Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Spelförslag 1 Februari

Spelförslag Hockey Spelarbild

Det är inte så mycket som händer inom fotbollsbetting ikväll. I stället är det hockey för mer eller mindre hela slanten idag den 1 februari. Torsdagskvällen bjuder på hela sex matcher från SHL. Alla dessa topphockeymatcher idag finns med på Powerplay tipskupongen. Dags för dagens spelförslag från Ettkrysstvå på hockey samt några nyheter som hjälper dig att få alla rätt på kupongen. Vinn pengar med oss på betting och Powerplay hockeyförslag.

Inför Kvällens Hockeymatcher 1 Februari

Dags att analysera alla bästa hockeymatcher idag. Inför kvällens hockey väljer vi ut Djurgården och Luleå som dagens match. Båda lag har kryssat i sina sex senaste möten. Nu tar den trenden stopp. Det är minst sagt märklig statistik när man tittar lite närmare på möten mellan Djurgården och Luleå.

Sex senaste har nämligen gått till förlängning och därmed borde krysset vara första tecknet, men inga trender är eviga. Djurgården saknade en hel del viktiga forwards senast med brottade ändå ner Frölunda på bortais efter en stark insats. Nu kan nån eller några vara tillbaka och Djurgården mår bra just nu. Då är det toppchans hemma mot Luleå.

Vi går vidare genom matcherna på dagens Powerplay kupong. Nästa spelförslag är Smålandsmatchen. Det är det dags för ett prestigeladdat hockeyderby mellan HV 71 och i Växjö. I Småland är det delade meningar vart kungakronan ska sitta. HV 71 är ju regerande mästare, men Växjö leder ligan i överlägsen stil.

I fjol vann Växjö grundserien, men bara en poäng före just HV 71. Nu får lagen göra upp och det brukar bli häftiga matcher. Växjö har 2-1 efter säsongens tre möten och Växjö har bra chans igen. En rolig spik som dessutom rensar. 1,60 i odds får du från bästa spelsidor online, när du satsar på Lakers seger idag. Vi kör utan gardering på Powerplay idag.

Bästa spiken på dagens Powerplay kupong hämtas i Skåne och det är Malmö. Laget är något ojämnt, men det finns stort kunnande. Senast en övertygande bortaseger mot Brynäs trots stort manfall på offensiva spelare. Innan det dubbla förluster mot Mora och det bevisar den ojämna nivån. Det kommer att bli en stentuff kamp om en plats i en kvartsfinal och ska Malmö lyckas måste nivån bli jämnare. Nu väntar ett Örebro som kommer med fem förluster i följd. Fyra senaste har varit svaga nollpoängare. Det här fixar Malmö!

Våra Speltips Idag

Ettkrysstvå redaktionen väljer spelförslag på totalt 54 rader för Powerplay idag. Nedan hittar du alla speltips samt senaste hockeynytt.

  1. Djurgården – Luleå                              1

Djurgården visade prov på stor arbetsmoral i bortasegern mot Frölunda senast. Stockholmarna saknade flera duktiga forwards i den matchen men det räckte ändå till seger. Luleå är ett annat lag som arbetar hårt över hela isen och de tog poäng i sex raka matcher innan 1-2-förlusten mot Färjestad senast. Djurgården har agerat ojämnt offensivt på slutet och mycket talar för att vi får sen en målmässigt jämn match.

  1. HV71 – Växjö Lakers                                2

Ett härligt Smålandsderby! HV71 har något större tabellmässig motivation i jakten på en kvartsfinalplats. Å andra sidan vill Växjö ta revansch efter 2-3-förlusten här i Jönköping i slutet av december. HV71 har en stark offensiv men defensiven agerat väldigt ojämnt den här säsongen. Vi har stor respekt för Jönköpingslagets kunnande men vi tar ändå ställning för Växjö som varit ligans absolut bästa lag så här långt.

  1. Linköping – Skellefteå                         1X

Skellefteå tog en efterlängtad seger mot bottenlaget Rögle senast men vi menar ändå att formen är tveksam. Spelet imponerade inte i förlustmatcherna mot HV71 och Frölunda innan det. Linköping tog en knapp 3-2-seger borta mot Karlskrona senast men segern hade kunnat vara större sett till skapade chanser. Linköping har imponerat mer i matcherna på slutet och Skellefteå måste spela på topp för att ta poäng.

Tony Mårtenssons fingerskada håller honom borta även från matchen mot Skellefteå, skriver Corren. Den 37-årige centern har gjort 12 poäng på 38 matcher den här säsongen. Svenska medier rapporterar att Henrik Törnqvist däremot är tillbaka efter frånvaro mot Karlskrona (3–2-vinst) senast.

  1. Malmö Redhawks – Örebro               1

Malmö visade prov på stor effektivitet i 4-1-segern mot Brynäs senast. Brynäs hade mer av spelet men Malmö gjorde målen. Det var en skön seger för Malmö som inte såg som bäst ut i dubbelmötet mot Mora innan det. Örebro hade stora problem med magsjuka förra veckan. Läget var bättre senast men de föll ändå med 0-3 hemma mot HV71. Örebro har bara tre poäng tillgodo på Mora under strecket och varje poäng är viktig.

  1. Mora – Karlskrona HK                         1X2

En av kvällens hetaste SHL-matcher spelas i Mora. Mora och Karlskrona ligger under kvalstrecket. Mora har sämre målskillnad än Rögle medan Karlskrona har fyra poäng upp till Ängelholmslaget. Mora och Karlskrona möttes i Karlskrona för fem omgångar sedan och den gången vann Karlskrona med 2-1. Nu har Mora hemmaplansfördelen och dalmasarna vill såklart utöka försprånget till Blekingelaget. Det är upplagt för en riktig rysare! Joseph Jonsson, 20, missar mötet med Mora. Karlskronacentern är sjuk.

  1. Rögle – Brynäs                                       X2

Brynäs har förlorat de två senaste hemmamatcherna mot Linköping och Malmö trots att de varit spelförande. Då gick det bättre i bortamatchen mot HV71 som vanns med 4-2. Rögle har bara tagit en poäng i de tre senaste omgångarna och det är bara målskillnad som skiljer dem och Mora åt under strecket. Rögle är i stort poängbehov och Ängelholmslaget hoppas kunna upprepa bedriften från sju omgångar sedan, då Brynäs besegrades med 3-1 på hemmaplan.

Brynäs hemmaföll i tisdags mot Malmö med 1–4. Brynäs OS-spelare Simon Bertilsson fick ett skott på armen under onsdagens träning, men de goda nyheterna är att han inte behöver röntgas. Om han kommer till spel i kvällens match är inte helt klart även om skadan är lindrig.

  1. SCL Tigers – HC Davos                         1X2

SCL Tigers har just nu angenäma problem på målvaktssidan. Ivars Punnenovs är oftast första valet med 35 spelade matcher, men har utmanats av Damiano Ciaccio (15 matcher). Men efter den senaste matchen borde det inte finnas några frågetecken kring Punnenovs plats i laget. Letten räddade 54 (!) av 55 skott när SCL förlorade med 0–1 mot Zürich-laget ZSC Lions.

  1. Genève-Servette – ZSC Lions              1X2

I dagens sista Powerplay match väljer vår hockey expert att inte ta onödiga risker. Vi kör med en helgardering igen.