Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag Lördag Bomben2 21 April

Lördagen bjuder på en fin Bomben2 spelkupng med FA-cup semifinal mellan Man United och Tottenham Hotspur. Även om står som bortalag är det de som konstigt nog får spela hemma på Wembley. Vår fotbollsexpert väljer att tippa matchresultat enligt nedan. Fler speltips för helgens matcher hittar du på vår startsida.

Match 1: Östersund – Örebro 0,1 – 1,2

En turbulent vecka för Östersund ska avrundas med en Bomben2 match mot Örebro. Finns rätt fokus för uppgiften? Ordförande Daniel Kindberg satt bakom lås och bom i två dygn tidigare i veckan på grund av misstanke om ekonomisk brottslighet. Han är frisläppt, men misstankarna har stärkts. Nu har han tagit timeout från ordförandeposten tills vidare. Man ska veta att Daniel Kindberg är den stora anledningen till ”Sagan Östersund” och det är klart att det kommer att påverka. Det måste vara ett bra läge att möta Östersund just nu. Redbet ger 2,00 i odds på Örebro, vilket vår expert tar.

Match 2: Manchester United – Tottenham 1,2 – 1,2

Det väntar en härlig FA-cupsemifinal idag lördag. Trevligt att matchen finns med på Bomben2. Det är viktigt att notera att matchen spelas på Wembley Stadium och därmed är det Tottenham som har hemmafördelen. Wembley är Tottenhams hemmaarena tills klubbens nya är färdigbyggd. Lagen möttes på den här arenan i slutet av januari och då vann Tottenham med 2-0 vilket var helt rättvist efter stort spelövertag. Känslan är att Manchester United kommer att få problem igen. Vi tippar ett eller två mål för både Man United och Spurs idag.

Match 3: Watford – Crystal Palace 2,3 – 1,2

Det spelas ytterligare ett derby i London i dag och det är Watford mot Crystal Palace. Inget av lagen kan andas ut ännu när det gäller nytt kontrakt, men det ser ändå lovande ut. Watford ligger just nu tre pinnar före Crystal P. Watford har bara tagit en poäng på sina fem senaste, men formen är inte så tokig. Det har varit svåra matcher och Watford har också haft en hel del missflyt. Det är två lag som har svårt att täppa igen bakåt. Målrik etta är vårt tips för match nummer tre.