Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 5 Oktober

Den här gången är det Hockeyallsvenskan som gäller detta Bomben tipsförslag 5 oktober. AIK toppar serien och reser för att möta Oskarshamn, som spelar bra just nu. Räkna en tät och jämn drabbning.

Bomben Match 1: Oskarshamn – AIK 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Oskarshamn presterar över förväntan såhär långt. Deras målvakt har hållit nollan två matcher i rad, vilket är anmärkningsvärt. Hittills har de bäst statistik bakåt av alla lag i serien. Med tanke på att de ofta vinner över AIK är vi benägna att ha de som knappa favoriter i det här mötet.

AIK levererar som förväntat såhär långt. De har vunnit fem av sex matcher, vilket är klart godkänt. Litet utropstecken för att de släppte in Södertälje i matchen senast, trots en klar tremålsledning.

Bomben Match 2: Modo – Tingsryd 2, 3, 4 – 0, 1

Modo skall vara med och slåss om topplaceringar i den här serien. De låg under mot Karlskrona, i en match de löste slutresultatet fyra – två. De har fyra vinster på de fem första omgångarna.

Tingsryd har ingen positiv statistik, trots ganska bra insatser genomgående. Fem förluster är hur som haver inte bra resultat. Alla har förlorats med ett mål, vilket trots allt ger lite kredit till laget. Fem kassar på alla matcher är usla siffror.

Bomben Match 3: Södertälje – Leksand 2, 3 – 1, 2

Södertälje låg under med tre mål mot AIK senast, i en match de lyckas lösa en poäng. De kan hota framåt men behöver samtidigt bli bättre i sin defensiv. Vi ger de bra chans att göra två mål den här matchen. Vi börjar där.

Det går inte att lita på Leksand, som varit upp och ner hittills. Främst är det framåt som haltar. De ledde mot Vita Hästen i en match där de släppte in ett sent kvitteringsmål för att sedan förlora extrapoängen i förlängningen. Vi utgår från två – ett.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!