Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Speltips Onsdag Vecka 43

Bologna Europatipset Italien

Det är cupfokus på onsdagens Europatips. Chelsea, Tottenham och Bayern München har bra bredd och ska lösa avancemang. Klurigt på andra håll och vi rekommenderar dig att du inte använder din välkomstbonus på betting på dessa matcher. Det är minst sagt svårtippat i dagens fotbollsmatcher. Det blir enormt spännande att följa spel som avgörs denna onsdag. Sällan är en Europatipskupong lika rolig som idag, när Svenska Spel måste välja mitt-i-veckan fotboll för sin tipskupong. Nedan hittar du samtliga tipsförslag från expert hos Ettkrysstva.com. Lycka till!

Bologna – Lazio 2

Bolognas segersvit sprack borta mot Atalanta i helgen och mot de tyngre lagen brukar laget väldigt sällan räcka till. Lazio är i storslag och Immobile öser in mål – tar tre trygga bortapoäng och hakar på i toppen!

Chievo – Milan X

Tanken var att Milan skulle utmana om titeln denna säsong i Serie A men nej, knappast. I helgen blev det bara 0-0 hemma mot Genoa efter tidig utvisning på Bonucci och avståndet upp till toppen ser redan för stort ut. Chievo vann skönt i derbyt mot Verona och är stabilt. Utmanar!

Fiorentina – Torino 1

Enkel seger för Fiorentina mot jumbon Benevento i helgen och efter en stökig sommar börjar Fiorentina nu ändå se ganska bra ut. Torino lider av skadan på Belotti och skrällen ser långsökt ut.

Sassuolo – Udinese 1

Jobbig start för Sassuolo men att man i helgen vann borta mot Spal var jätteviktigt och kanske kan sätta fart på laget. Udinese sprack rejält mot ett retat Juventus (2-6) och har inte imponerat nämnvärt. 1X.

Chelsea – Everton 1

Ingen kanonstatus på Chelsea just nu – men jämfört med Everton mår man ju ändå bra… Everton kickade Koeman efter storförlusten mot Arsenal. Kanske kan det sätta fart på laget men att laget direkt ska leverera cupskräll på Stamford Bridge är långsökt.

Tottenham – West Ham 1

Det ser väldigt lovande ut för Tottenham just nu. Förra veckan var strålande: poäng borta mot Real Madrid och storseger mot Liverpool. Knappast samma tryck när det nu handlar om Ligacupen – men givetvis ändå väldigt bra chans mot ett West Ham som bör lägga krutet på ligaspelet.

Eibar – Celta 2

Cupspel även i Spanien, där det handlar om bäst av två möten. Eibar har gjort det bra på senare år men just nu är formen dunkel. Celta var här i ligaspelet för en månad sedan och vann med hela 4-0. Bra Celta-form även sedan dess och tvåan tippas, även om laget har ett hemmamöte på sig att avgöra.

Valladolid – Leganes 2

Stor succé av Leganes i La Liga! Laget har hållit nollan i fem raka och ligger finfin femma i tabellen. Frågan är om denna cupmatch kan locka fram samma glöd? Valladolid spelar i andraligan där man förväntas vara ett topplag. Tvåan först men ändå en liten varning, ett B-betonat Leganes skulle inte direkt förvåna.

Leipzig – Bayern München 2

En något ”märklig” lottning: dessa två storheter möts redan i sextondelsfinalen av den tyska cupen. Bayern München verkar ha mått gott av tränarbytet och tar ogärna stryk i denna cupduell. Leipzig har det redan tufft i och med deltagandet i Champions League – får svårt att hitta nödvändig nivå här.

Werder Bremen – Hoffenheim 2

Väldigt tuff start på säsongen för Werder Bremen, som väntar på första segern i Bundesliga. Kanske kan laget slappna av något mer i denna cupmatch – men motståndet är starkt. Hoffenheim spinner vidare helt okej på fjolårets succé och är mycket svårslaget. Tvåan först, men gardering.

Dijon – Rennes X

Cupmatch mellan två lag som inlett Ligue 1 likvärdigt – och ganska svagt. Båda lagen ligger strax ovanför strecket. Rennes ska rankas som starkare men Dijons hemmafördel väger ganska tungt. Svårlöst cupduell som bör garderas.

Strasbourg – St.Etienne 2

Strasbourg skrällde snyggt borta mot Nice i helgen men nykomlingen ligger fortsatt pyrt till i ligan – och det ska sägas att man mötte ett formsvagt motstånd. St Etienne visar ingen toppform men är det givet starkare laget. Har laget rätt inställning ska det bli cupavancemang. X2.

Tours – Nantes 2

Skilda världar här: Tours krisar i Ligue 2, Nantes gör succé i Ligue 1. Nantes är inget lag som vinner med stora siffror men givetvis måste man ses med bra chans till ”knapp men klar” seger.