Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset expertförslag 18 december 2018

Intressanta matcher från bland annat cupen i England står på schemat detta Europatipset expertförslag december 2018. Omgången görs extra värdefull av en jackpott på tre och en halv miljon kronor som sockrar utdelningen.

Analys 1: Leicester – Manchester City 2

Först ut en missmatchning i kvartsfinalen i Cupen. Eftersom det börjar närma sig slutet på allvar bör även Man City gå in för att göra en bra insats. Bredden i truppen gör att vi antagligen ändå får se en alternativ startelva. Enkel tvåa.

Analys 2: Middlesbrough – Burton Albion 1

Två lag som inte hör hemma i PL är kvar i turneringen såhär långt. Dessa två. Boro gör det riktigt bra i The Championship där de huserar i toppen av tabellen, även om de haft det hyfsat kämpigt det sista. Burton spelar i League One och att de fortfarande hänger kvar hade få förutspått från början. Etta med reservation.

Analys 3: Arsenal – Tottenham 1

Den här matchen spelades så sent som några veckor sedan, då Arsenal vann en fartfylld match med fyra – två. De förlorade förvisso mot Southampton i PL i veckan vilket väcker en del frågetecken. Ettan ändå starkast, men bör garderas.

Analys 4: Chelsea – Bournemouth 1

Chelsea har en mycket bra säsong och att de är klara favoriter här är det inget snack om. Bournemouth har tveksam form och senast fick de med sig noll poäng mot nykomlingen Wolverhampton. Stark etta.

Analys 5: Bologna – Milan 2

Milan har hämtat igen en del av den uppförsbacken de skapade sig via en tveksam ligastart. Skulle de vinna den här matchen är fjärdeplatsen inom räckhåll. Har vunnit de fem senaste matcherna mot Bologna, som har en tuff period på åtta matcher utan vinst. Den bryts inte här.

Analys 6: Düsseldorf – Borussia Dortmund 2

Ytterligare en mycket stark tvåa, även om Düsseldorf kommer från en vinst mot Freiburg med två mål mot noll. Spelar nog mindre här, då målsprutan Dortmund vunnit sina sex senaste matcher och lämnar övriga lag längre bak i tabellen. Här kommer sjunde vinsten.

Analys 7: Hertha Berlin – Augsburg X

För Berlin har säsongen varit klart godkänd. Senast en sur förlust mot Stuttgart där de mycket väl kunnat få med sig en pinne. Augsburg har haft en tuff månad, men kryssade mot tuffa Schalke vilket var bra jobbat. Kryss igen här?

Analys 8: Wolfsburg – Stuttgart 1

Det går bra för Wolfsburg, som har tre segrar på fyra matcher. Närmast kommer de från en fullpoängare mot Nürnberg, även då med hemmafördel. Stuttgart ser något bättre ut men presterar inte lika väl på resande fot.

Analys 9: Schalke – Bayern Leverkusen 1

Senast en tuff kryssmatch mot Berlin vilket är långt ifrån godkänt resultat för kvalitativa Schalke. I CL har de gjort det riktigt bra i år och har säkrat avancemang. Leverkusen presterar långt under förväntad nivå, kan bättre. Ettan starkast men med reservation.

Analys 10: Bayern München – RB Leipzig 1

Senast vann München på bortaplan mot Hannover med fyra – noll. Spelet såg riktigt fint ut och siffrorna är inte missvisande. Motivationen lär vara på topp även här, då Dortmund skapat sig en liten lucka i tabellen. RB är inget enkelt motstånd. De ligger bara två poäng bakom och den här matchen bör garderas.

Analys 11: Freiburg – Hannover 1

Hemma har Freiburg gjort det riktigt bra. Kommer från en tuff förlust mot Düsseldorf. Hannover är svaga och ligger just nu allra sist i tabellen. Det här bör hemmalaget ha bra chans att plocka hem.

Analys 12: Mainz – Eintracht Frankfurt 2

Senast föll Mainz mot Leipzig, som är tufft motstånd. Var med bra i matchen, även om det inte syns i resultaten. Frankfurt kommer från trepoängare mot Leverkusen. De har en del spelartbortfall men vi har ändå laget som klara favoriter här.

Analys 13: Werder Bremen – Hoffenheim 1

Bremen gjorde en bra match mot heta Dortmund även om motståndet blev för svårt den gången. Här bör de ha bra chans. Hoffenheim kryssar ofta vilket är en sak att ha i åtanke. Mot Gladbach spelade de mållöst även om det var de som dominerade matchbilden. Vi utgår från etta, men garderar tidigt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!