Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Speltips 14 November

Europatipset speltips Scunthorpe bild

2 500 000 kronor i jackpot på tisdagens sköna Europatips kupong från Svenska Spel! Inte illa. Våra spikbud hämtar vi från olika håll: Senegal, Spanien och Accrington är enligt oss klara vinnare på förhand. Nedan hittar du speltips för Europatipset-matcherna för kupongen som skall lämnas in senast 14 november, tisdag. Det är bara att välja och vräka. Vi påstår inte att vår expert kommer att få in alla rätt, men är ändå rätt stolta över att vi har fått 11 rätt på förra spelkupong som vi har tippat.

Speltips match för match

 1. Irland – Danmark X

Efter 0-0 i Köpenhamn är detta snudd på vidöppet. Irlands hemmafördel respekteras men vi menar att Danmark har bättre spets, med Christian Eriksen i spetsen. Knallhårt och dramatik hela vägen att vänta – vi  börjar med krysset och helgarderar gärna.

 1. Senegal – Sydafrika 1

Betydelselös match: Senegal vann med 2-0 när lagen möttes i Sydafrika i helgen och därmed är Senegal VM-klara som gruppsegrare. Vill nu visa upp sig från sin bästa sida inför hemmapubliken och det blir rimligtvis väldigt svårt för Sydafrika att hitta rädd glöd här.

 1. England – Brasilien 2

England höll 0-0 hemma mot Tyskland och visst är laget svårslaget på Wembley. Vi säger ändå bra chans för Brasilien att lyckas. Det senaste året har varit ruskigt imponerade av ”brassarna” och här ser man chansen att sätta sig i ytterligare respekt. X2 räcker.

 1. Tyskland – Frankrike 1

Tungviktsduell även i Köln. Tyskland har inte torskat sedan EM-semin sommaren 2016 mot just Frankrike. Bredden i Tyskland gillas bättre och trots gruppseger tycker vi inte att Frankrike imponerade nämnvärt i VM-kvalet. Vårt speltips här är en klar etta.

 1. Rumänien – Nederländerna 2

Två lag som floppade i VM-kvalet och som nu söker upprättelse. Båda lagen vann träningsmatcherna förra veckan och framförallt Holland har ju kapacitet att lyfta. Tvåan tippas men en målsnål och ganska jämn match förvånar inte.

 1. Ryssland – Spanien 2

Ryssland höll emot länge mot Argentina i helgen men till slut kom 0-1 och det var inte direkt orättvist. Detta är ännu svårare och visst är det svårt att se Ryssland komma åt det så bollskickliga Spanien, som är inne i en bra period igen. Tvåan ska smidigt sitta.

 1. Österrike – Uruguay 2

Efter några starka år föll Österrike verkligen tillbaka i VM-kvalet och känslan är att nästa ”lyft” kan dröja ett tag. Uruguay löste till slut VM-biljetten och är ju offensivt fulltankat. Ska inte behöva förlora detta.

 1. Belgien – Japan 1

Belgiens kapacitet är som bekant skyhög. Fick dock ”bara” 3-3 mot Mexiko i helgen och defensiven är inte helt hundra. Japan duger sällan mot de bästa lagen men gör alltid ett bra jobb. Den som söker miljonutdelningen kan absolut plocka med krysset här.

 1. Portugal – USA 1

Starkt kval av Portugal och givetvis hör Europamästarna hemma i VM. Smålurig träningsmatch nu, dock: möter ett USA som ju sensationellt nog missade VM och nu kommer retat och äregirigt. Om Portugal slarvar något med inställningen kan man leva farligt här.

 1. Ungern – Costa Rica 2

Ungern var kallt i kvalet – och förra veckan tog man stryk av Luxemburg… Costa Rica ska spela VM och är i regel stabilt. Blev krossat i helgen men det var mot Spanien – detta ska man kunna kontrollera betydligt bättre. X2.

 1. Accrington – Guiseley 1

De tre avslutande matcherna på kupongen handlar inte om landslagsfotboll, utan om omspel i FA-cupen i England. Accrington är ett topplag i League Two och skall ses med toppchans. Guiseley spelar i Conference League där målskillnaden i bortaspelet är 6-20. Klasskillnaden bör ta ut sin rätt och etta tippas.

 1. Bury – Woking 1

Här är det League One mot Conference League och givetvis en vettig uppgift för Bury. Hemmalaget har dock haft det tungt under hösten och är jumbo i League One – med sargat självförtroende kan det vara svårt att komma ut och leverera som favorit. Spelsidor som vi har kollat är tydliga med sina tips. Burys vinst tippas. Ingen vidare form hos Woking men det går ändå att överväga skrällgarderingen.

 1. Scunthorpe – Northampton 1

Båda dessa lag spelar i League One – och båda lagen visar form, tre raka segrar i bägge läger. Scunthorpes rad smäller dock något högre och man är också en bra bit före i tabellen. Ska gälla som tydlig favorit till avancemanget.