Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag 7 December Bomben

SHL-Bomben bild

Återigen bjuder Svenska Spel på 444 444 kronor extra på torsdagens SHL-Bomben. Det brukar spelbolaget göra då och då, oftast just på torsdagar. Idag, den 7 december har du som är expert på att tippa hockey en del tuffa dueller att lösa! Det blir spännande att se om vårt tipsförslag håller. Hemmalagen tippas men några stora marginaler är inte att vänta. Nedan går vi igenom dagens spelkupong. Vi börjar med en kort spelanalys med tips.

Kort spelanalys inför dagens SHL-Bomben matcher

Djurgården låg på för kvittering i Mora senast men den kom aldrig och en oväntad förlust noterades. Det blev en rejäl överraskning för bettingbolag. Vi tycker ändå inte att det är någon större fara med DIF-formen och här hemma har det blivit poäng i inte mindre än tio av elva matcher. Även Linköping jagade förgäves kvittering senast, i Luleå, och man hittar ingen riktig stabilitet i bortaspelet. Djurgården ska lösa detta och kamma hem segern.

Nu till Karlstad som Svenska Spel har valt som nästa destination för Bomben torsdag. För hemmalaget är det seriefinal idag, när Växjö Lakers kommer på besök. Färjestads form känns uppåt igen men för Växjö har det plötsligt blivit lite tuffare tider. Förluster mot Luleå och Brynäs och dessutom var man ju i tisdags i Schweiz och torskade mot Bern i CHL. Vi har jätterespekt för Växjö och formen ska nog inte sågas för hårt – men speltipset ändå till Färjestad på hemmaisen.

Avslutningsvis formmöte mellan Luleå och Brynäs. Det är säsongens första möte mellan lagen och att ”Bulan” Berglund till denna säsong bytte Brynäs mot Luleå drar ju upp hettan lite extra. Brynäs är nu äntligen på rätt väg men Luleå har medgång just nu och spelet i numerärt överläge är hett. Att Brynäs i tisdags spelade CHL i Tjeckien bör också vägas in. Bra Luleå-feeling här!

Vår Bomben kupong idag

Vi på Ettkrysstvå spelar 72 rader på vår SHL Bomben kupong idag. Det gör vi enligt följande:

  • Djurgården 34 – Linköping 123
  • Färjestad 34 – Växjö 13
  • Luleå 34 – Brynäs 12