Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset 8 November

Europatipset Wrexham Tisdag speltips

Trevliga 4 miljoner i jackpot på onsdagens Europatips, där damernas Champions League inleder med svenskintressen. Spelstopp redan kl 16:59! Nedan presenterar vi våra speltips som gäller Europatipset och matcher som avgörs den 8 november.

 1. Chelsea – FC Rosengård 1

Verkligen ingen snäll lottning för Rosengård. Chelsea är en klubb på kraftig frammarsch. Har rivstartat ligaspelet med 19-0 på fyra matcher och slog ut Bayern München i förra rundan. Ettan ser ”tyvärr” riktigt stark ut.

 1. Sparta – Linköping X

Linköping fixade SM-guldet ganska enkelt. 0-6 hemma mot Eskilstuna i helgen var dock ändå inte snyggt… Sparta Prag är inte alls så tokigt – över två möten är det finfin chans för Linköping men vi är långtifrån övertygade om att man vinner i bortamötet.

 1. Fiorentina – Wolfsburg 2

Fiorentina är en av flera stora klubbar vars damer verkligen börjar röra på sig. Upp till Wolfsburg skiljer det dock fortfarande massor. De urstarka tyskorna brukar inte visa någon pardon och ses med absolut toppchans. Kan du inte låta bli tippa Europatipset idag, föreslår att du följer just denna fotbollsmatch live gratis via stream. Denna chans har du ju hos flera svenska spelbolag på nätet.

 1. Gintra – Barcelona 2

Barcelona håller bra klass men har ändå inte tagit några större kliv de senaste åren. Rumänska Gintra skrällde hårt mot Zürich i förra rundan och kryssgarderingen behöver inte alls vara fel här.

 1. Island – Tjeckien    1

OBS! Matchen lottas. Fördelningen i urnan är 6-5-5.

 1. Chester – Wrexham 2

Botten mot toppen i Conference League. Att Wrexham går starkt är inte oväntat. De senaste insatserna har dock inte varit som bäst och i bortaspelet har man spelat flera målsnåla matcher. Chester är inte så tokigt och utgångstvåan garderas.

 1. Atlético PR – Corinthians 2

Med sex omgångar kvar toppar Corinthians tabellen med sex poängs marginal. Ett par segrar till behövs och efter att ha darrat rätt rejält vann man viktigt i helgen. Ska inte behöva förlora detta men krysset bör plockas med.

 1. Flamengo – Cruzeiro 1

Viktigt i kampen om Copa Libertadores-platser. Svag formrad för Flamengo men schemat på slutet har varit svårt. Hemmafavören väger tungt här – ettan tippas tydligt.

 1. Avai – Bahia X

Avai är nästjumbo men hoppet lever i allra högsta grad, bottenstriden är hård. Målskyttet är dock väldigt svagt och det är svårt att lita helhjärtat på laget. Bra form hos Bahia och laget har motivationen uppe. Hårt och målsnålt.

 1. Ponte Preta – Gremio 2

Svag form hos Ponte Preta och prognosen i botten har försämrats. Gremio går för medalj och vände starkt i helgen. Är tydligt starkare och behöver trepoängaren – tippas tydligt trots bortaplan.

 1. Santos – Vasco 1

Att hinna ifatt Corinthians blir inte lätt men fortfarande lever guldhoppet för Santos, som toppar hemmatabellen. Här kan man ändå vara en favorit i viss fara – Vasco har åtta raka utan förlust och släpper in väldigt lite mål. Rolig kryssgardering!

 1. Sport Recife – Botafogo X

Jobbig period för Sport Recife och kontraktet lever mycket farligt. Här hemma respekteras ändå laget. Ingen toppform hos Botafogo och Sport ska inte behöva förlora i detta pressade läge. 1X.

 1. Vitoria – Palmeiras 2

Två högmotiverade lag i olika delar av tabellen. Palmeiras har gått starkt på slutet och behövde inte direkt skämmas över förlusten mot Corinthians senast. Sex raka utan seger för Vitoria och trendbrottet kommer knappast här.