Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 21 Juli

Det är dags för Bomben tipsförslag 21 Juli. Örebro tar emot Malmö FF på hemmaplan. Formsvaga hemmalaget har två sura förluster på raken. Skånelaget spelade inte bra fotboll under våren, men det senaste har det sett bättre ut. De avancerade ganska enkelt i kvalet till Champions League, på bekostnad av Drita från Kosovo.

Örebro – Malmö FF 0, 1 – 1, 2

Malmö hade en usel vår som inte nådde upp till förväntningarna på laget. Efter ett tränarbyte verkar det dock infunnit sig en viss harmoni i truppen. Laget vann sina två möten i Champions League kvalet, även om förra årets mästare spelade lika mot Östersund i serien senast, även om de inte var dåliga på att skapa möjligheter.

Örebro förlorade både premiären efter uppehållet och matchen därefter, när de föll med två mål mot noll mot IFK Göteborg. Då fick Örebro en man utvisad i ett tidigt skede i matchen. Räkna inte att de bländar med sitt spel idag heller.

Östersund – Trelleborg 2, 3 – 0

Östersund spelade bra innan uppehållet och har inlett den avslutande delen av säsongen starkt. Seger mottopplaget Hammarby och ett kryss på bortaplan mot Malmö är godkänt resultat. Defensiven sitter och målskyttet står sällan på noll.
Nu står Trelleborg för motståndet, på pappret svagare motstånd. Senast spelade de lika mot Dalkurd, efter att de petat in sista målet på stopptid. Då var det Lasse Nielsen som blev matchhjälte. Detta mötet är han dock avstängd. Det blir en tuff kväll för trelleborgarna.

Mjällby – Ängelholm 1, 2, 3 – 0, 1

Mjällby har spelat väldigt bra och när en stor del av säsongen är avklarad är de med och krigar om en plats i Superettan. Senaste matchen i ligan fick de dock nöja sig med ett kryss, efter att de spelade lika med ett mål var mot Ljungskile.

Ängelholm har haft det kämpigt. Sista matchen mot Eskilsminne fick de äntligen med sig tre poäng, första matchen på sex försök som det inte blev förlust. När dessa två lag möttes i sommar vann Ängelholm med två mål mot ett. Högst tveksamt om de klarar av en liknande bragd idag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!