Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 28 Januari

Bästa tipsförslag Europatipset bild

Vecka 4 avslutas med våra Europatipset tips på söndag. Spelkupongen ser enligt fotbollsexperterna på Ettkrysstvå klart hemmabetonat ut. Förutom  storfavoriterna Man City är Lyon och Lazio heta bortalag. Blir de sistnämnda ens favoriter? Låt oss se vad vi har att säga i Europatipsförslag där vi gissar vinnaren i samtliga 13 fotbollsmatcher som spelas på söndag, den 28 januari. Lycka till och kom ihåg att även Topptipset tips innehåller åtta matcher som är med på dagens Europatipsetkupong. Dags att kika på rekar, lämna in tips och vänta in resultat.

Vårt Tipsförslag Denna Vecka

 1. Cardiff – Man City 2 – Vårt Säkraste Europatipset Tips Denna Vecka

Kupongens första match sker i Wales huvudstad Cardiff. I engelska Championship där Wales-laget spelar har vi stor respekt för Cardiff, inte minst på hemmaplan. Det är ett stabilt fotbollslag som sällan gör en dålig insats. Den negativa biten är att Cardiff ofta saknar den riktiga spetsen. Nu krävs det något extra då man får besök av stjärnspäckade Man City som är i storform. Premier League-favoriten lär lufta bänken men den är av högsta klass även den. Stark tvåa. Det är vårt säkraste Europatipset tips denna vecka. Oavsett vilket lag Guardiola väljer att spela med, vinner Man City idag.

 1. Chelsea – Newcastle 1

Andra match på Europatipset kupongen är i London. Chelsea tar emot Newcastle i cupen och även här är vårt tips en etta, dvs hemmavinst. Chelsea har förvisso inte varit på topp efter nyår och hemma har det bara blivit ett mål framåt på de tre senaste matcher (hemma mot Championship-laget Norwich). Lite värre emot nu men vi tycker inte att Newcastle ser särskilt hett ut. Contes lag lär samtidigt vila några kuggar och den som har råd tar med krysset. Vårt tipsförslag för denna match på veckans Europatipset kupong är etta. Det blir intressant att se vad resultatet blir. Vi spelar inte bara på Europatipset, utan även på resultat i denna fotbollsmatch. Det är alltså Oddset Lången vi syftar på. Vi tror på 3-0.

 1. Atlético de Madrid – Las Palmas 1

Över till Spanien och La Liga nu. Europatipset tips fortsätter med matchen mellan Atletico och laget från Kanarieöarna Las Palmas. Det har varit uppåt i Diego Simeones Atlético på sistone – bara en poäng senast men man lär studsa tillbaka. Las Palmas har vi sannerligen inte haft mycket till övers för men senast slog man till med storskräll mot Valencia. På bortaplan brukar bottenlaget ha det enormt tufft och här väntar en av årets svåraste utmaningar. Toppchans för Atlético!

 1. Sevilla – Getafe 1X – Första Kryss för Veckans Europatipset Tipsförslag

Sevilla-maskineriet har hackat lite på slutet men senast visade laget klass. Det blev till slut 3-0-vinst borta mot Espanyol och man har alltjämt kontakt med lagen på Champions League-platserna. Getafe har gjort en fin säsong men bortaspelet är inte bra. Inte ett bortamål sedan november. Noll mål för Getafe ger 1,95 i odds hos Unibet.

Här vill vi på Ettkrysstvå gå emot logiken och väljer gardera matchen med kryss i vårt Europatipset tipsförslag. Denna vecka är det få matcher som vi tror kommer att sluta oavgjort. Vi förstår dock att det inte är möjligt att alla matcher slutar med en hemma- eller bortavinst resultat. Just därför satsar vi på veckans första kryss just i denna Europatipsets match.

 1. Crotone – Cagliari 1

Ska Crotone rädda sig kvar i år igen? Ja, vi räknar inte bort laget i alla fall. Efter flera namnkunniga motståndare ställdes man mot bottenkonkurrenten Hellas Verona senast och vann med 3-0. Stark insats och ett formbesked som bör skrämma Cagliari som för sin del ser oroväckande svagt ut. Möjligen en pinne för gästerna.

 1. Genoa – Udinese 1

Det är svårt att gå emot Genoa här hemma då laget ser riktigt stabilt ut för dagen. Man har släppt in ett enda mål på de fem senaste matcherna och det var borta mot Juventus – svårt att klaga på. Udinese har också varit en positiv variant men vi anar en svacka. Motigt de senaste veckorna och här streckar vi från vänster.

