Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 1 Juli

Det är bara åttondelsfinal i VM var fjärde år. Nu börjar VM hetta till på riktigt. Vårt Europatipset tips 1 Juli ser värdnationen Ryssland ta sig and de tidiga guldfavoriterna Spanien i ett möte där spanjorerna är stora favoriter.

1. Kroatien – Danmark 1

Kroatien är ovanligt stjärnspäckade och var ett av tre lag som tog full pott i gruppspelet. Danmark har spelat väl men har inte fått till målskyttet ordentligt. Skall de lyckas ta sig vidare i VM behöver de spela på toppen av sin förmåga i nittio minuter. Utgångsettan är självklar.

2. Spanien – Ryssland 1

Spanien spelar åttondelsfinal igen, som de flesta trodde från början. Vägen dit grumlades dock av två lika resultat mot både Portugal och Marocko. Deras försvarsspel behöver förbättras om det skall nå hela vägen för Spanien. Ryssland har spelat väldig bra och det märks att laget är taggade på hemmaplan. Skall det räcka mot Spanien behöver alla i laget göra sitt livs match.

3. Landskrona BoIS – Östers IF X

Efter en pigg start är nu det nya tillskottet i serien inne i en mindre svacka, med tre förluster i följd. Motståndarlaget Öster har istället börjat hitta till ett effektivt spel. De har inte förlorat på tre omgångar. Krysset känns nära till hands.

4. Falkenbergs FF – Helsingborgs IF 1

Falkenberg toppar ligan. Därunder ligger Helsingborg, fem poäng bakom. Räkna med att Falkenberg tar möjligheten att dryga ut den ledningen ytterligare. De har spelat bra två matcher i rad, med full pott på bortaplan. Helsingborg har varit ojämnare. Det här blir en jämn match vi tror Falkenberg tar hem.

5. Team Thorengruppen FF – Carlstad United 2

Team Thorengruppen och Carlstad United har släppt in ungefär lika många mål. Framåt har dock bortalaget presterat nästan dubbelt så bra och leder lagens skytteliga. De har också bäst statistik på resande fot.

6. Assyriska – FC Linköping City 2

Från början hade Assyriska höga ambitioner. De har inte nått upp till förväntningarna och är borta från toppen för gott. Linköping City har visat stigande form och de har spelat bra det sista. Mot ett kämpande Assyriska borde det bli vinst.

7. FK Karlskrona – Utsiktens BK X

Karlskrona har inte vunnit på fem försök. Motståndet har dock varit bra och matcherna har varit jämna. Två av macherna slutade med oavgjort resultat. Utsikten har spelat snäppet bättre det sista, i sina hemmamatcher. På bortaplan har de fortfarande usel statistik. Vi tror på kryss.

8. Kristianstad FC – Mjällby 2

Mjällby förväntades köra över motståndet i serien. De leder ligan, men har flertalet lag hack i häl. I den senaste matchen mot Lund vann de klart med fyra mål mot noll. Detta är ett derby, som Mjällby kommer vinna.

9. Ljungskile – Lunds BK 1

Frön början hade Ljungskile mångas favoritskap innan spelet drog igång. De har dock inte kommit upp i förväntad nivå denna säsongen. Deras hemmastatistik är hyfsad, men borta har det varit trögt. Lunds BK är nykomlingar som kämpar defensivt. En etta.

10. Brann – Molde 1

Fyra matcher från Norge avslutar veckans kupong. Brann har spelat väldigt bra denna säsongen och har inte en enda förlust på 14 matcher. De vann seriefinalen mot Rosenborg sist och det är svårt att hitta svagheter hos laget. En solklar etta.

11. Kristiansund BK – Sarpsborg 08 1

Detta är en match mellan två lag i mitten av tabellen. Sarpsborg 08 ligger tre poäng före motståndarna. Det är troligt att det avståndet kommer ökas något allt eftersom säsongen lider mot sitt slut. Detta mötet ger vi till hemmalaget. Etta.

12. Tromsö – Odds BK 1

Tromsö ligger i norra Norge och är svårspelat för de flesta lag, på grund utav restiden, bland annat. Detta året spelar också Tromsö kvalitativ anfallsfotboll. De har vinster mot både Sarpsborg och Rosenborg i ryggsäcken. Odds BK får vika sig detta mötet.

13. Stabaek – Haugesund 1

Det är svårt att sätta fingret på Stabaek. De har bra spelare men får inte till sitt spel, som de borde kunna. De ligger i botten av tabellen. Haugesund spelar defensivt sund fotboll och har en väldigt jämn nivå. Beroende på dagsform för hemmalaget kan det bli både etta och tvåa detta mötet. Vi tror på etta.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!