Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tipsförslag Bomben 7 November 2018

Det är mitten av veckan och detta tipsförslag Bomben 7 November 2018 utgörs av intressanta matcher i Champions League. Både Bayern München och Man City står inför tacksamma uppgifter de bör klara av bekvämt.

Bayern München – AEK Athen 2, 3 – 0

Det har sett något svagare ut för Bayern den här säsongen, som haft vissa bekymmer att få till spelet. Två förluster i ligan sticker ut, precis som kryssmatchen mot Ajax. Senast spelade de lika mot Freiburg, som normalt inte skall ha möjlighet att rubba mästarlaget. När de här två lagen möttes senast tog Bayern hem mötet med två mål mot noll. Liknande siffror här är inte otänkbart. Vi spikar nollan.

Manchester City – Sjaktar Donetsk 1, 2, 3 – 0, 1

Man City åkte på en mycket förvånansvärd förlust mot franska Lyon. Därefter har både Sjaktar och Hoffenheim fått bita i det sura äpplet efter matcher med Premier League gigant. I helgen krossade de Southampton med sex – ett, vilket ger mersmak. Den här matchen saknas troligtvis De Bruyne och Gundungan. Det spelar troligtvis lite roll, även om Sjaktar Donetsk lyckats knipa poäng mot både Lyon och Hoffenheim. Inte här dock.

Juventus – Manchester United 1, 2 – 0, 1

Fortfarande syns det ingen harmoni hos Man United, som haft en stormig säsong. Frågan är hur länge Mourinho får fortsatt förtroende. Vann mot Bournemouth i helgen även om segern satt långt inne. Lukaku är tillbaka men spelar inte från start., Juventus har tre fullpoängare i rad. Anmärkningsvärt är att de inte släppt in ett enda mål i turneringen såhär långt. Det första tippar vi kommer den här matchen.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!