 1. Milan – Lazio X2 – Ytterligare en Gardering i våra Europatipset Tips Idag

Milan har fått finna sig i att jaga Lazio i tabellen på senare år. I höstas föll man i bortamötet med 4-1 och vi tror att man får det hett om öronen igen. Visst spelar hemmaplansfaktorn en stor roll men Lazios anfallsspel övertygar och vi varnar på nytt. Helgardering för den som har råd men ska något bort så är det ettan! Vi vågar alltså satsa på ett kryss till i våra Europatipset tips. Resultat som vi tippar på i denna match är 2-2.

 1. Roma – Sampdoria 1

I veckan möttes denna duo i cupen och då var Sampdoria på väg mot seger innan Romaanfallaren Dzeko kvitterade på stopptid. Då bjöd Samp upp rejält och vi räknar inte bort gästerna nu heller. Båda lagen är dock klart vassast hemma och nu är det Romas tur att få spela inför hemmafansen. Motiverad favorit men visst kan Sampdoria störa

 1. Bordeaux – Lyon 2

Lyon visar gott gry och slåss om andraplatsen bakom PSG. Man överraskade genom att besegra dessa och visst ska man vara klar favorit här. Bordeaux kommer ifrån en skrällseger men dessförinnan var prestationerna tveksamma och man får visa stabilitet innan vi tror på laget mot så här pass tufft motstånd. Strecka från höger.

 1. Lille – Strasbourg 1

Lagen möttes så sent som i torsdags då Strasbourg vann hemma med 2-1. Då var det cupen men nu är det ligan där Lille är i stort poängbehov. Laget är något oväntat indraget i bottenstriden och är inget att hålla i handen men Strasbourg är mediokert på resande fot och Lille får med viss tvekan tipset. Gardera!

 1. Europatipset Tips Enda Helgardering: Marseille – Monaco 1X2

Marseille har visat upp en defensiv av rang på sistone och nu har laget andraplatsen i sikte. Monaco är en stenhård motståndare men laget har inte varit på topp den senaste tiden. Hemmaförlust i cupmötet med Lyon i veckan medan Marseille tog sig vidare bekvämt mot klent motstånd. 1x bör räcka här. 1-0? Ettkrysstvå experter anser dock att det är just i den här matchen som vi måste satsa på en helgardering. Som ni säkert har märkt har vi minst en match i våra Europatipset tips varje vecka som innehåller en helgardering. Denna vecka är det fotbollsspelet mellan Marseille och Monaco som får äran att vara kupongens enda.

 1. B Leverkusen – Mainz: Vårt Tips är en Etta

Det rullar på finfint för Bayer Leverkusen. Det är jämnt bakom serieledande B München men efter storsegern senast är det svårt att inte tro på Leverkusen. Mainz har det kämpigare men skaffade sig lite andrum i botten tack vara vinsten senast. Nu är dock uppgiften flera snäpp värre och ettan spikas med fördel!

 1. Sista Europatipset Tips för Denna Vecka: Hannover – Wolfsburg 1

Europatipset tips avslutas i Tyskland med matchen mellan Hannover och Wolfsburg. Vårt tips är en etta. Det var inte många som trodde att Hannover skulle ta poäng senast men man stod upp oväntat bra mot Schalke. Formen har inte varit tokig och Wolfsburg är ingen motståndare som skrämmer. Det är absolut inget dåligt lag men på bortaplan har det sett uddlöst ut och mer än en pinne tror vi inte att man tar. 1x-läge.

Europatipset Tips Sammanfattning

Dags nu att sammanfatta veckans Europatipset kupong. Vi tror på en del spännande matcher denna söndag. I våra tips helgarderar vi en match och satsar på några oavgjorda resultat i de andra. Det blir intressant att streama fotbollsmatcher live och se om resultaten är samma som våra tipsförslag.

Sammanfattningen av alla våra Europatipset tips denna vecka är att ni kanske bör satsa på kryss i fler matcher än vi ovan för att kunna vinna och få 13 rätt. Vi har råd och spelbudget att satsa pengar på Eurotipskupongen, men vi förstår att så inte är fallet för alla. Just därför innehåller våra experttips så få matcher. Är du intresserad av ett bolagsspel tillsammans med oss, skicka oss ett mail, så spelar vi tillsammans!