Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 20 Mars

Bästa Bomben Tipsförslag

Dags för bästa Bomben tipsförslag. Idag den 20 mars kikar vi på Bomben1 och hockeymatcher. Det blir speltips på matchresultat på svenska lag på alla tre möten som är med på kupongen idag. Växjö och Djurgården övertygade i de första kvartsfinalerna i slutspelet. Det gör att vår Bomben expert håller båda dessa lag som favoriter på Bomben idag. Detta även om han tror att motståndarna Brynäs och Linköping höjer sig.

Kort Analys inför Dagens Bomben1

En del trevliga matcher att tippa resultat på i dagens Bomben1. Vi inleder vår korta hockeytips analys med match nummer 1 mellan Brynäs och Växjö. Det senare laget övertygade som bekant enormt i grundserien denna säsong. Den fina formen verkar ha följt med in i slutspelet. Den första kvartsfinalmatchen med Brynäs spelade Lakers hem enkelt med 4-1, efter en stabil laginsats.

Hemmalaget Brynäs var dock kraftigt brandskattat i första matchen. Laget saknade flera spelare. De har således en del frågetecken i laguppställningen även idag, inför match två. Växjö får gälla som favorit på Bomben idag, men räkna inte med någon stor målfest. Vi tror det blir jämnt och rätt få mål.

I match nummer två mellan Linköping och Djurgården tippar vi också kommer att vara relativt målsnålt. Ett utvilat och heltaggat Djurgården hade inga bekymmer med Linköping i det första kvartsfinalmötet. Djurgården låste ofta fast Linköping i egen zon och skapade därmed ett stort tryck. Vinstsiffrorna blev 6-1 och sett till matchbilden var det rättvist. Djurgården släppte till väldigt lite i årets grundserie och får gälla som favorit. Räkna inte med lika stora siffror borta.

Sist matchen mellan Leksand och Oskarshamn blir en roligare historia. Leksand slutade fem ligaplatser före Oskarshamn i årets hockeyallsvenskan och vann med klara 6-1 då lagen möttes för två veckor sedan. Det borde vara upplagt för en Leksand vinst i playoff serien. Oskarshamn gjorde det bra i slutspelsserien och kan skrälla.

Dagens Tipsförslag för Bomben System

Vårt systemspel på Bomben idag, tisdag, innehåller totalt 72 rader. Nedan hittar du tipsförslag för samtliga tre svenska hockeymatcher som är med på Svenska Spels Bomben1 kupong idag. Lycka till!

  • Brynäs                   1,2 – Växjö Lakers         1,2
  • Linköping              1,2,3 – Djurgården           2
  • Leksand                2,3 – Oskarshamn IK    3,4