Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 20 oktober

Helgen har startat och lördagen bjuder på en del matcher som kan antas bli täta i SHL. Först ut detta Bomben tipsförslag 20 oktober är Frölunda, som inte skapat förtroende hittills den här säsongen.

Frölunda-HV 71 1, 2, 3 – 3, 4

Indians har stått för blandade prestationer den här säsongen varför deras placering vid slutet av den ordinarie säsongen känns oviss. Nu senast stod de för en regelrätt plattmatch mot Luleå på hemmaplan som slutade ett – fem. HV 71 spelar å sin sida stabil, anfallsglad hockey, vilket brukar vara ett recept för framgång. Vi ger de bra chans näta flertalet gånger den här matchen.

Luleå – Malmö Redhawks 1, 2, 3 – 1, 2

Norr mot Syd i en drabbning som Luleå bör ha bra chans att rodda hem. De har fyra segrar de senaste fem matcherna och nu verkar det som att anfallet verkligen vaknat till liv. När Frölunda motades tillbaka effektivt var även det defensiva arbetet av hög klass. Malmö har stora problem bakåt även om de också lyckats rada upp fyra vinster de fem senaste matcherna.

Rögle – Timrå 1, 2 – 1, 2

Rögle har haft bekymmer på resande fot den här säsongen men fick med sig en poäng senast i förlusten mot Timrå. De förde matchen men hade inte marginalerna med sig. 13 mål gjorda avslöjar vart det största problemet ligger. Timrå har klart sämre statistik på bortaplan. Vi tippar på en målsnål match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!