Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 29 oktober

Den här kupongen ligger det 333 333 kronor extra i potten, vilket gör vårt Bomben tipsförslag 1/11 Torsdag än mer värdefullt. Utöver det står det hockey på schemat, vilket brukar betyda bra utdelning. Två toppmatcher i SHL sticker ut.

Match 1: Djurgården – Linköping 2, 3 – 1, 2

De här två lagen möttes för knappt en vecka sedan. Då var det DIF som drog det längsta strået, efter att vänt ett underläge till seger. Det var Lilja som lyckades få in två snabba mål för att avgöra matchen. Han hörde hemma i Linköping tidigare. Matchen slutade fyra – tre.

Nu är det den andra matchen mellan dessa två lagen, som vi förutspår blir tät och med färre mål än drabbningen för en vecka sedan. DIF är starka hemma. Räkna med två motiverade lag från start.

Match 2: Frölunda – Malmö 2, 3 – 2, 3

Malmö FF toppar ligan just nu, efter deras vinst över Skellefteå senast. Skånelaget har fem segrar på sex försök vilket säger en del om formen just nu. Frölunda vann över Örebro nyligen även om deras spel lämnade en del mer att önska. De förlorade en match mot Malmö med fem – tre innan det. Det här blir en tät kamp.

Match 3: Färjestad – Skellefteå 2, 3, 5 – 1, 2, 3

Det går som tåget för Färjestad just nu. Fyra vinster i rad och arton gjorda mål innan den täta förlusten mot Växjö imponerar. Situationen för Skellefteå är en annan. De har sju förluster i rad, vilket är anmärkningsvärt dåligt. Målskyttet är där de verkliga problem hittas, laget har inte gjort fler än två mål någon av de senaste nio matcherna. Det håller inte för spel på den här nivån.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!