Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset: Champions League och Europa League Experttips

Experttips inför veckans första Europatipset spelkupong - Hoffenheim spelare - Bild

Allt fokus i kvällens Europatipset kupong ligger på Champions League fotboll. Det återstår åtta absolut sista gruppmatcher som alla spelas ikväll, samt Europa League-fotboll på torsdag. Det blir årets sista riktiga fotbollsfest som vi får uppleva framför våra teven och datorer, en riktig betting fiesta! Över 2 500 000 i jackpot på Europatipset idag, onsdag. Slutrundor i Champions League och Europa League lösas. Leipzig, Porto och Basaksehir vinner! Det blir två Europatips omgångar vecka 49. Den andra tipskupongen lämnas in precis som vanligt på söndag. Nedan presenterar vi vår analys inför alla kommande matcher för veckans första Europatipset spelkupong.

 1. Liverpool – Spartak Moskva 1

Trots tappet från 3-0 till 3-3 i Sevilla sitter Liverpool på leken inför slutomgången: seger ger gruppseger, kryss ger avancemang. Formen är stark och trots viss respekt för ett Spartak som måste gå på segerjakt känns det rätt att lita på Liverpool här. Du kan räkna med att det är just denna match som kommer att ligga överst bland alla spelbolag med gratis Champions League streams. För oss är det dock Real Madrid mot Borussia som gäller. Vi älskar Madridlaget.

 1. Maribor – Sevilla 2

Dubbla kryss mot Spartak men överlag har Maribor inte haft mycket i Champions League att göra. Sevilla har jobbat upp formen och är bra just nu. Seger innebär garanterat avancemang och visst ska de Europa-erfarna spanjorerna lösa detta.

 1. Feyenoord – Napoli 2

Napoli behöver hjälp av Manchester City för att kunna gå vidare. Det lär med andra ord sneglas en hel del mot resultattavlan men Napoli behöver förstås också hålla fokus på sin egen uppgift. Inte längre någon toppform men ändå given toppchans mot ett Feyenoord som inte alls varit bra i höst.

 1. Shakhtar – Manchester City X

Hade Manchester City behövt vinna hade tvåan varit det givna tipset – men nu är ju förutsättningarna annorlunda. City har gruppsegern klar och vi tvivlar på att man åker till Ukraina och gör någon toppinsats. Shakthar går vidare vid oavgjort – och så blir det?!

 1. Leipzig – Besiktas 1

Leipzig behöver ta fler poäng än Porto ikväll för att gå vidare – kan bli tufft då Porto ju möter ett avsågat Monaco. 0-4 mot Hoffenheim i helgen och givetvis ett litet frågetecken för hemmalagets form. Besiktas har gjort det strålande och gruppsegern är säkrad. Sämre insats här?

 1. Porto – Monaco 1

Porto är före Leipzig tack vare inbördes möten och behöver ”bara” vinna här för att gå vidare. Monaco kan ju massor men har inte alls fått till det i Champions League denna höst. Hittar knappast tillräckligt med glöd för att förstöra hemmafesten.

 1. Real Madrid – Dortmund 1

Det hade kunnat bli en häftig match men nu är ju förutsättningarna tämligen avslagna. Real Madrid blir tvåa i gruppen och strular vidare med formen. Dortmund är en krisklubb för dagen. Skräll här vore en ”boost” och det kan vara läge att gardera. Missa inte att spela på denna match på Bomben tips. Det väntar säkert en massa mål ikväll, då varken Real eller Borussia är särskilt intresserade av att spela försvarsspel.

 1. Tottenham – Apoel Nicosia 1

Strålande Champions League-höst av Tottenham – men i Premier League har man ju ställt till det för sig på sistone och nu är formen dyster. Apoel klarade dubbla kryss mot Dortmund och tar man en pinne här kan man hugga Europa League-platsen. Vi har dock denna match som dagens spik både på Europatipset och i dagens Topptipsförslag.

 1. Slavia Prag – FC Astana 1

Helt avgörande match om avancemanget. Slavia är poängen före och därmed måste Astana vinna för att passera. Vi har hygglig respekt för Astana men laget är klart bäst hemma i Kazakstan. Gör ett ärligt försök – men straffas istället bakåt?

 1. Dynamo Kiev – Partizan 1

Båda dessa lag är klara för slutspel. Partizan behöver vinna för att ta gruppsegern men ett rutinerat Dynamo Kiev slarvar knappast bort sitt grepp. 1X är väldigt stabilt.

 1. Hoffenheim – Ludogorets X

Hoffenheim imponerade i helgen då Leipzig krossades men överlag har hösten inte varit något vidare och här i Europa League är man redan utslaget. Ludogorets kan behöva en poäng för att hålla Basaksehir bakom sig. Med ”all” motivation hos bulgarerna går vi på X2.

 1. Basaksehir – Braga 1

Basaksehir bortaslog Ludogorets senast och därmed lever hoppet: seger här samtidigt som Ludogorets torskar och man går vidare. Vi har stor respekt för de turkiska serieledarna och trots att Braga sett bra ut i turneringen lyfter vi fram ettan som ett bra spikbud.

 1. Atalanta – Lyon 2

En ren duell om gruppsegern, dessa lag har stått i särklass. Atalanta har tagit Europa League på allvar, vilket ju inte alltid är fallet med italienska lag. Vi håller ändå Lyon högre och bortalagets offensiv kan verkligen vara vass bra dagar. Lyon går för segern och lyckas?!