Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 30 Augusti Torsdag

Den här säsongen är det premiär för Champions Hockey League som ger roliga spelalternativ på vårt Bomben Tipsförslag 30 Augusti Torsdag. Totalt är det fem lag från SHL som deltar, de bör ha bra chans att klara sina uppgifter.

Match 1: Växjö Lakers – Bern 3, 4 – 0, 1

Växjö Lakers är regerande mästare i SHL och har bra matchtempo efter drabbningar i Finland senast. Nu väntar Bern från Schweiz i en match där de har mycket bra chans att få vidare, speciellt med hemmafördel.

Bern är ett topplag i sin liga och skall inte räknas bort helt, det finns kunnande i truppen. De är tidigt in på sin säsong och eventuellt kommer de sakna en del spelare från start. Däremot är antagligen Reddox tillbaka inför kvällens matcher.

Match 2: Vienna Capitals – Frölunda 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Säsongen avslutades i förtid för Frölunda i fjol, de de besegrades av Malmö. Att de även förlorade tidigt i Champions Hockey League mot mediokert motstånd innebar en säsong som måste ses som en besvikelse. Räkna med ett taggat Göteborgslag detta året.

Vienna Capitals på hemmaplan skall absolut inte räknas bort, det blir en tuff match för Indians. Med tanke på att både Klubertanz och Holzapfel har erfarenhet av spel från Sverige bör de ha en klar bild om vad de kommer möter. Vi hoppas och tror ändå att Frölunda tar hem det till slit.

Match 3: Rögle – Linköping 2, 3 – 1, 2

Rögle har en stark trupp som får mycket uppmärksamhet just nu. Nu saknas Sjögren och Bertov på grund utav skador, men i övrigt är laget intakt. Linköping har en hög högsta nivå men spelar för ojämnt för att ingjuta förtroende fullständigt.

Med både ny tränare och nya spelare för Linköping finns det en del frågetecken som behöver besvaras. Vi tror att de har en bra chans att klara dagens uppgift, men vi tippar en tät match där bägge lag hamnar i målprotokollet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!