Häcken är ojämna i sina prestationer, men kan spela väldigt bra fotboll när det vill sig. Vi ger ettan till IFK Norrköping, men säkrar med garderingar.

Kristianstad FC – Utsiktens BK 1

Division 1 Södra bjuder på en match där viktiga poäng i mittenstriden skall delas upp. Utsiktens BK har ganska bra form men svårt att få till det på bortaplan. KFC är starka hemma, förlusten över Mjällby i serieledning är inte mycket att orda om. De känns som knappa favortier i det höär mötet, speciellt med hemmafördel.

Team Thorengruppen – FC Linköping City 2

Thorengruppen behöver hitta tillbaka till effektivt spel. De har slarvat bakåt det sista och har sju insläppta mål på två matcher. Det häller inte måttet. Nedflyttningsstrecket närmar sig med stormsteg och de är pressade att vinna. Linköping City är fortsatt starka och kommer inte vika sig, bortaplan eller inte. Tvåa.

Skellefteå FF – Nyköpings BIS 2

Skellefteå på allra sista plats ha r en minst sagt medioker säsong såhär långt. De har något bättre hemmafacit, även om gästande Nyköping har klippt lika många poäng borta som hemmalaget hemma. Nyköping vann senast, men mot svagare motstånd. Utgångstvåan känns given.

Vendsyssel FF – Odense 1

Det är den första omgången av danska Superliga. Vendsyssel gör sin första säsong i den förnäma ligan. Hemmafördel lär vara skönt var det orutinerade gänget. Odense är svaga favoriter men är inte ett av de bättre lagen i serien. Vi tror att hemmalaget tar fördel av sin första match i serien genom att få med sig tre starka poäng på hemmaplan.

Atlanta United FC – Seattle Sounders FC 1

MLS bjuder på en match i vårt Europatipset förslag. Atlanta spelar bra och leder den östra konferensen. De har haft tveksamma prestationer på hemmaplan, men är oavsett stora favoriter i det här mötet. Seattle har spelat något bättre men det råder klasskillnad på de här två lagen. En stark etta.

Elfsborg – Hammarby 1

Elfsborg har knipit hem tre segrar på raken inför denna matchen. Hammarby tappade sin serieledning till AIK efter en sur förlust mot Östersund. Hammarby har fler poäng än Elfsborg, men frågan är om inte Boråslaget fortsätter sin positiva trend, på bekostnad av Hammarby. Ettan känns bäst.

Akropolis IF – Sandvikens IF 2

Dessa två lag spelade en match mot varandra för bara två veckor sedan. Då vann Sandviken klart med tre mål mot noll. Akropolis har spelat svagt det sista och lär inte bjuda på särskilt annorlunda matchbild, även om de nu har hemmaplan.

FC Köpenhamn – Horsens 1

FC Köpenhamn stod för en besvikelse förra säsongen. Det talangfulla laget lär vara intresserade av att påbörja den nya på att annorlunda sätt. Räkna med ett taggat lag inför den viktiga premiären, vilket betyder en klar spik, när Horsens kommer på besök.

Randers FC – Bröndby 2

Bröndby sluta på andra plats i tabellen förra säsongen, efter en tät toppstrid mot Midtjylland. Randers FC hamnade istället på näst sista plats. Inför denna matchen saknar Bröndby mittfältaren Mensah, som är ute på grund utav knäskada. Det lär inte fälla ett avgörande. Bortalaget tar hem det här.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!