Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tisdag Tips 10 April

Både Man City och Roma måste göra rejält med mål idag, den 10 april. Det gör att det borgar för att vi får se en massa mål i dagens Bomben. Två av tre matcher idag är returmöten i Champions League. Tredje matchen hämtar Svenska Spel ur Allsvenskan. Där är det troligt att Göteborg och Hammarby delar broderligt på målskörden. Tisdagens systemförslag landar på 72 rader. Båda CL-matcher tas även med i dagens Måltipset förslag.

Match 1: IFK Göteborg-Hammarby 1,2 – 1

Två lika starka Allsvenskan-lag som båda fick en smakstart i allsvenskan efter 3-1-segrar. Lagkaptenen Hamad frälste Hammarby med tre mål senast, varav två på straffspark. Hos IFK Göteborg hittade Elias Ómarsson rätt vid två tillfällen mot Trelleborgs FF. Hemmalaget Göteborg får in Gustav Engvall i spelartruppen inför Dagens Bomben match.

Hammarby räknar inte med att Erkan Zengin blir spelklar denna tisdag, men han finns med i laget och åker ner till Göteborg. Nikola Djurdjic är redo för spel. Det är två lag som vill vara offensiva och kreativa men som även visar upp brister i försvarsspelet, och vi räknar med att båda lagen gör minst ett mål.

Match 2: Manchester City-Liverpool 3,4,5 – 0,1

Man City måste göra en toppinsats för att vända 0-3-underläge i detta Bomben spel. Självförtroendet fick sig ytterligare en törn efter förlusten i derbyt mot United. Det lär bli full fart från start när City vill ha ett tidigt mål som kan sätta extra press på Liverpool. Gästerna har en diger skadelista där försvarsspelarna Gomez och Matips frånvaro är jobbig, men framförallt kapten Jordan Henderson som är avstängd. Lägg till Emre Can, Adam Lallana och en osäkerhet över Mohamed Salahs medverkan så förstår vi att laget är ganska nöjt med att ha 3-0 med sig. Det mesta talar för Manchester City här och vi tror att laget mäktar med minst två mål framåt. Räkna med en målrik match och ta gärna med den, om du spelar på Lången idag.

Match 3: Roma-Barcelona 0,1,2 – 2,3

Även italienska Roma har en svår uppgift framför sig på Bomben idag, tisdag. 1-4-underläge ska hämtas in hemma i huvudstaden. Barcelona är inget lag som släpper till så mycket bakåt därför är utgångsläget oerhört tufft för Roma. Genrepet i helgen slutade dessutom i moll då Fiorentina vann med 2-0 i Rom. Barca kan med sin lagskicklighet bevaka och kontrollera den här matchbilden, och laget har även en god segerchans idag.