Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Söndag Speltips

Europatipset Söndag Grekland

Oerhört svårlöst kupong denna söndag och den som hittar 13 rätt kommer att bli rikligt belönad. Vi vägleder så gott vi kan – håll till godo! Lycka till nu på söndagens Europatipset. Det väntar en rad spännande fotbollsmatcher idag som du kan bli några tusen kronor rikare på. Det är en del landslagsfotboll, men inga matcher som spelas idag kan räknas till toppspel. Visst är några VM-playoff spel med på kupongen, men de räddar inte Svenska Spel från en tämligen tråkig fotbollssöndag. Vi rekommenderar er att ni hämtar en fet välkomstbonus idag och går all-in på Kroatiens seger. Det känns som ett bättre alternativ till att tippa Europatipset idag.

 1. Grekland – Kroatien 2

VM-playoff. Det var klasskillnad när lagen möttes i torsdags. Visserligen hade kroaterna hemmaplan men de dominerade långa stunder innan tempot sjönk när de bevakade 4-1-ledningen. Grekland kan bättre men det är inte lätt att få tag i bollen mot de skickliga bortaspelarna. Kryss räcker för gästerna och här ska man ha X2.

 1. Schweiz – Nordirland 1

VM-playoff även här. Nu måste Nordirland framåt efter 1-0-förlust i första mötet och då har vi svårt att se laget stå emot. Schweiz var det klart bättre laget trots bortaplan i torsdags. Nivåskillnad både individuellt och som lag – sådant ändrar sig inte på några dagar. Kryss räcker men den taktiken är lurig. Bra chans!

 1. Ghana – Egypten 1

Ghana hade gott hopp om VM men kommer inta att gå dit. Man har dock en hel del unga löften som säkerligen vill göra bra ifrån sig här. Egypten är däremot VM-klart och där kan man ifrågasätta inställningen. Flera nyckelspelare, med Liverpools Salah i spetsen, saknas och en reservbetonad elva får troligen ge sig. Den som har råd garderar.

 1. Republiken Kongo – Uganda 1

Hemmalaget har inte gjort bort sig i VM-kvalet men med lagets på papperet hyfsade trupp borde man ha tagit fler poäng. Hemmaplan nu mot gruppens normalt svagaste lag men gästerna har ju inte gjort det sämre och kanske är det så att både vi och övriga tippare underskattar Uganda? Tidig gardering men hemmafördelen avgör tipset.

 1. CD Lugo – Numancia 1

Trots ett tidigt ledningsmål och halvtidsvila fick Lugo ge sig borta senast. Innan dess hade man radat upp segrarna och normalt är det här hemma men är klart bäst. Bara två insläppta hemma hittills medan gästande Numancia bara har gjort ett spelmål (+ en straff) på de fyra senaste bortamatcherna. Bra 1:a!

 1. Gimnastic Tarragona – R.Oviedo X

Jämn match att vänta. Gimnastic de Tarragona ligger två poäng efter gästerna och går om vid seger. Real Oviedo har kommit hit och kryssat tre år i rad och det ligger nära tillhands även nu då man har kryssat i nästan 40% av matcherna (5 av 13). Jämn drabbning att vänta men notera att R Oviedo ännu inte har vunnit borta.

 1. Ascoli – Foggia 2

Den som vill se mål bör kolla in Foggias tillställningar för efter 13 ligaomgångar har lagets matcher snittat hela 4.15 mål. På resande fot läcker laget som ett såll och det ser ut att fortsätta. Näst senast blev det dock 4-1-vinst borta och söndagens motståndare är formsvaga nästjumbon Ascoli. Utgångstvåa!

 1. Bari – Pescara 1

Ett av kupongens tidiga spikbud. Bari går som tåget på hemmaplan med 6 vinster av 7 möjliga och då har man ändå mött tufft motstånd i flera av matcherna. Pescara släpper in nästan två mål per match – inte oväntat med offensivt lagda Zeman som tränare. Inget dåligt lag men kapabla Bari bör kunna såra gästerna rejält.

 1. Carpi – Brescia X

Carpi ser ut att bli solklar favorit här men vi är tveksamma till det – matchen bör tät och jämn. Carpi har haft tacksamma uppgoter på slutet (4 poäng av 6 möjliga mot bottenmotstånd). Borta har laget varit tillknäppt men här hemma har det blivit betydligt fler mål. Ingen stark vinnare mot ett begränsat men ofta stabilt Brescia.

 1. Cesena – Salernitana X

Cesena har inte alls fått till det hittills och vi kräver betydligt mer – speciellt hemma på konstgräset. Salernitana går sannerligen inte av för hackor och nu har gästerna tio raka utan förlust. Det ska dock sägas att man har kryssar väldigt mycket – hela 8 av 13 möjliga så här långt! Vi tror att det är dags igen.

 1. Cittadella – Parma 2

Efter en pigg inledning har Cittadella kommit ner lite på jorden. Nu gästas man av meriterade Parma som drömmer om Serie A comeback. Man är med strax bakom toppen och har vunnit 3 av 6 bortamatcher så här långt. Väntad bortaförlust mot serieledande Frosinone senast men tre raka vinster före det. Läge att ta ställning.

 1. Cremonese- Palermo 2

Palermo har mestadels tillhört Serie A på senare år men man åker då och då ner i andradivisionen. I vanlig ordning är man med i toppen där och blott en förlust på 13 omgångar imponerar. Cremonese visar dock god form och skuggar blott en poäng bakom. Ingen lätt uppgift för Palermo och krysset måste med.

 1. Ternana – Novara 1

Bara åtta lag har gjort fler mål än Ternana och ändå är man under strecket, på samma poäng som jumbon. Det säger det mesta om lagets bräckliga defensiv och den förlustfria sviten här hemma beror till stor del på svagt motstånd. Novara är bra igång och har bland annat bortabesegrat Palermo (enda förlusten hittills för dessa). Vass spelidé!