Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 21 Augusti Tisdag

Bomben tipsförslag 21 Augusti innehåller tre matcher från The Championship. Queens Park Rangers släppte in sju mål förra matchen då de åkte på en rejäl kalldusch mot West Bromwich och det ser ut som att laget går en tuff säsong till mötes.

Match 1 Bomben: Derby – Ipswich 1, 2 – 1, 2

Derby storsatsar inför den här säsongen och med Frank Lampard som ny manager finns det stora förhoppningar om förbättring denna säsongen. Den första matchen för säsongen vann de mot Reading efter ett moralbyggande sent mål. Senast föll de dock med fyra mål bakåt mot Leeds, som förvisso är ett topplag i ligan. Detsamma kan inte sägas om förlusten mot Millwall, där spelet inte såg bra ut.

Ipswich har spelat två lika matcher och förlorat en så här långt in på säsongen. De kryssade mot både Blackburn och Aston Villa, vilket är ett styrkebesked. Förlusten var mot Rotherham efter att laget släppte in ett mål under de sista minuterna i matchen.

Match 2 Bomben: Queens PR – Bristol City 1, 2 – 1, 2

Queens PR väcker stora farhågor den här säsongen. Tre raka förluster och en fullständig kross från WB lär ha sänkt lagets moral avsevärt. Om det här inte skall bli en krissäsong krävs de att de tar sin första vinst mot förmodade bottenlaget Bristol City.

Bortalaget har inte heller vunnit några av sina inledande matcher, vilket var mer förväntat. Deras spel har sett något stabilare ut. På toppen saknas fortfarande Diedhiou vilket är noterbart. Det här kan bli en ganska jämn match mellan två lag där det råder krisvarning.

Match 3 Bomben: Swansea – Leeds 0, 1 – 1, 2, 3

I skrivande stund ligger Leeds på andra plats i tabellen. Eftersom de har en match mindre spelad än serieledande Middlesbrough betyder det att de tar över ledningen vid en vinst i denna matchen. Svenska målvakten Kristoffer Nordfeldt uteblir dock på grund utav skada. Samma startelva som vid den förra vinsten.

Swansea har börjat den nya säsongen övertygande. Vinster över både Sheffield U och Preston ger bra betyg. Nu senast kryssade de i en match där inget mål blev gjort åt något av hållen trots att Swansea blev tillbakapressade hårt. Leeds har fördel i det här mötet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!