Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Europatipset 28 Februari

Speltips för Europatipset Tottenham Bild

Veckans första speltips för Europatipset är här. Den 28 februari, onsdag, väntar en Europatipskupong som är en kul blandning från ovanligt många fotbollsländer. Flera av favoriterna ser starka ut. Vår tipsexpert anser att det är Sevilla och FCK som ska garderas i första hand. Dags för en genomgång av samtliga 13 matcher som Svenska Spel har valt ut på kupongen på onsdag. Vi kryddar till genomgången med våra speltips från expert.

1. Tottenham – Rochdale 1

Svårt att hitta ett tryggare tecken än detta. Speltips på Europatipset är alltså sällan enklare än här. Visst var det häftigt att Rochdale krigade in 2-2 i hemmamötet men att tro att League One-jumbon (!) ska ha någon chans i bortamötet är förstås inte att tänka på. Mycket att tänka på för ”Spurs” men här gör laget med lätthet vad som krävs. Ettan tippas på Paddy Power Odds sidan idag. Vi väljer detta engelska spelbolag då de brukar ha bäst odds på engelsk fotboll.

2. Lazio – Milan 1

Returmöte i cupsemifinalen och en öppen historia efter 0-0 på San Siro. Milan var på den här arenan även i söndags och slog då Roma med 2-0. Riktigt starkt gjort och laget är ju faktiskt obesegrat under 2018. Lazio och målsprutan Immobile är dock också kraftigt på gång för dagen – tippas, men inga större marginaler.

3. Paris Saint Germain – Marseille 1

3-0 i ligamötet i söndags – det blir inte direkt enklare för Marseille i denna cupkvartsfinal. Vi gillar årets Marseille men trots att PSG saknar Neymar och har ödesmatchen mot Real Madrid om en vecka skiljer det helt enkelt för mycket mellan lagen.

4. Athletic Bilbao – Valencia  2

Bilbao löste jumbon Malaga senast men det var ingen glänsande insats och fokus den närmaste tiden kommer att hamna på Europa League (Marseille nästa vecka). Valencia har fortfarande en bit till formen från i höstas men nu har man i alla fall börjat vinna igen. Tippas!

5. Atletico Madrid – Leganes 1

Bra säsong av Leganes på det stora hela och defensiven är tight – men man har ju ändå kommit av sig och nu väntar en extremt tuff uppgift. Atletico kommer från säsongens kanske vassaste insats och gör vad man kan för att hålla viss kontakt med Barcelona. Mycket trygg etta.

6. Eibar – Villarreal 1

Eibars lyft har stannat upp men det har varit svåra uppgifter på sistone. Vi klassar fortfarande formen som god och här gillar vi läget hemma mot ett formsvagt Villarreal som matchat hårt på sistone. Hade flyt i segern mot Getafe senast och det blir svårvunnet här.

7. Getafe – Deportivo 1

Bra form hos Getafe på sistone. Brände dock två straffar mot Villarreal senast och föll med 0-1. Lugnt läge i mitten av tabellen. Deportivo krisar och det har inte blivit något lyft med Seedorf. Söker i första hand en pinne här – kan lyckas men inte mer än så. 1X.

8. Malaga – Sevilla 1

Här chansar vi med Malaga-ettan! Laget åker med största sannolikhet ur och det är inte mer än rätt – men här möter man ett Sevilla som kommer från en stjärnsmäll mot Atletico och som ju har Man United-returen att tänka på. Malaga är i ett läge där man behöver gå för segern – får tipset men visst kommer garderingspennan snabbt fram.

9. Hobro IK – FC Köpenhamn 2

Märkligt svag säsong av FC Köpenhamn, som bara är fyra med ”mil” upp till medaljerna. Var som väntat chanslöst mot Atletico Madrid i Europa League och visar inga större tecken på stigande form. Bör ändå lösa ett formsvagt Hobro men skrällgarderingen behöver inte vara fel. Det är den andra spiken på onsdagens Europatipsförslag och vi satsar separat på denna match. Vi lämnar in en singelbet kupong på nätet hos Redbet odds. Efter att ha analyserat odds på dansk fotboll, anser vi att denna svenska oddssajt är bäst på utdelning.

10. Hibernian – Hamilton  1

Bra period av Hibernian på sistone och man har åtminstone häng på tredjeplatsen. Bra hemmaprestationer sedan jul och fin chans att spinna vidare här. Hamilton vann helgens bottenmöte men fem raka förluster innan dess och mot de bästa räcker man sällan.

11. Motherwell – Aberdeen  2

Kostsamma förluster för Aberdeen på sistone – dock i svåra uppgifter, senast var det Celtic och den förlusten var ju inte mycket att orda om. Motherwell jagar topp-6 och formen är helt okej men ett retat Aberdeen bör bli för tufft. X2.

12. Arka Gdynia – Piast Gliwice 1

Kupongen avslutas med två polska matcher. Arka är segerlöst sedan vinteruppehållet men schemat har varit bökigt. Är väldigt ramstarkt här hemma och nu har man en sund uppgift. Hygglig form hos Piast sedan vilan, dock. 1X.

13. Lech Poznan  – Slask Wroclaw 1

Storklubben Lech Poznan är inte helt oväntat med i den ganska täta toppstriden. Kommer från kostsam förlust och nu är det bara tre poäng som gäller. Slask har kommit ut svagt efter uppehållet och får ge sig. Stark spik att avsluta kupongen med.