Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 7 Oktober

Helgen är på väg att avrundas med intressanta matcher i Allsvenskan detta Bomben tipsförslag 7 oktober. Först ut är säsongens giganter AIK, med lämplig uppgift på hemmaplan.

Match 1 Söndag: AIK – Örebro 1, 2, 3 – 0

AIK har bara åkt på en förlust på hela säsongen. Utöver nollpoängaren mot IFK Norrköping har de elva segrar i rad, vilket är klart imponerande. Stockholmslaget har bara släppt till tretton mål bakåt på alla matcher hela säsongen. Nu väntar ett trögt Örebro utan något speciellt att spela för.

Bortalaget har inte fått det att fungera offensivt i år. De har en stabil mittenplats vilket kan påverka motivationen. Sist besegrade de Trelleborg. Dessförinnan svaga insatser mot Elfsborg och Sirius IK. Vi är benägna att nolla bortalaget.

Match 2 Söndag: Brommapojkarna – Hammarby 0, 1, 2 – 1, 3

Hammarby är tillbaka. Tremålsvinsten över IFK Göteborg skall inte föraktas. Det är tveksamt att de lyckas hota AIK i år, men en tredjeplats är klar inom räckhåll, vilket hade betytt spel i Europa nästa år.

BP har ny tränare och är i behov av poäng för att undvika nedflyttning. Anmärkningsvärt är att laget har bland den sämsta statistiken bakåt av alla lag i serien. När lagen möttes tidigt på säsongen vann Bajen med fyra noll. Något mindre siffror här förväntar vi oss.

Match 3 Söndag: IFK Norrköping – Djurgården 1, 2 – 0, 1, 2

Norrköping tappade viktiga poäng i toppen när de kryssade mot Sirius. Nu har de Ian Smith borta på grund utav avstängning.
DIF går inte att lita på i år även om de glänser ibland. Har inte mycket att spela för, samt bortaplan varför vi börjar med en vinst för Norrköping. Första matchen mellan lagen slutade med ett mål var. Inte omöjligt att det resultatet upprepar sig.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!