Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben: Tipsförslag Fredag 8 December

Hockey Bomben December 8 Leksand Bild

Kvällens Hockey Bomben innehåller tre bästa möten som väntar i Sverige. Nedan analyserar vi kort alla hockeymatcher som är med på Bombens spelkupong idag, fredag, den 8 december samt ger vårt tipsförslag.

Kort analys av matcherna

Vi börjar analysen med match #1 – HV71 mot Rögle. Vi utesluter inte att Rögle tar snabb revansch på HV på fredagens Hockey Bomb. Rögle började bra hemma mot HV71 igår men fick till slut se sig slagna med 1-2. Kostsamt för Rögle som ju verkligen behöver poäng för att få kontakt med strecket. Det har överlag sett bättre ut sedan tränarbytet och vi utesluter inte att man kan ta snabb revansch på ett HV som fortfarande har långt till formen som gav SM-guld i våras. Svårtippat i Bombens första match ikväll.

I toppmötet i Oskarshamn tar vi mycket tydlig ställning för Leksand!Leksand fick nöja sig med en pinne hemma mot Tingsryd i veckan – givetvis en missräkning men det krävs mer innan vi börjar tvivla på formen, som varit kanon en längre tid. Då är vi mer oroade för Oskarshamn, som ligger tvåa men bara tagit en trepoängare på de fem senaste. Kan snart ha lekt färdigt i den absoluta toppen och här går vi hårt på Leksand! Vi tror att målskillnaden här med största sannolikhet kommer att överstiga ett mål. Både på Powerplay och på Bomben idag tippar vi på en vinst för Leksand.

Avslutningsvis räknar vi med en tight historia mellan Södertälje och Pantern, två svårtuggade lag. SSK har tagit poäng i 14 av de 15 senaste, ytterst imponerande, och även Pantern förlorar ogärna. Båda lagen har kryssat friskt på sistone och en målsnål, jämn affär känns klart troligt som Bomben tips. Vi tror på en liten fördel för Södertälje i denna match, men tippar att spelet slutar oavgjort. Bästa speltips på kupongen här blir mellan ett och två mål för båda lagen.

Dagens Bomben Kupong

Vi köper en Hockey Bomben Kupong idag som består av endast 36 rader. Tipsförslaget för den 8 december 2017 ni får av oss på Ettkrysstvå är som följer:

  • HV71 13 – Rögle 23
  • Oskarshamn 23 – Leksand 45
  • Södertälje 12 – Pantern 12