Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Speltips 14 November

Speltips idag - Ryssland

Vi fortsätter artiklar med senaste spelförslag för samtliga Svenska Spels produkter. Det kommer vi att göra i flera veckor, då vi har personalbrist på redaktionen. I december planerar vi att åter börja publicera separata genomgångar och analyser för fotboll och hockey. I denna inlägg sammanfattar vi alltså alla dagens speltips – som gäller fotboll och ishockey. Vi väljer ut matcher som är med på Topptips, Powerplay och Bomben1 spelkuponger och tippar resultat, där det krävs för att få rätt på kupongen.

Topptips idag – speltips

Ett antal tydliga favoriter finns att välja bland när spikarna på tisdagens Topptips ska väljas ut. Senegal och Spanien får vårt förtroende! I lördags blev Senegal VM-klart via seger borta mot Sydafrika. På tisdagen möts lagen igen, denna gång på Senegals hemmaplan – och visst är det bra segerchans för hemmalaget. Laget kommit att spela inför en glad publik, samtidigt som musten lär ha gått ur Sydafrika efter lördagens förlust. Senegal levererar!

Ryssland fick mest bara försvara sig när Argentina var på besök i helgen och till slut kom baklängesmålet. Det lär inte bli mycket lättare för ryssarna på tisdagen, då ett välmående Spanien kommer på besök. Efter en liten dipp har Spanien jobbat upp sig rejält det senaste året och här säger vi mycket bra chans.

Även Belgien kommer att spikas på många system och givetvis bör man lösa Japan hemma. Vi har dock respekt för Japan, ett lag som alltid jobbar hårt och är välorganiserat. Belgien darrade en del mot Mexiko i helgen (3-3) och vi streckar det roliga krysset.

Följande 96 rader lämnar vi in idag på vår Topptipset-spelkupong:

 1. Irland – Danmark                     1X2
 2. Senegal – Sydafrika                  1
 3. England – Brasilien                     X2
 4. Tyskland – Frankrike                1X
 5. Rumänien – Nederländerna     X2
 6. Ryssland – Spanien                      2
 7. Österrike – Uruguay                  X2
 8. Belgien – Japan                         1X

Dagens Powerplay-matcher

Omstart i SHL på tisdagen med full omgång – och med 500 000 kronor extra på Powerplay idag! Vi spikar serieledande Växjö – och jumbon Rögle!

Att Växjö toppar tabellen är verkligen ingen överraskning i våra ögon. Innan uppehållet plockade man fem raka segrar i SHL och gick dessutom vidare i CHL. Vi räknar med att Växjö levererar vidare på tisdagen då man gästar Karlskrona, ett lag som man redan besegrat två gånger denna säsong. Vi har svårt att se ett trubbigt Karlskrona komma åt ett stabilt Växjö.

Uppehållet kom lägligt för Rögle, som efter en bra period hade fallit ihop igen och förlorat sex raka. Nyckelmatch hemma mot Mora på tisdagen: torskar Rögle är det hela åtta poäng upp till strecket. Så tror vi dock knappast att det blir. Rögles toppnivå är faktiskt ganska hög och nu lär man ha samlat ihop sig efter svackan – då ska detta lösas!

Speltips Powerplay

I övrigt garderar vi oss fram på ett stabilt sätt och följande 96 rader ser bra ut:

 1. Brynäs – HV71                    1X2
 2. Frölunda – Djurgården      1X
 3. Karlskrona – Växjö                 2
 4. Luleå – Färjestad                 1X
 5. Malmö – Linköping             1X
 6. Rögle – Mora                       1
 7. Örebro – Skellefteå              X2
 8. ZSC Lions – Bern                1X

Bomben speltips idag

Det är lätt att spekulera i tre jämna matcher på tisdagens SHL Bomben1. Djurgården och Färjestad har gått riktigt bra – men nu går vi emot dessa lag och deras spelform i våra speltips.

Brynäs har sannerligen inte haft det lätt men innan uppehållet blev det klar seger mot Mora samt avancemang i CHL – det gjorde säkerligen gott. Fortfarande har dock laget mycket att bevisa, det har varit alldeles för ojämnt. Även HV, det andra finallaget från i våras, har strulat och agerat ojämnt. Svårtippad match och vi streckar en del åt båda håll.

Djurgården har gjort det riktigt, riktigt bra men på tisdagen säger vi ”taskig tajming”. Gästar ett Frölunda som i det närmaste floppat och som åkte på tuffa förluster innan uppehållet. Nu är feelingen att Frölunda tuggat tandtråd – och då får man ett ”knappt men klart” tips här.

Färjestad har också varit ett väldigt positivt inslag under hösten men nu gästar man ett Luleå som visat bra trend en längre tid och som släpper in lite mål. Hemmaspelet är viktigt för Luleå och en rejäl insats är att vänta – hemmalaget får ett knappt övertag på vårt system.

Vi spelar 144 rader enligt följande speltips:

 • Brynäs           134 – HV71              24
 • Frölunda        34 – Djurgården    23
 • Luleå              23 – Färjestad      123