Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tipsförslag 13 Maj Söndag

Allsvenskan 2018 står i fokus på Bomben tipsförslag idag.Det blir fyra högintressanta fotbollsmatcher på Svenska Spels kupong. Nedan går vår Bomben expert igenom samtliga och tippar resultat för söndagens kupong. Det är en rad favoriter, vilket gör att vi själva hämtar odds bonus och spelar på en trippel på just samma matcher som inleder Fotbollsbomb idag.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Djurgården – Dalkurd 1,2 – 0

Hemmalaget Djurgården kommer från en skön seger i Svenska Cupen. Finalen har slutat med en seger mot Malmö FF med klara  3-0. Laget spelar riktigt bra när spelet flyter på. Idag, söndag, blir utmaningen på match 1 på Bomben att hitta rätt fokus. Tre raka förluster i serien gör att det blir lätt att städa undan cupfinalen. Kan Djurgården hålla tätt mot MFF, så borde de även kunna hålla tätt idag, mot ett lag som Dalkurd.

IFK Göteborg – IFK Norrköping 1,2 – 0

Efter en dålig ligastart har Göteborg nu kommit igång på riktigt. Först en viktig derbyvinst mot Häcken. Sedan blev det en fin uppföljning: tre poäng borta mot MFF. Därmed fick IFK Göteborg arbetsro. Motståndarna Norrköping kommer från säsongens bästa match (2-0 borta mot Östersund). Vi tror dock på en vinst för hemmalaget, men tippar målsnålt på Bomben Söndag.

Trelleborgs FF – MFF 0 – 1,2

Det är en kris hos MFF efter cupförlusten. Att förlora borta mot Djurgården är inte så illa per se. Det som gör det dåligt är sättet som MFF förlorade på. Just nu är Malmö mil ifrån guldnivån i höstas. Jumbon Trelleborgs FF måste dock bli ett enkelt byte för laget.

Örebro – Hammarby 2,3 – 1,2

Bomben kupong idag avslutas med en fotbollsmatch mellan två lag som fortfarande är obesegrade i ligan. Båda lagen är dessutom rejäla överraskningar. Örebro jobbar stenhårt i varje match de spelar och bjuder inte motståndarna på någonting.

Det har lossnat för nigerianen Igboananike. Två mål mot Dakurd följdes upp med två till mot Sirius. Hammarby har släppt in 9 mål. Det visar att det finns brister och vi tror på en vinst för Örebro här.